VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Cele mai simpatizate femei de către ţăranii care vând produse agricole orăşenilor din inima ţării
Septembrie 2005, Nr. 17

Cele mai simpatizate femei de către ţăranii care vând produse agricole orăşenilor din inima ţării

Comentează   |   Cuprins

Ştiu, veţi spune că e o idee trăsnită de tot. Dar oare n-am venit şi noi aici, la Chişinău, în mare parte, din acea palmă de sat, cu miros de căpşună, zmeură şi mere domneşti? Oare nu cele mai frumoase femei şi-au împletit cosiţele copilăriei, păscând gâştele pe toloacă?

Zilnic trec prin piaţa agricolă, pentru că e chiar lângă casa mea, ca şi cârciuma celui cu cureaua lată, din cântec, care a făcut-o în drumul omului, ca să nu meargă pe alături, fără să guste din roadele acestui an.

Până aici, am spus bine. Mai departe urmează pudul de sare, consumat în timpul efectuării acestui sondaj. Ţăranii, de regulă, sunt oameni cu ruşine şi nu mai spun chiar tot ce gândesc. Mai ales, chestii „intime” gen ce femei le plac.

Am încercat să-i rog. Să-i conving. Să le spun că o ţară aşteaptă părerea lor publicată în „VIP Magazin”. N-a trecut. Şi doar promisiunea că de la cel ce-mi va răspunde la întrebări, voi cumpăra roşii, castraveţi, varză, mărar, prune sau mere m-a ajutat să realizez Topul femeilor simpatizate de agricultori care, pe după cântare, tot ochesc sânii clientelor care se apleacă să-şi ridice sacoşele pline.

Neuitate la sat rămân moldovencele Sofia Rotaru, Irina Loghin şi Năstica Lazariuc, urmate de regretata Doina Aldea-Teodorovici. Cei mai tineri, care sunt minoritari la piaţă, au pledat pentru Natalia Oreiro şi ucraineanca Ruslana. O altă admirată este eroina din serialul rusesc „Моя прекрасная няня”.

Datorită campaniei electorale din capitală, mulţi şi-au amintit de Iuliana Gore-Costin. Urmează, pe penultima treaptă,  fermecătoarea australiancă Nicole Kidman şi încheie topul mexicanca Victoria Ruffo.

Dincolo de linie au rămas multe interprete de muzică uşoară şi populară sau vedete de televiziune (aici prioritate având româncele şi rusoaicele). Ţăranii cunosc şi starurile de la Hollywood, dar şi femeile care au scris istoria. Or, mulţi dintre ei şi-au instalat pe acoperişuri antene parabolice dintre cele mai sofisticate, fără să le mai lase orăşenilor şanse de a se considera experţi în materie de femei.

Şi ca să nu dau cinstea pe ruşine, să nu fiu prins că nu le mai ştiu nici eu pe toate, îmi iau sacoşele cu roşii, castraveţi, varză, pătrunjel, mărar, pere, mere şi din ce-a mai dat în această vară Domnul şi fug acasă, la nevastă-mea, care încă se mai menţine pe prima poziţie în topul meu, personal.

Cu respect pentru cei care ştiu să crească castraveţi, dar şi să facă uz de realizările tehnologice pentru a cunoaşte ce e frumos pe lume.

1. Sofia Rotaru                                 21
2. Irina Loghin                                 20
3. Anastasia Lazariuc                    18
4. Doina Aldea-Teodorovici     17
5.  Natalia Oreiro                            14
6. Ruslana                                          10
7. Prekrasnaya neanea                   9
8. Iuliana Gore-Costin                    8
9. Nicole Kidman                              5
10. Victoria Ruffo                            3


Ion Borş

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău