VIP Magazin
19 Octombrie 2018
Print
Print
Print
Print
Top muzică (Decembrie 2012)
Decembrie 2012, Nr. 103

Top muzică (Decembrie 2012)

Comentează   |   Cuprins

Cornelia şi Marcel Ştefăneţ - primul videoclip
Sfârşitul acestui an e plin de evenimente pentru soţii Cornelia şi Marcel Ştefăneţ. În octombrie au lansat primul lor duet, piesa „Endless Love”, iar pe 18 decembrie au prezentat publicului şi videoclipul piesei.  

La piesă s-a lucrat timp de trei luni, ea fiind dedicată iubirii dintre Cornelia şi Marcel, cu mesajul „o dragoste fără sfârşit”. Muzica este semnată de Marcel Ştefăneţ, la crearea ei acesta utilizând diverse instrumente şi sunete muzicale inedite, printre care instrumentul grecesc bouzouki. Textul îi aparţine Alinei Dabija, iar aranjamentele muzicale au fost realizate de Alex Braşoveanu şi Marcel Ştefăneţ.

Filmările videoclipului au durat cinci luni, cu pauze, şi au început încă în iunie, când cei doi artişti îndrăgostiţi au fost în Grecia. În Atena au fost filmate cele mai importante momente din videoclip, în colaborare cu Nona şi Grigore Robu. În Moldova, filmările au început odată cu venirea toamnei şi s-a lucrat cu fraţii Igor şi Dorin Catrinescu de la studioul „I. D. Brothers Production”. Videoclipul îi are în rolurile principale pe Cornelia şi Marcel, la fel de îndrăgostiţi ca în prima zi. Deşi nu vor să vorbească despre suma investită, Cornelia şi Marcel spun că nu au avut sponsori. Şi, deşi suma finală a fost destul de mare, s-au descurcat cu forţe proprii.

La serata de lansare a videoclipului le-au fost alături părinţii, oamenii care au muncit şi au venit cu idei la realizarea lui, cei mai apropiaţi prieteni şi colegii de scenă care le sunt mai aproape de suflet.  

Top 5 piese autohtone*
1. Natalia Barbu
„Iubire cu aromă de cafea”
435 de difuzări

2.Natalia Gordienko

„Я твоя”
407 difuzări


3. Natan

„A million miles away”
394 de difuzări


4. Natalie Tomá feat. CRBL

 „O nouă zi”
391 de difuzări

5. Ionel Istrati

„Eu numai, numai”
375 de difuzări


Crina

Prezentatoare MUZ TV
„…Şi muzica îmbată, chiar mai subtil decât alcoolul”… când simt nevoia de linişte, dau muzica tare. Nicio zi nu e la fel. Astăzi o ascult  pe Whitney Houston de sute de ori, până obosesc… după care mi se face dor. Mă îndrăgostesc uşor de melodiile pe care le descopăr în filme… Cânt la bucătărie, cânt în maşină, cânt la serviciu.

Nu sunt o amatoare de ritmuri house şi electro. Cred că mulţi se gândesc acum: „Pfii! E de modă veche”… Da, şi asta e un compliment.

Îmi sunt aproape de inimă piesele şi formaţiile cu care am crescut: „3 Sud-Est”, N&D, „Valahia”, „Candy”. Îi ascultam nopţi întregi, sub plapumă, cu căştile pe urechi. Eh, amintiri…

Şi totuşi, încă mai aştept să nască şi în Moldova interpreţi pe care să-i ascult nu o singură dată. Din păcate, doar muzica lui Ion şi a Doinei  Aldea-Teodorovici îmi trezeşte emoţii puternice.

TOP muzică:
1. Otis Redding – „For Your Precious Love”
2. The Righteous Brothers – „Unchained Melody”
3. Whitney Houston – „I Have Nothing”

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+20°