VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Cel mai simpatizat bărbat LA FABRICA BUCURIA
Mai 2004, Nr. 02

Cel mai simpatizat bărbat LA FABRICA BUCURIA

Comentează   |   Cuprins

Top fabrica BucuriaDe data asta, paşii noştri s-au îndreptat spre Fabrica "Bucuria", ispitiţi fiind să vedem cum influenţează hormonul primăverii asupra senzorilor reprezentantelor de aici ale sexului frumos. Astfel, 30 de femei de la „Bucuria" au fost de acord să-şi expună preferinţele în materie de bărbaţi. Sondajul este cel mai obiectiv cu putinţă şi reflectă întocmai gusturile muncitoarelor de la întreprindere.

Preşedintele Federaţiei Ruse ar fi avut un succes enorm şi în Republica Moldova, dat fiind faptul că şi în acest număr Vladimir Puţin se plasează în capul topului. Cele mai multe femei ne-au declarat că alegerea lor se bazează pe două calităţi ale liderului rus
- frumos şi deştept.

Multe dintre femeile intervievate au ţinut pumnii pentru şeful „Bucuriei", Pavel Filip, dar numărul lor a fost ceva mai mic din cauză că unele colege de-ale lor şi-au irosit voturile optând pentru şeful de secţie, Tudor Roşea. Astfel, Pavel Filip i-a cedat întâietatea lui Vladimir Putin, nimerind pe un prestigios loc II cu titulatura „cel mai bun şi mai iubit conducător".

Cei doi lideri incontestabili - de la Kremlin şi de la „Bucuria" - sunt urmaţi de interpreţi de muzică uşoară. Pentru "marii romantici" au optat femeile cu vârsta sub 40 de ani. Zinaida Golovei, de exemplu, este îndrăgostită până în măduva oaselor şi se topeşte de fiecare dată când în scenă apar Lev Leşcenko sau Iosif Kobzon. Svetlana Strătilă ne-a povestit emoţionată despre soţul ei care, se pare, este ideal, el întrunind toate calităţile posibile, ba chiar şi pe cele imposibil de imaginat. Lidia Jigamova are trei preferinţe masculine - cei trei feciori ai ei crescuţi "ca la carte" şi care o iubesc la nebunie.

Printre preferinţele femeilor de la "Bucuria" mai figurează Constantin Moscovici şi Nicolae Botgros, Ştefan Bănică jr. şi cel mai viril folkist din Moldova, Iurie Sadovnic. Ce face totuşi primăvara din femei!!!

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Adica VV de mult frange inimioare??! Eu credeam ca e o chestie mai recenta! Stiti, fotografiile cu pricina.. Oare singur cu femeile ce ar iesi??
Ema   -  
22 Iulie 2011, 21:19
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău