VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Cele mai simpatizate femei de către frizeri
Octombrie 2005, Nr. 18

Cele mai simpatizate femei de către frizeri

Comentează   |   Cuprins

La frizer, trebuie să vii cu capul plecat şi cât mai de dimineaţă. Ăştia nu ştiu de taclale. Sunt ca şi ţăranii la cosit. Jap-jap-jap!
De aceea, când le spuneam de ce am venit şi că nu am de gând să-mi dau jos podoaba capilară care, de fapt, dădea deja peste urechi (nu şi în ochi, vezi fotografia), mă tot sfătuiau să trec pe la vecini. Şi doar o frizeriţă cu părul de culoarea grâului copt mi-a zâmbit amabil şi a zis:


Încalecă acest scaun rulant şi-ţi voi răspunde la toate întrebările.

De odată am simţit cum trece prin părul meu o maşină cu bâzâit abia auzit de albină. Şi-am înţeles că - gata! - mi se face freza.
Atunci, dă-i cu întrebările, să fie şi de folos.

Doar după masă, în zi de sâmbătă, frizerilor li s-au mai dezlegat limbile, fiind mai puţine capete de tuns.

La Buiucani, frizerii sunt încântaţi de cârlionţii drăguţei de Nicole Kidman. Dar şi de cosiţa făcută colac pe capul Iuliei Timoşenko, care e votată azi numai de frizerii noştri. Acum, că au loc competiţii internaţionale la tenis, mulţi o au în vizor pe rusoaica Şarapova. La loc de cinste e plasată Georgeta Voinovan, care e din acelaşi cartier. Bărbaţii şi-au mai amintit de faimoasa Cleopatra, regina Egiptului, apoi au trecut uşor la timpuri mai noi, numindu-le pe Mariah Carey, Anastasia Lazariuc şi Alicia Keys. După care vin Ana Lesco şi Elena Safonova.

Aici tăiem firul, precum retează frizerii pleata, constatând cu regret că în afara topului au rămas Indiana, Andreea Raicu, Celine Dion, Madonna, Liv Tyler, Janet Jackson ş. a.
 
Dacă doriţi alte informaţii la temă, faceţi cum am făcut şi eu.
Mi-am dat capul pe mâinile unei frizeriţe. Şi când era cât pe ce să-l pierd, a venit soţul doamnei şi mi-am regăsit capul. Pentru a afla dacă respectiva a mai tuns şi alte vedete, vă voi spune după ce îmi va creşte părul.

Al dumneavoastră, parfumat cu „sifonul”, Ion BORŞ

1. Nicole Kidman
2. Iulia Timoşenko
3. Maria Şarapova
4. Georgeta Voinovan
5. Cleopatra
6. Mariah Carey
7. Anastasia Lazariuc
8. Alicia Keys
9. Ana Lesco
10. Elena Safonova

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

super tare nu m-am gindit ca barbatii-frizeri atrag atit de mult atentia clientelor.....
eu   -  
19 Iulie 2011, 22:24
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău