VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top muzică (aprilie 2014)
Aprilie 2014, Nr. 119

Top muzică (aprilie 2014)

Comentează   |   Cuprins

Muz TV
Luna aceasta ne-am mai făcut o grămadă de prieteni. Ştiţi foarte bine că Muz TV este adeptul exclusivităţilor, dar cine nu e până la urmă? Nu că ne-am lăuda, dar la capitolul acesta stăm bine. De la începutul anului am reuşit să fim partenerii multor evenimente şi să promovăm cele mai diverse petreceri şi artişti. La câţi hipsteri pe metru pătrat sunt în Tipografia 5, sigur că nu puteam lipsi de la petrecerile date în incinta acesteia. „The Amsterdams”, o trupă indie-rock din România, a vizitat Chişinăul la sfârşitul lunii martie. Muz FM şi Muz TV, ca parteneri ai evenimentului, au împărţit şi bilete la petrecere, dar cel mai important e că, fiind acolo, am realizat cât de intim şi de frumos a fost concertul acestei trupe. Într-un format acustic, ei au cântat şi au încântat publicul, care a fost încălzit de talentata Valeria Stoica.

Un alt party aşteptat cu sufletul la gură de un altfel de public a fost şi concertul Carla’s Dreams şi Dara din cadrul petrecerii „1 an de Iticket”. De neuitat e seara când am reuşit să scoatem primul interviu la o petrecere, de la Carla’s Dreams. Deşi laconic, acesta ne-a spus totuşi că nu ştie cât o să mai dureze proiectul, deşi gurile rele spun că apusul nu e departe. Dar câinii latră şi caravana trece. Lumea s-a îmbulzit la concert, printre ei fiind şi fanii Muz care şi-au luat binemeritatele invitaţii.

Când au venit în vizită la noi Igor Stribiţchi şi Olga Busuioc, ne aşteptam să ne invite la vreun botez. Dar iată că nu a fost chiar aşa. Artiştii au venit cu un videoclip de toată frumuseţea, de epocă, iar imaginile pur şi simplu se contopesc cu muzica pop-opera care îmbină perfect vocile celor doi. „Difficili Amori” poate fi vizionat la Muz TV, dar şi pe canalul nostru oficial de YouTube.

Dacă nu v-a fost de ajuns, vă mai spunem că am fost şi parteneri media exclusivi ai celei mai importante competiţii de frumuseţe din ţară, Miss Moldova 2014. Câte frumuseţi am văzut noi acolo, cred că vă daţi seama. Câştigătoarea trofeului ne va reprezenta ţara la Miss World 2014, aşa că îi ţinem pumnii şi evident că îi urăm multă baftă.

Toate bune şi frumoase, dragilor! Apropo, despre cele mai bune campanii pe care echipa noastră ţi le-a pregătit o iarnă întreagă, vă povestim în celălalt număr al revistei. Până atunci, like & share Muz TV şi Muz FM pe Facebook, că şi acolo se întâmplă minunile!

MUST SEE on Muz TV Moldova

Cristina Scarlat
„Wild Soul”
Reprezentanta Moldovei la Eurovision 2014 a realizat şi un videoclip. Deşi e un pic cam dark, clipul se potriveşte foarte bine cu piesa, iar Cristina arată superb în ţinuta pe care a adoptat-o.
Indila

„Dernière Danse”
De la Zaz şi Stromae, care au făcut furori în industria pop internaţională, iată că Indila ne surprinde frumos, într-o producţie care seamănă mai mult cu un film decât cu un videoclip.
Igor Stribiţchi şi Olga Busuioc

„Difficili Amori”
Acesta este primul lor videoclip şi a fost lansat în exclusivitate la Muz TV Moldova. Clipul a fost realizat într-un stil retro, regizat de Igor Cobileanschi şi Oleg Butnaru.
SEREBRO

 „Я тебя не отдам”
„Sexul vinde destul de bine”, au spus toţi după ce au vizionat clipul fetelor din „Serebro”. Nu accesaţi videoclipul la locul de muncă, dacă nu vreţi ca toată lumea să privească fix la voi.Tranda cu Grasu XXL & Smiley

„SxPB”
Toate producţiile semnate de Smiley sau Grasu XXL sunt din start producţii de succes. Noul videoclip făcut cu Tandra e, pur şi simplu, obraznic şi explicit.

MUZ FM recomandă:


Corina feat. Connect-R
„Of Corso”
După ce ne-a „ros” urechile hitul „Eu vara nu dorm”, Connect R se vrea şi anul acesta în topuri. De data aceasta a luat-o ca back-up pe Corina. Piesa „Of Corso” are potenţialul unui hit de vară 100%. Să vedem ce va spune publicul!

Calvin Harris
„Summer”
Mult aşteptatul hit de la Calvin Harris nu a întârziat să apară. Ne pregătim de vară, ce mai! Şi Calvin, săracul, se pregăteşte şi sigur ştim că treaba o să iasă cu succes. Single-ul „Summer” plânge după un clip cu fete sexy, mare, piscină şi soare. Vom vedea ce iese până la urmă...

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău