VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top muzică (decembrie 2013)
Decembrie 2013, Nr. 115

Top muzică (decembrie 2013)

Comentează   |   Cuprins

Muz Crăciun e cel mai bun!
Ştim că rutina şi goana după o existenţă demnă ne înghite şi ne supune unui regim de viaţă agitat, cu multe situaţii nedorite şi vorbe spuse negândit, dar dacă ne vom opri pentru o clipă, vom realiza de fapt că lucrurile care ne fac într-adevăr fericiţi sunt altele decât cele pe care majoritatea dintre noi le credem esenţiale pentru un trai fericit. Zâmbetul copilului care străluceşte de fiecare dată când ne pierdem în privirea lui, îmbrăţişarea mamei când revii acasă de sărbători sau atingerea persoanei iubite atunci când eşti obosit şi trist. Şi, evident, senzaţia scrierii unei scrisori, exact ca atunci când eram copii.

De fiecare dată, în ajunul sărbătorilor de iarnă ne bântuie gândul că, poate anul acesta, Moş Crăciun ne va îndeplini o mică dorinţă. Poate sună copilăreşte, dar fiecare a trăit acest sentiment măcar o dată. Acolo, în adâncul sufleţelului nostru, trăieşte încă un copilaş care crede în minunea Crăciunului. Şi pentru cei care mai cred, echipa „Muz”, împreună cu prietenii noştri de la „Fourchette”, am demarat campania „Muz Crăciun e cel mai bun!”. Recomandarea noastră este să-i scrieţi o scrisoare lui Muz Crăciun! Sunt 21 de cadouri în lista lui şi pentru fiecare se va găsi ceva potrivit. Nu există limită de vârstă, aşa că puteţi cu uşurinţă să scrieţi ce vă doriţi. Iar dacă sunteţi în căutarea unui cadou pentru cineva apropiat, să ştiţi că lista lui Muz Crăciun e mare şi cuprinde super premii!

Sper că v-am convins să-i scrieţi o scrisoare lui Muz Crăciun. Iar noi vom aştepta toată luna decembrie scrisorile voastre cu gânduri bune şi le vom citi cu atenţie. Sărbători fericite, dragii noştri!

Muz TV Moldova recomandă!

Justin Bieber feat. Mariah Carey –
„All I Want For Christmas Is You”
Duetul care ne bucură cu remixul unui hit de sezon.
Adrian Ursu şi „Lollipops” –

„Cântăm, dansăm”
Proaspătului tătic îi stă minunat lângă copiii talentaţi din „Lollipops”.

Michael Bublé –

„Let It Snow”
Coverul care ne-a încântat de la primele acorduri.

Crazy Frog –

„Last Christmas”
Ce poate fi mai haios decât o broscuţă nebună care cântă şi are peste 6 milioane de vizualizări pe Youtube?

Chris Isaak –

„Blue Christmas”
O voce atât de caldă şi inconfundabilă, care ne face să simţim atmosfera de sărbătoare, oricât de frig ar fi.WHAT’s NEW on Muz?

Lilian Dobândă
„Salut, sunt cineva!”
Vedeta Muz a fost lansată! Acest videoclip, realizat de echipa „Muz TV”, merită să rupă topurile din toată ţara, şi nu o spunem numai noi.


Smiley
„Acasă”
Sărbătorile de iarnă ne duc cu gândul la cei dragi şi la mirosul de brad de acasă. Smiley ne bucură cu un videoclip minunat, care merită toate laudele.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău