VIP Magazin
28 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
Top film decembrie 2014
Decembrie 2014, Nr. 126

Top film decembrie 2014

Comentează   |   Cuprins

John Wick
Regizor: David Leitch, Chad Stahelski
Distribuţia: Willem Dafoe, Michael Nyqvist, Keanu Reeves, Adrianne Palicki
Buget: 20 mln usd

John Wick, în trecut killer, conștien­tizează priorităţile din viaţa sa și iese din acest joc murdar. La scurt timp, face cunoștinţă cu Hellen, o femeie drăguţă, care în curând îi devine soţie. Dar fericirea celor doi nu durează mult, aceasta fiind spulberată de o boală incurabilă în urma căreia soţia decedează.

Peste o zi după ce îşi îngroapă soţia, în locuinţa acestuia intră un criminal care îi omoară câinele dăruit de soţie și îi fură mașina. John se înfurie și vrea să se răzbune, dragoste și ură, durere și furie – toate fiind concentrate într-un singur bărbat.

Până unde poate duce furia și cât de periculos este să dai peste un fost ucigaș plătit, vedeţi în filmul „John Wick”.

Мамы 3


Regizori: Gheorghii Malkov, Emil Nicogosian
Distribuţia: Anastasia Zavorotniuc, Olga Volcova, Maria Siomchina, Garic Harlamov

În ajunul Anulului Nou, trei mame se pornesc să cutreiere lumea pentru a sărbători noaptea dintre ani în Praga, în stil european. Dar, din cauza condiţiilor meteorologige nevaforabile, aterizează forţat
într-un mic și simpatic orășel polonez. Mamele însă vor o sărbătoare adevărată și se apucă de treabă. Rămâne de găsit doar Moș Crăciunul.

Asterix: Le domaine des dieux 3D


Regizori: Louis Clichy, Alexandre Astier
Distribuţia: Alain Chabat, Laurent Lafitte

În anul 50 î. H., Iulius Caesar încearcă să cucerească întreaga Galie, însă rezistenţă opune un sătuc galez. Asterix și Obelix, doi dintre locuitorii sătucului, încearcă să ţină piept soldaţilor romani. Cine câștigă lupta, rămâne să vedeţi, făcând o călătorie imaginară în trecut împreună cu ei.

Ёлки 1914


Regizori: Timur Becmambetov, Olga Harina, Iurii Bîcov, Dmitrii Chiseliov
Distribuţia: Constantin Habenskii, Ivan Urgant, Serghei Svetlacov,  Vl. Gostiuhin

În Imperiul Rus, cu o sută de ani în urmă, familia regală, soldaţii Primului Război Mondial, poeţii progresivi se pregătesc cu toţii modest de sărbătoarea care se apropie. Totul era altfel, în afară de… sărbătoare. Oamenii se pregăteau, credeau și așteptau minunea de Crăciun.

Natalia Berdianu


Consultant în cadrul Direcţiei infrastructură energetică a Ministerului Economiei

Nu mă consider un cinefil fidel, dar cred că sunt o amatoare de filme bune. Cert este că nu-mi plac filmele din seria horror.

Filmul pe care l-am privit de nenumărate ori (și aș face-o din nou) este „Pearl Harbor” (2001), în regia lui Michael Bay. Îmi place cum regizorul a îmbinat și a condimentat istoria tragică cu o frumoasă poveste de dragoste. Alte filme care mi-au plăcut sunt „The Gladiator” (2000) sau „La Vita e Bella” (1997), ultimul, dar nu cel din urmă, l-aș califica drept o capodoperă a secolului XX!

Din experienţa mea de vizitator al cinematografelor, cu bucurie pot afirma că nu am vizionat filme care să mă determine să părăsec sala. Însă există o mare problemă atunci când multiplexul se transformă într-o anexă pop-corn.

Urmăresc cu mare atenţie ce producţii internaţionale și naţionale urmează a fi lansate. Aștept filmul „Horrible Boss 2”. Sper să fie la fel de bun ca primul.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău