VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top muzică (mai 2014)
Mai 2014, Nr. 120

Top muzică (mai 2014)

Comentează   |   Cuprins

Generaţia Muz!
Poate sună prea tare, dar Generaţia Muz chiar există. Anul acesta Muz TV Moldova împlineşte zece ani de când s-a lansat. De zece ani suntem mai mult decât prieteni, şi am demonstrat-o nu o dată. Chiar dacă ai 15, 20, 25, 30 sau 35 de ani, recunoşti sau nu, cu siguranţă ştii ce înseamnă Muz TV şi ai stat cu ochii pe noi mai devreme sau mai târziu.

În toţi aceşti ani, am trecut prin nişte metamorfoze muzicale extreme. De la „dragostea din tei” şi primii paşi în succesul european al canadiencei Avril Lavigne, muzica comercială a ajuns la un cu totul alt nivel cu Jay Z sau Justin Timberlake. Gusturile tinerilor atât de diferite au impus industria muzicii internaţionale să se dezvolte atât de accelerat, încât abia mai reuşim să ascultăm majoritatea noilor creaţii care apar. Şi tot fugind după gusturile publicului timp de zece ani, realizezi că din 2004 până astăzi schimbările mari sunt la ordinea zilei.

Anul acesta, echipa actuală „Muz TV Moldova” este creată din tineri profesionişti care vă ştiu gusturile, preferinţele şi dorinţele. Şi nu e o glumă. Cunoaştem care sunt tipurile de reportaje care vă plac, spaţiile voastre preferate din emisie şi muzica pe care o ascultaţi. Din mulţimea de SMS-uri pe care le primim zilnic, ştim când v-aţi îndrăgostit şi când v-aţi despărţit de cineva, ştim că Vanea are zi de naştere sau că trei fete vor să cunoască trei băieţi de treabă sau chiar patru. Ştim că nu prea vă plac vedetele autohtone, dar oricum vă uitaţi de fiecare dată la Pro News să vedeţi ce au mai făcut. Iar dacă aveţi o zi proastă, atunci „Amuzing”-ul o să v-o întoarcă pe dos. Nu ştim dacă sunteţi amatori de sală, dar cu siguranţă sunteţi amatori de „MuzCOOL”, iar dacă aveţi o petrecere, atunci „Muz”-ul e prezent şi el acolo, pe micile ecrane.

Dacă nu v-a fost de ajuns, să ştiţi că zece ani de „Muz TV” nu e tot. Anul acesta, pe 1 mai postul nostru de radio împlineşte un an. Mic, dar voinic şi cu mari planuri de viitor, „Muz FM” s-a impus din start ca fiind un radio pentru fiecare dintre voi. Şi ne bucurăm enorm când auzim în boxele oamenilor „We Like Music”, de aceea am decis ca la aniversare să vă oferim ceva deosebit care într-adevăr o să vă schimbe viaţa. O să v-o schimbe atât de mult, încât „Muz FM” o să fie acolo undeva în inima voastră tot timpul. La un an, noi vă dăm cerul, libertatea, senzaţii de nedescris, dragostea zeilor, mai pe scurt: voi veţi vedea lumea de la 3000 de metri înălţime şi o să învăţaţi cu noi să zburaţi. Şi, împreună cu prietenii noştri de la Federaţia de Paraşutism din Moldova, veţi simţi libertatea plutirii sărind cu paraşuta.

Noi vă iubim şi vă mulţumim. Vrem sau nu, ştim sau nu, ne dăm seama, Generaţia Muz suntem noi şi în zece ani am devenit o mare familie. We Like Music!

Muz FM RECOMANDĂ!

Alicia Keys feat. Kendrick Lamar
„It's On Again”
Un soundtrack minunat care ne-o prezintă pe Alicia Keys în toată splendoarea ei. Iar filmul despre Spiderman a devenit deodată mai interesant.


Dina Gabri feat. Naguale & Sukhbir

„Imagine”
Iarăşi putem să ne mândrim cu o moldoveancă ce şi-a propus ceva şi a reuşit. Dina şi Naguale au reuşit un featuring inedit cu super starul indian Sukhbir.

Rita Ora

„I Will Never Let You Down”
Şase milioane de vizualizări pe Youtube în zece zile! Noi zicem că e destul de bine. Deşi nu şi-a păstrat stilul, Rita Ora a dat lovitura cu noua piesă.

Pitbull feat. J Lo

„We Are One”
Criticat de mulţi şi lăudat de şi mai mulţi, imnul oficial al Campionatului Mondial de Fotbal se ascultă uşor ca orice piesă de la Pitbull şi J Lo. Să vedem cum îl vor cânta în vară la campionat.

Gândul Mâţei

„Alo Da”
Au tăcut şi au făcut. Gândul Mâţei a revenit în acest an cu un album de toată frumuseţea. Piesa pe care o recomandăm este prima de pe album şi nu în zadar.


Must see on Muz TV:


Foxes
„Holding onto Heaven”
Un videoclip foarte stilat şi colorat. Se vede o evoluţie în bine a artistei, iar asta ne bucură şi pe noi, şi pe voi. Vedeţi clipul pe Muz.
Coldplay

„Magic”
Prea mult am aşteptat ceva nou de la Coldplay. Dar, zicem noi, a meritat. Un clip şi o piesă care te poartă cu gândul în cele mai neaşteptate locuri. Enjoy!

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău