VIP Magazin
11 Decembrie 2018
Print
Print
Print
Print
Top muzică (Septembrie 2012)
Septembrie 2012, Nr. 100

Top muzică (Septembrie 2012)

Comentează   |   Cuprins

Stela Boţan este „Alive”
Cea mai nouă piesă lansată de Stela Boţan, „Alive”, transmite energie şi un mesaj de încurajare pentru cei care se simt deprimaţi. Stilul piesei este alternativ pop-rock. La muzică Stela a  lucrat împreună cu toată formaţia „The Cadence of Heart”, dar ideea melodiei îi aparţine lui Konstantin Dushku. Versurile pentru piesă le-a scris Stela singură – îi place să scrie şi să exprime ceea ce simte. Este o piesă despre libertatea de a gândi aşa cum simţi şi de a nu-i lăsa pe alţii să-ţi schimbe felul de a fi. Formaţia „The Cadence of Heart” are patru membri: Konstantin Dushku (clapă), Cristi Condrea (tobe), Gheorghe Corghencea (chitară bas) şi Alex Corghencea (chitară).

Un AKORD bilateral fructuos
Piesa „Codrii mei”, semnată de maestrul Eugen Doga, a fost „reanimată” şi relansată într-o nouă variantă de formaţia „Akord”, formată de Igor Stribiţchi şi Igor Sârbu.

Odată cu această colaborare nemaipomenită, ce a trezit catrenele showbizului, formaţia „Akord” înregistrează un nou succes, bazat pe îmbinarea tradiţiei cu inovaţia. Publicul autohton, fiind preponderent tradiţionalist şi fidel, va primi cu o satisfacţie enormă partea modernă a cântecului şi faptul că acesta este interpretat de o voce masculină. Eugen Doga a recunoscut că nu şi-a putut imagina că această piesă ar putea cunoaşte un asemenea trend, după ce anterior a fost cântată de Sofia Rotaru şi Nadejda Cepraga. Mai mult, este de menţionat şi noul videoclip senzaţional filmat în codru şi la Orheiul Vechi.

Putem constata că showbizul autohton începe să se maturizeze. Publicul este răsfăţat şi are nevoie de noi produse de calitate pentru a fi menţinut în aria interesului. Prin colaborarea cu Eugen Doga, „Akord” va lăsa o amprentă de neuitat în showbizul moldovenesc.

Top 5 piese locale ale verii

1. Mishelle
„It feels so good”
2. SunStroke Project

„Set my soul on”

3. Boris Covali

„Fata care nu mă lasă”

4. Mihai Teodor

„You and I”

5. DJ Layla feat Sianna

„I’m your angel”

Adriana Zbigli

Media Forest Moldova

Cu Mediaforest – Paparazzi cu acte în regulă

Industria publicitară şi cea muzicală sunt domeniile care formează piaţa media.

Monitorizarea a devenit un instrument inextricabil şi necesar pentru a putea privi în ochi concurenţa, pentru a putea juca rolul de profet în viitor sau de orator al prezentului şi chiar de bibliotecar al trecutului. Această oportunitate este oferită de serviciul „Mediaforest”, care la 1 an de la lansare se bucură de un succes enorm.

„Mediaforest”, făcându-se cunoscut prin mottoul „Şi tu meriţi să ştii că eşti on air!”, a reuşit să ocupe un loc de frunte printre puţinele servicii de monitorizare prestate pe piaţa media autohtonă. „Mediaforest” a dezvoltat un sistem automatizat, unic care monitorizează canalele media (staţii radio, canale TV online), urmăreşte şi identifică instantaneu conţinutul transmis, precum şi evenimentele media (ştiri, spoturi radio şi TV, videoclipuri etc.) independent de canalul de transmisie.

Ce oferă „Mediaforest”? Atât terenul industriei muzicale, cât şi al celei publicitare a căpătat pârghii de control datorită posibilităţii monitorizării permanente printr-un singur click. Pentru interpreţii autohtoni s-a făcut un salt mare privind domeniul respectării drepturilor de autor, precum şi oportunitatea de a urmări activitatea concurenţilor.

La 1 an de la lansare, de serviciile „Mediaforest” se bucură interpreţii autohtoni, organizaţii media, organizaţii neguvernamentale, agenţi economici, utilizând aceste servicii ca pe un instrument de cunoaştere, de marketing şi de control, precum şi din simpla curiozitate de a mai afla ce se petrece în culisele industriei muzicale şi publicitare.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+3°