VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top muzică (februarie 2013)
Februarie 2014, Nr. 116-117

Top muzică (februarie 2013)

Comentează   |   Cuprins

Muz KARAOKE, viitoarele super staruri descoperite de Muz TV

Moldova este o ţară arhiplină de talente. Timp de trei luni, am descoperit împreună nişte personalităţi uimitoare cu capacităţi vocale extraordinare. Ne-am propus să găsim vedeta Karaoke, care să ne convingă prin telefon că merită să devină un super star. Şi am găsit o mulţime de super staruri. În cele trei luni de concurs am avut peste 5000 de apeluri din toată ţara. Participanţii ne-au cântat şi ne-au încântat. Uneori ne-au amuzat, alteori ne-au uimit cu voci minunate. Cei mai buni din fiecare lună ajungeau în faţa juriului în etapele finale, tineri care ne-au dovedit că au un viitor frumos şi mâine ar putea fi chiar ei în lumina rampei.

Victoria Griţco, finalistă din prima etapă, spune că s-a trezit într-o dimineaţă cu Muz TV, ca de obicei, şi a văzut spotul Muz Karaoke. S-a hotărât imediat să participe pentru a-şi demonstra, în primul rând ei, „că poate”! A ales să cânte „Grenade” de Bruno Mars pentru că, zice ea, a simţit că piesa i se potriveşte.

Stelina Nicorici ne-a convins că este, cu adevărat, talentată. Tânăra a spus că s-a hotărât să se înregistreze în campanie după ce a văzut plasată pe Facebook informaţia despre acest concurs. „Am sunat şi, mai întâi, am cântat o piesă pe care am ales-o singură: „Read all about it” de Emilie Sande. Să cânt la telefon nu mi s-a părut deloc greu, ci interesant şi deosebit. Mi-a plăcut!”

Ana Ghilaş este domnişoara care a câştigat premiul întâi în prima finală şi a luat acasă un home cinema de toată frumuseţea. Ea ne-a povestit cu entuziasm că după ce s-a decis să participe, a sunat şi a cântat o piesă din repertoriul Mădălinei Manole.

La altă finală ne-am bucurat să-l descoperim pe Johnny Barbu, care ne-a încântat cu o voce de super vedetă. Cu siguranţă veţi mai auzi de el. Am rămas mască la prestaţia Victoriei Beregoi, o voce atât de frumoasă nu putea să rămână în anonimat. Am fost stupefiaţi când am aflat că Daniela Rogovschi studiază la Academia Internaţională de Comedie Muzicală din Paris, iar vocea ei are un şarm aparte.

Ne-am convins şi am convins multă lume, încă o dată, că Moldova este în stare să uimească prin talentele ei. Muz Karaoke şi-a găsit super starurile, descoperind tineri care acum pot cu siguranţă să îşi continue calea spre celebritate.

Muz TV Moldova recomandă!
DARA feat. Carla's Dreams –
„Влюблены”
În luna îndrăgostiţilor Muz TV îţi recomandă dragostea. Iar acest hit autohton o redă destul de bine, ca de altfel şi majoritatea pieselor marca Dara, acum cu un featuring drăguţ cu Carla’s Dreams.




Whitney Houston –

„I Will Always Love You”
Putem spune cu siguranţă că Whitney a devenit nemuritoare, iar piesa asta o să ungă suflete încă mult timp înainte. „I will always love you”, piesa care nu poate lipsi din playlistul îndrăgostiţilor.




Pink feat. Lily Allen –

„True Love”
Un duet neaşteptat, dar plăcut. Pink a reuşit şi de data asta să ne uimească, videoclipul fiind unul destul de realist şi cu tentă uşor feministă. Era şi de aşteptat din partea a două dive ale showbizului internaţional.




Andra feat. Marius Moga –

„Atâta timp cât mă iubeşti”
Şi iarăşi declaraţii de dragoste pentru Măruţă. Evident, de la Andra. Un clip cu peste un milion şi jumătate de vizualizări pe Youtube în doar o lună, uşor de consumat pe care poţi să îl savurezi şi pe Muz TV Moldova.




ТОKIO -

„Я тебя люблю”
O piesă perfectă pentru o seară romantică alături de cineva drag. Solistul „Tokio”, mai nou –„Machette”, a cucerit milioane de fane cu şoapta lui domoală. Piesa aceasta nu face excepţie şi oferă exact ceea la ce ne aşteptăm din titlu.



WHAT’s NEW on Muz?

Miley Cirus
„Adore You”
După transformarea care a uimit o lume întreagă, Miley Cirus nu mai poate lansa videoclipuri fără să stârnească măcar un pic de scandal. „Adore You” a fost lansat chiar în ajunul Crăciunului, fiind o piesă extrem de senzuală, nemaivorbind de videoclip. În unele ţări prestaţiile artistei au fost chiar interzise pentru comportament şi pentru videoclipurile ei îndrăzneţe. Una peste alta, interpreta se bucură de un succes internaţional invidiat de multe super staruri.

Rebecca Ferguson
„I hope”
La cei 27 de ani ai săi, interpreta britanică ne oferă o lecţie de dragoste minunată în noul ei single „I Hope”. Tânăra are la activ două albume şi preconizează un nou tur în 2014. Piesa pe care o recomandăm este una de dragoste, fiind specială pentru că ne îndeamnă să iubim viaţa.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon






* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău