VIP Magazin
28 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
Cele mai simpatizate femei DE CĂTRE CURSANŢII ACADEMIEI DE POLIŢIE "ŞTEFAN CEL MARE"
Octombrie 2004, Nr. 06

Cele mai simpatizate femei DE CĂTRE CURSANŢII ACADEMIEI DE POLIŢIE "ŞTEFAN CEL MARE"

Comentează   |   Cuprins

Top femei Academia de PolitieSă trăiţi, domnilor viitori ofiţeri de poliţie! Actualul sondaj este al vostru. Aşa că, nu mai daţi cu bulonul, înainte de a ne cunoaşte, precum le cunoaşteţi pe drăguţele de vedete pe care, cu multă dragoste, le-aţi numit în anchete. Ştiu că vă este greu în cazărmi, dar sunt sigur că atunci când veţi ajunge cu epoleţi de ofiţer, toate fetele vor fi la picioarele voastre. Deocamdată, deşi au fost lămurite condiţiile sondajului, mulţi dintre cei chestionaţi şi-au plasat în top pe mamele sau pe iubiţelele lor ( Lica, Diana, Victoria, Ana, Veronica, Valerica, Aliona, Olesea, Marina, Liliana, Lena, Tania, Ira şi atâtea fete frumoase cunoscute doar de cursanţi, nu şi de întreaga lume). Au fost chestionate 64 persoane, care au numit 53 femei celebre, lată alegerea.

Aşadar, fundulcţul lui Jennifer Lopez atrage cel mai mult privirile viitorilor ofiţeri de poliţie. Pentru ea a votat fiecare al doilea intervievat. E şi firesc, Jennifer e un minunat poliţist în seriale. Aici e demonstrată o solidaritate de invidiat.

Pe locul secund, pletele blonde şi corpul de felină al cântăreţei Britney Spears, urmată de micuţa, dar drăguţa Natalia Oreiro şi Kylie Minogue. După care, demonstrăm patriotism şi devotament faţă de femeile noastre. în top ajung Natalia Barbu, Andreea Marin şi Angela Gonţa. încheie topul celor zece (din păcate) Jessica Alba, Claudia Schiffer şi Pamela Anderson.

Au mai fost votate, dar au rămas (la punctaj) după linie: Madonna, care mai ştie să cucerească tinereii; asiatica Alsu; rusoaica Anna Kurnikova, care adună bărbaţii în tribunele tenisului mare; compatrioatele noastre Nelly Ciobanu, Lina, Geta Voinovan; top-modelul de culoare Naomi Campbell, Jasmin, Anastasia, Ruslana, fetele de la „VIA Gra" ş.a.

în lista aleselor-surpriză care merită toată admiraţia au nimerit: primadona operei naţionale, Măria Bieşu; preşedinta Parlamentului, Eugenia Ostapciuc, Ecaterina II şi Monica Lewinski.

Ele sunt simpatizate de studenţii cu epoleţi. E dreptul lor la idoli, pe care i-au numit fără a li se da ordinul de rigoare.

P.S. Astă-noapte am visat că m-a arestat poliţia pentru falsificarea rezultatelor sondajului, efectuat la Academia de resort. Mi-au dat cu bâta peste mâini, mi-au pus cătuşe, mamă, mamă!.. Rămâne ca de corecţia mea să se ocupe cele mai frumoase poliţiste-academiciene şi vor avea de câştigat şi ele: le pun în capul topului şi o să le cunoască lumea.
Să trăiţi!

Condamnat la scris Ion Borş

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

sa aveti grija doamnelor cec faceci
comandatu la scris bunescu genade   -  
05 Iunie 2013, 11:16
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău