VIP Magazin
18 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
Cele mai simpatizate femei despre care se discută eficient în saună
Decembrie 2005, Nr. 20-21

Cele mai simpatizate femei despre care se discută eficient în saună

Comentează   |   Cuprins

Despre femei frumoase poţi vorbi oriunde. E o temă universală. Bărbaţii, chiar şi cei care sunt capabili doar să le viseze în paturile lor, pe care demult nu le mai împart cu nimeni, intră foarte uşor în discuţie.

Vă propun un top al preferinţelor, realizat în aburii fierbinţi ai unei saune finlandeze, un bun al ofiţerilor din unitatea militară XXL (obiect strategic, strict secret, unde se trage foc doar la pietre, până la călire).

După ce şi-au scos tunicile cu epoleţi de colonei, maiori sau locotenenţi inberbi, toţi au devenit în grade egale, prioritatea vizibilă trecând de partea celor tineri.

Iată pe cine ar vrea să vadă întinse pe paturile de lemn fierbinţi, să le dea cu măturicea de mesteacăn pe la locurile masabile, militarii gradaţi din unitatea respectivă. Mai întâi, pe Kylie Minoque, Shakira şi Jennifer Garner, pentru că au picioarele de mărimea patului din saună.

Urmează Jessica Simpson şi Salma Hayek, pentru sânii lor apetisanţi. Apoi, fac loc pe patul de lemn pentru Jennifer Aniston, cea cu talie de viespe.

E chemată la aburi şi Maria Şarapova, doar să schimbe racheta pe măturiţă. S-au dat şi la fotomodelele Kate Moss şi Sienna Miller, care sunt adevărate prinţese în lumea modei. Cum o fi arătând micuţele în sauna militarilor noştri?

Pentru «nastoiaşcie palkovniki», însă, cea mai sexy rămâne Iuliana Gorea Costin. Dacă nu a  ajuns primar de Chişinău, măcar s-o vadă la televizorul din antreul saunei.

Atât, de pe câmpul de luptă. A stropit sistematic cu bere pietrele încinse de la sauna finlandeză, Ion Borş.

1. Kylie Minoque
2. Shakira
3. Jennifer Garner
4. Jessica Simpson
5. Salma Hayek
6. Jennifer  Aniston
7. Maria Şarapova
8. Kate Moss
9. Sienna Miller
10. Iuliana Gorea Costin

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău