VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top muzică (martie 2014)
Martie 2014, Nr. 118

Top muzică (martie 2014)

Comentează   |   Cuprins

Natalia Rostova şi Vlad Ray în exclusivitate pe Muz TV

Se mişcă lucrurile în domeniul producţiilor video autohtone ale interpreţilor noştri. După ce am obişnuit publicul cu lansări exclusive de clipuri pe Muz ale celor mai populari artişti de la noi, nu puteam să vă lăsăm fără nicio premieră luna aceasta. În perioada când dragostea ieşea din hibernare, adică în preajma Zilei Îndrăgostiţilor, am avut parte de două lansări, despre care vă vom povesti mai jos.

Pe 2 februarie, Vlad Ray a „terorizat” emisia noastră cu premiera clipului la piesa „Terorista”. Materialul video, filmat mai mult ca un scurtmetraj de acţiune, a captat atenţia din start cu imaginea lui de calitate pe care o oferă. Vlad ne-a povestit că s-a lucrat din greu, mai ales la imagine şi la montaj, rezultatul fiind cel aşteptat. Evident, scenele cu puţin erotism şi dramatism nu puteau lipsi, chiar şi denumirea piesei impunând astfel de cadre. Teroristele sexy au bucurat ochii bărbaţilor şi au alintat imaginaţia acestora cum au putut ele mai bine. Artistul a recunoscut că nu e uşor să scoţi un produs bun pe piaţa noastră, însă e mulţumit de ce a ieşit, iar criticile şi laudele le va folosi constructiv. După lansarea exclusivă pe Muz, videoclipul a adunat peste 10.000 de vizualizări pe Youtube, iar asta înseamnă că producţia îşi merită pe deplin succesul. Apropo, clipul poate fi urmărit şi pe site-ul nostru, www.muztv.md.

Un cadou minunat pentru toţi admiratorii săi a făcut şi Natalia Gordienko, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor. Natalia l-a arătat în sfârşit pe „Kрасавчик” al ei, în premieră pe Muz TV. E vorba de noua producţie video a interpretei, care a fost filmată în Ucraina, chiar în timpul perioadei fierbinţi de acolo. În exclusivitate pentru Muz, Natalia a declarat şi o noutate importantă în cariera sa de artist. Tânăra şi-a schimbat numele, cel puţin cel de scenă – Наташа Ростова. Şi asta pentru că Nătăliţa noastră a semnat un contract important cu o casă de producţie din ţara vecină, care a convins-o că noul pseudonim va merge mai bine. Fiind şi VJ Muz TV, am vrut să ştim cum o vom scrie în burtiere, iar Natalia ne-a spus ferm că în Moldova, tot Gordienko rămâne. Despre videoclip putem spune că este unul foarte sexy, fiind condimentat cu o oiţă roz şi băieţi care o trag pe Natalia de sfoară. V-am făcut curioşi? Atunci staţi cu ochii pe Muz TV şi delectaţi-vă cu cel mai nou clip marca Наташа Ростова.

Stăm blânzi şi aşteptăm noile producţii made in Moldova. Iar dacă merită, evident că le veţi vedea pe Muz. We like MUZic!

MUST SEE on Muz TV Moldova

Avicii
„Addicted to tou”
În fiecare lună sau chiar mai des, Avicii ies la rampă cu noi producţii care stârnesc numai laude şi respect. „Addicted to you” nu face excepţieKaty Perry

„Dark horse”
Criticat de mulţi pentru o uşoară exagerare, noul clip al lui Katy Perry merită să-l vezi cel puţin de două ori. Decorul şi costumele sunt foarte speciale.
Speak ft. Raluka & DOC

„Lasă-mă-mi place”
Le plac românilor versurile întortocheate, şi iată un nou single care se bucură de videoclip. Îl puteţi vedea şi pe Muz.Вера Брежнева

„Доброе Утро”
Cariera solo a Verei Brejneva este într-o ascendenţă totală. Noul videoclip de o strălucire aparte scoate în evidenţă cele mai bune trăsături ale artistei.
Wisin ft. J. Lo & Ricky Martin

„Adrenalina”
Wisin a reuşit să convingă doi artişti de talie mondială să facă un featuring, iar produsul realizat bucură şi ochii, şi urechile.

WHAT’s NEW on Muz?


Pharrell Williams
„G I R L”
„Diferit” este primul cuvânt rostit de producătorul, compozitorul şi cântăreţul american în deschiderea celui de-al doilea album din cariera sa. Proaspăt, oprit în timp, bogat în falsetul molipsitor care a reuşit deja să ne cucerească încă de la colaborarea din vara trecută cu roboţii din Daft Punk în „Get Lucky” şi „Lose Yourself to Dance”. Cu un single de debut ca „Happy” şi o nominalizare la Oscar, Pharrell şi-a garantat o atenţie sporită asupra acestui material discografic, care, apropo, este dedicat în totalitate sexului frumos. Miley Cyrus, Justin Timberlake şi Daft Punk sunt artişti invitaţi care doar dau un plus de imagine discului ce promite să urce direct pe primele poziţii în charturile internaţionale.

Lorde
„Pure Heroine”
E albumul de debut al domniţei de 16 ani care a cucerit o lume întreagă într-un timp record. Premiul Grammy pentru  single-ul de debut „Royals” a prevestit pentru artista din Noua Zeelandă o carieră de succes care pare să prindă contur şi, odată cu asta, milioane de vizualizări. Un album puternic din punct de vedere vocal, care la sigur te va induce într-o stare euforică dacă eşti fascinat de muzica pop cu efect anestezic, numai bun de primăvară.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău