VIP Magazin
28 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
Top muzică (octombrie 2014)
Octombrie 2014, Nr. 124

Top muzică (octombrie 2014)

Comentează   |   Cuprins

De foarte multe ori am auzit în ultimii ani că muzica internaţională s-a plafonat şi începe un uşor colaps al artei, deși ea ar trebui să fie într-o continuă dezvoltare, metaforic vorbind. 
Încă identificăm sursa principală a acestor zvonuri, pentru că am fi vrut să polemizăm un pic subiectul. Evident că evoluţia muzicală suferă foarte mult în acest secol, dar cauzele pot fi diverse: noile tehnologii care fac foarte accesibilă producerea unei piese de către oricine, situaţiile tensionate din punct de vedere politic ale unor ţări şi, de ce nu, mediul şi spaţiul în care trăim. Toate astea nu sunt un impediment pentru dezvoltarea stilurilor de muzică, zicem noi. Şi vă putem da şi dovada.  Din milioanele de cântece produse anual, suntem siguri că anume de aşa cifre e vorba, e foarte greu să găseşti hitul care îţi va potoli setea de muzică bună. Unii se ancorează în trecut şi scotocesc arhivele pentru a-şi unge urechile cu ceva de calitate, dar noi credem că putem găsi şi ceva pentru fiecare în muzica şi soundul nou, care apare tot mai des în producţiile audio ale interpreţilor internaţionali. De ce vă spunem noi toate astea? Evident, pentru a vă oferi un răspuns, pe cât de clar, pe atât de accesibil. Noi, cei de la Muz FM, avem TOPURI! Noi facem selecţiile! Noi ştim ce piese sunt şi vor fi în toate difuzoarele în câteva săptămâni. Mihai Teodor te iniţiază în materie de muzică comercială şi care ţi se pune pe urechi, vrei sau nu, cu MUZ FM HOT 20! Şi, ca să nu spuneţi că suntem „mainstream”, ne-am tras şi un top rock, cu Dana. TOP 10 ROCK îţi dă doza de care ai nevoie, a celor mai rockish producţii internaţionale, dar şi autohtone. Acum că ştii ce trebuie să asculţi şi ţi-am mai dat şi nişte răspunsuri despre evoluţia muzicii, scrie-ne pe Facebook ce asculţi, ce ai vrea să asculţi și ce ar trebui să asculţi. 

We Like MUZic!

MUZ FM RECOMANDĂ!

Calvin Harris feat John Newman 
„Blame” 
Calvin Harris şi John Newman au lansat deja şi un videoclip la single-ul „Blame”. „Blame” are de toate: un dropdown puternic, un beat pe care îl putem reţine cu ușurinţă, o linie melodică foarte catchy şi numai bună de remixat în club.

 

The Script 

„Superheroes”
The Script a lansat piesa „Superheroes”. Ea va face parte de pe noul album „No Sound Without Silence”, care va apărea pe piaţă toamna aceasta. Despre „Superheroes”, vă putem spune că o să vă placă foarte mult, dacă apreciaţi acest gen de muzică. Noi o avem deja pe repeat

 

Taylor Swift 

„Shake It Off”
Taylor Swift lansează o parodie despre videoclipurile comerciale cu „Shake It Off”. Aşa cum a promis, Taylor Swift a dezvăluit toate surprizele la care a lucrat în ultimul an, în cadrul unui video-chat. Cântăreaţa de 24 de ani a anunţat și un nou album – al cincilea din cariera sa.

 

Magic!

„Rude”
Canadienii ăștia trebuie primiţi cu braţele deschise. E primul lor single și primul lor number 1 mondial. Piesa este un imn al bărbaţilor care vor binecuvântarea părinţilor fetelor pentru căsătorie. Ideea e funny, versurile bune, piesa dă o stare chill.


Noel Toto


Pam, Pam
Noel Toto alias Nicoleta Gavriliţă, împreună cu prietenul ei, compozitorul şi producătorul muzical Andrei Tostogan, lansează un nou proiect destul de promiţător. „Pam, Pam” este single-ul care deja a ajuns pe poziţiile de vârf în topurile de la noi şi de peste Prut.


Maestro FM inspiră

Jessie Ware – Say You Love Me

Jessie Ware revine în atenţia publicului cu un nou single, „Say You Love Me”. Deşi pe tot parcursul clipului Jessie Ware stă pe o stâncă, aceasta reuşeşte să emane o senzualitate ieşită din comun, atât prin maniera de interpretare, cât şi prin mimica actoricească. Cei care s-au ocupat de regia clipului sunt echipa de la „Tell No One”, care au inclus şi elemente precum păsărele şi au schimbat timpul în care se petrece. acţiunea, făcând din zi noapte şi invers.

John Legend - You and I

John Legend ne oferă un videoclip special pentru piesa „You and I” (Nobody in the World), care transmite un mesaj puternic de încurajare. Prin această piesă, John Legend ţine să scoată în evidenţă faptul că femeia este, pur şi simplu, frumoasă. Astfel că în materia-lul video apar o mulţime de femei, de diferite vârste, diferite etnii, printre care şi frumoasa soţie a lui John Legend, Chrissy Teigen. Piesa „You and I” este inclusă pe noul album al lui John Legend, intitulat „Love in the Future”.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău