VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Cele mai simpatizate femei de către participanţii la Festivalul Naţional al Vinului 2005
Noiembrie 2005, Nr. 19

Cele mai simpatizate femei de către participanţii la Festivalul Naţional al Vinului 2005

Comentează   |   Cuprins

În acest an, amatorii (şi profesioniştii) de a-şi înmuia mustaţa într-un Cabernet sau un Negru de Purcari, au venit odată cu zorii în Piaţa Marii Adunări Naţionale să aprecieze ce vin are ţara. Şi dacă ne apucăm de serbat, atunci să se facă veselie din plin, cu vin spumos, cu paradă de butoaie pântecoase, colective artistice şi codane în ii şi catrinţe, de te ameţesc mai rău ca băutura din struguri. Am fost şi eu prin piaţă şi ca să nu rămân în urmă de bărbaţii neamului, am luat un Cabernet, apoi încă unul, după care mi-a venit in cap ideea să întreb muşteriii puşi pe cinste, pe care dintre persoanele publice (de sex feminin) le asociază cu vinul.

Mai mulţi dintre cei care s-au dat cu părerea au menţionat-o pe regretata Maria Drăgan care afirma, în cunoştintă de cauză, că „bun e vinul ghiurghiuliu”. De acelaşi „păcat” a fost „învinuită” şi Elisabet Tayler, dar şi Marilyn Monroe. Urmează în top Edit Piaf, Brigite Bardot şi  Sofia Rotaru.

Nu au scăpat nearătate cu degetul nici interpretele noastre Zinaida Julea (cred că pentru cântecele ei „spumante”) şi Natalia Barbu (bănuiesc că pentru roşul vinuriu din părul ei).

Nu ştiu, câţi haiduci de-ai noştri i-au umplut paharul Monicăi Bellucci, dar au turnat-o şi pe ea la top.

Surprinzător nimereşte în clasament şi regina Angliei, Elizabet, bănuită că ar fi preferat Negrul nostru de Purcari.

Aici trag linia pentru că mai mult nici nu prea ţin minte alte amănunte şi nici nu prea pot descifra ce-am scris. A fost şi pentru mine sărbătoare.Mi-am făcut mustăţi cu-n tulburel, să-mi fie iertată setea.
Dar sondajul, sigur, l-am făcut eu. Întrebaţii pe Andrei, pe Dorin şi pe Ion, pentru că ei m-au ajutat (citiţi „turnat”).
 
Al dumneavoastră, şi la bine,  şi la... mai bine, Ion Borş  

1. Maria Drăgan
2. Elisabet Tayler
3. Marilyn Monroe
4. Edit Piaf
5. Brigitte Bardot
6. Sofia Rotaru
7. Zinaida Julea
8. Natalia Barbu
9. Monica Bellucci
10. Regina Elisabeth

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău