VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top muzică (iulie-august 2014)
August 2014, Nr. 122

Top muzică (iulie-august 2014)

Comentează   |   Cuprins

Muz FM lansează cel mai aşteptat top muzical al acestei veri! MUZ FM HOT 20 cu Mihai Teodor!

Clasamentul celor mai tari superhituri mondiale! Aici vei prinde săptămânal 20 cele mai hot melodii ale momentului pentru cei mai hot muzomani! În fiecare sâmbătă şi duminică de la 12:00, pregăteşte-te să descoperi number-one-uri absolute la nivel global, superhituri de colecţie şi premiere exclusive din ţară!

Acest clasament este bilanţul săptămânii în materie de melodii pe care radioascultătorii MUZ FM le cer insistent pe facebook.com/muzfm.md şi la 9988, numărul scurt de SMS în emisiunile MUZ Selector şi MUZ Alert. Cu alte cuvinte, noi însumăm cererea şi vă dăm în fiecare weekend oferta.

Plus la asta, doar Muz FM Hot 20 îţi oferă posibilitatea să fii la curent cu trendurile muzicale la nivel mondial. În fiecare săptămână îţi dăm number one-ul curent din topurile de resort din Statele Unite, America Latină, Marea Britanie, Franţa şi România.

Şi dacă asta îţi pare puţin, îţi propunem şi un „number one back in time”. Adică, piesa care stătea sus în clasamentele mondiale în aceeaşi zi cu mulţi ani în urmă. Săptămânal îţi oferim şi o premieră absolută cu materiale exclusive şi nemaiauzite!

It’s new. It’s wanted. It’s hot. Muz FM Hot 20!

Muz FM RECOMANDĂ!

Pitbull
„Ole, Ole”
Cel mai în vogă hit al acestei veri – Imnul Campionatului Mondial la Fotbal a reuşit să strângă sute de milioane de vizualizări pe youtube.
Arsenium

„Porque Te Amo”
Cu peste un milion de vizualizări în doar o lună de la lansare, clipul lui Arsenium şi al frumoasei Sati Kazanova a reuşit să ne convingă printr-un ritm catchy şi o imagine foarte tare.
David Guetta  

„Lovers on the sun”
Un single produs de Avicii care ne face să ne punem întrebarea „De ce David Guetta nu îşi face hituri singur? S-au terminat?”
Stromae

„Ta Fête”
Încă un imn fotbalistic, de data aceasta a naţionalei din Belgia. Single-ul lui Stromae a cucerit nu doar o ţară, dar întreg globul cu sirenele din piesă.
Sia  

„Chandelier”
Un track puternic cu un mesaj foarte intens, single-ul a fost creat intr-un moment de inspiraţie totală, Sia recunoscând că l-a scris în doar 15 minute.

Maestro FM inspiră


Ed Sheeran
Până la lansarea noului său album, cântăreţul britanic Ed Sheeran mai oferă o piesă fanilor săi – „Afire Love”. Chiar de la apariţie, trackul său a ajuns rapid pe locul întâi în topul iTunes SUA şi în top 10 în alte 42 de ţări. Precedentul track lansat de britanic a fost „Don’t”, o piesă upbeat dedicată, surprinzător, lui Ellie Goulding, cu care artistul a avut o scurtă relaţie şi care se pare că l-a înşelat. Piesa a urcat rapid în topuri, ajungând pe primul loc la vânzări în 24 de ţări în doar câteva ore de la apariţia oficială. Britanicul apare şi pe coloana sonoră a filmului „The Fault in Our Stars”.

Pablo Alborán
Piesa „Perdóname” o putem considera cu uşurinţă cea care i-a consolidat cariera lui Pablo. El s-a dovedit a fi un artist important, căci vocea lui aspră, dar caldă îmbracă frumos versurile piesei, iar interpretarea live a acesteia transmite emoţie şi îi oferă viaţă piesei. Pablo Alborán cântă despre dragoste, suferinţă şi bucurie. Îi place să scrie despre toate acestea pentru că oricine trece prin ele. Maestro FM recomandă „Perdoname” pentru o atmosferă caldă alături de oamenii dragi.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău