VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top muzică (septembrie 2013)
Septembrie 2013, Nr. 112

Top muzică (septembrie 2013)

Comentează   |   Cuprins

EXCLUSIV pe Muz TV Moldova!
În ultimul timp, am observat o tendinţă nouă în showbizul autohton şi anume creşterea calităţii videoclipurilor filmate de artiştii noştri. Am avut destul de multe lansări vara aceasta, chiar dacă un clip poate costa de la 1000 până la zeci şi sute de mii de euro. Titlul acestui articol v-a spus deja de o lansare exclusivă pe Muz TV, aşa că să trecem la subiect.

Pe 1 septembrie a fost lansat un nou videoclip autohton, cel pentru piesa „Saga Continuă”. O producţie marca Jucătoru’ care, împreună cu Nicu Ţărnă şi B-ZAR, cântă despre viaţă şi muzică. Nimic nou, vor spune unii. Dar combinaţia dintre vocile interpreţilor şi mesajul piesei ne-a plăcut. Entuziasmat şi bucuros de produsul final, Jucătoru’ ne-a povestit că nu s-a aşteptat să fie atât de greu să realizezi un produs muzical în Moldova, oricât de rău sau de bun ar fi. Criticii şi pseudocriticii pândesc la tot pasul şi împart cu nemiluita recenzii care mai de care.

Combinaţia dintre hip-hop şi o voce consacrată în muzica rock nu este ceva nou şi extraordinar, dar altceva poate să vă atragă atenţia – o parte din clip, regizată de Octavian „Kobbzon” Malai, a fost filmată în Las Vegas, acolo unde s-a stabilit B-ZAR. Imagini cu deşertul de lângă oraş sau cadrele filmate sub bine-cunoscutul panou de la intrarea în Vegas o să vă bucure ochiul. Nicu Ţărnă apare mai tânăr ca niciodată. După ce a scăpat de „ce trebuia”, carisma vocalistului a crescut considerabil, iar aerul de rebel pe care îl emană atunci când cântă, se va simţi încă mult timp. Jucătoru’ nu a vrut să ne spună cât a costat un clip filmat pe două continente, însă recunoaşte că s-a depus multă muncă şi concentrare din partea fiecărui participant. Cu Nicu Ţărnă nu este la prima colaborare, iar cu B-ZAR a avut cândva şi o formaţie – un lucru important atunci când vine vorba de un featuring şi de vibraţiile pe care trebuie să le emani când înregistrezi o piesă împreună cu cineva.  

Mai vrem videoclipuri autohtone! Mai vrem stiluri diferite de abordare în muzica autohtonă! Şi, poate, când critica va motiva spre ceva mai bun, iar laudele nu vor încuraja kitsch-ul, vom avea şi mai multe produse de calitate. Noi îţi vom spune cine şi când, tu stai cu ochii pe Muz!

Muz TV Moldova recomandă!
Avicii
„Wake Me Up”
Country, Electro…un mix super de la Avicii. Trackul care cu siguranţă va ridica în picioare chiar şi pe cei mai serioşi cititori „VIP magazin”One Direction 

„Best song ever”
Un boys-band londonez, care sperăm că încă nu şi-a lansat cel mai bun cântec

Follow Your Instinct feat. Alexandra Stan 

„Baby, it’s OK”
După cortina verii, fraţii români au lansat o bombă muzicală. Piesa şi clipul vor rămâne în topurile toamnei încă mult timpFergie

„A little party never killed nobody”
Cea mai frumoasă parte din „Black Eyed Peas” revine în forţă cu un clip în stil burlesc – un background muzical perfect pentru o petrecere în stilul „Gatsby”
Stromae  

„Papaoutai”
Noul său album a încântat nu doar oraşul său natal, Bruxelles, dar şi întreaga Europă! Recomandăm să remarcaţi şi un alt future-hit de pe album – „Formidable”
WHAT’s NEW on Muz FM?

Lady Gaga
„Applause”
Drumul gloriosului album „The Fame” şi decepţia celui de-al doilea material discografic, „Born This Way”, a făcut ca Lady Gaga să şocheze cu „ARTPOP”. Primul single extras de pe album confirmă determinarea artistei de a recuceri titlul de regină a muzicii pop, „Applause” fiind o combinaţie bine gândită de synth-pop, paduri electronice în stilul anilor 90 şi un vocal inspirat de la David Bowie, care culminează cu un refren grandios. Welcome back şi evident, aplauze!

Moody feat. Faydee Dangerous
După „Ochii care nu se văd” pe de o parte şi „Laugh till you cry” de cealaltă, colaborarea neaşteptată dintre Moody şi Faydee a fost pusă la punct în urmă cu câteva luni, când australianul a susţinut o serie de concerte în România. Mihai Ristea semnează muzica şi versurile unei producţii în stilul melodiilor care l-au consacrat deja pe tânărul compozitor român, cunoscut pentru „Telephone” şi „Something New”. „Dangerous” e un r’n’b catchy cu refren memorabil şi inserturi arăbeşti. Videoclipul a beneficiat de o lansare simultană în România şi Australia.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău