VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top muzică (octombrie 2013)
Octombrie 2013, Nr. 113

Top muzică (octombrie 2013)

Comentează   |   Cuprins

Muz TVde VEDETĂ

Ce înseamnă să faci o campanie la TV sau radio? Dacă e să povestim pe lung, nu ne ajunge o ediţie de revistă, dar pe scurt, putem spune că nu e uşor. Vara aceasta, noi, echipa „Muz TV” şi „Muz FM”, am căutat oameni talentaţi în ale cântatului. Din 1 iunie am început campania „Muz TVde VEDETĂ”, pentru că ştim cât de mulţi artişti sunt „ascunşi” în Moldova. Premiul mare a incitat multă lume, şi nu degeaba – un super hit, un videoclip şi, evident, promovare. Iar după trei luni de etape, votinguri şi semifinale, am găsit-o. Vedeta „Muz”.

Să nu credeţi că am încurcat compartimentul. Astăzi, recomandarea „Muz TV” va fi anume câştigătorul concursului nostru, Lilian Dobândă. Un tânăr de o prospeţime rară, care a început să cânte doar acum doi ani, la o chitară de 150 de lei. Iar atunci când spunem că el e ca o gură de aer în showbizul autohton, chiar nu glumim! Lilian are 18 ani, dar deja cucereşte prin muzică şi mai ales prin vocea sa. Scrie versuri, compune muzică şi cântă foarte mult. Ei bine, dedicarea unui interpret tot timpul a fost una dintre cele mai importante lucruri într-o carieră de artist. Iar talentul, încununat zi de zi cu multă muncă, poate da rezultate minunate. În concurs, anume aceasta au apreciat cei care l-au votat pe Lilian, dar şi membrii juriului din semifinala „Muz TVde Vedetă”, fără a-i trece cu vederea perseverenţa. Despre stilul abordat de Lilian, putem spune că are o alură mai mult europeană. Şi dacă pe reţelele de socializare se bucură de un succes destul de bun, păi suntem siguri că, în scurt timp, numele vedetei „Muz” va fi cunoscut de foarte mulţi.

Primul single al vedetei „Muz”, „Salut, sunt cineva”, a fost lucrat cu Smally. Şi el este un tânăr entuziast şi un compozitor deja bine cunoscut în Moldova, care a reuşit să înţeleagă ce a vrut să spună Lilian prin piesa sa. Iar în scurt timp, va fi lansat şi videoclipul piesei, produs de „Muz TV Moldova”. Un tandem de excepţie, suntem siguri.

Vouă nu vă mai rămâne mult să aşteptaţi. Staţi cu ochii şi urechile pe „Muz”, pentru a vedea noua vedetă a showbizului autohton: Lilian Dobândă.

Muz TV Moldova recomandă!

Miley Cyrus
„Wrecking Ball”

În mai puţin de zece zile, noul videoclip al tinerei Miley Cyrus a fost vizualizat de peste un milion de utilizatori. Enjoy!Katy Perry 
„Roar”

Aventurile lui Tarzan continuă! Popularitatea noii producţii Katy Perry continuă să crească nu doar pe internet, dar şi la TV.Jason Derulo feat. 2 Chainz
„Talk Dirty”

Dirty dancing – Dirty talk! Fanii R&B şi iubitorii de petreceri deja au plasat acest single în categoria „favorites”.


Puya şi Don Baxter (Special Guest Connect-R)
„Bagă Bani”


Banii hotărăsc totul. Puya şi Don Baxter au hotărât să ecranizeze această expresie şi le-a ieşit destul de bine.

Jucătoru feat. Nicu Ţărnă & B-ZAR
„Saga Continuă”

După lansarea exclusivă a acestei piese pe „Muz TV” şi „Muz FM”, trioul a adunat un număr record de vizualizări pe internet. Saga continuă pe „Muz”!
WHAT’s NEW on Muz?


Akord
„Am uitat să uit de tine”
Continuăm seria de lansări exclusive marca „Muz” şi vă prezentăm o nouă producţie video autohtonă. De data asta, băieţii de la „Akord” au lansat clipul piesei „Am Uitat să uit de Tine” în exclusivitate pe „Muz TV Moldova”. Noul single a fost lucrat în colaborare cu Laurenţiu Duţă, iar mixajul a fost realizat de nimeni altul decât Alex Braşoveanu. Videoclipul piesei a fost filmat de Octavian Kobzzon Mălai şi zicem noi că merită toată admiraţia. Nu rata noua producţie „Akord” pe „Muz TV” şi „Muz FM”!

Daft Punk
„Lose Yourself to Dance”
E al doilea single extras de pe albumul „Random Access Memories” semnat de duetul francez. După succesul fulminant înregistrat de „Get Lucky”, roboţii rămân fideli aceleiaşi tactici – o melodie îngheţată în timp, fără termen de valabilitate, cu un falset veritabil al aceluiaşi Pharell Williams, susţinut de riffuri siropoase de chitară, care îţi dau plăceri senzoriale nebănuite. Nici „Lose Yourself to Dance” nu dispune de un videoclip, filmuleţul de promovare de un minut lăsând loc imaginaţiei să te pierzi în dans!

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău