VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Cele mai simpatizate femei DE CĂTRE ANGAJAŢII POSTULUI DE RADIO \"MOLDOVA\"
Decembrie 2004, Nr. 07-08

Cele mai simpatizate femei DE CĂTRE ANGAJAŢII POSTULUI DE RADIO \"MOLDOVA\"

Comentează   |   Cuprins


„Aici Postul de radio „Moldova" al Companiei Publice Teleradio-Moldova!". Cam în felul acesta, zilnic, ne salută de la microfon crainicii Radiodifuziunii Naţionale. Iar noi le vom răspunde la bineţe de pe pagina VIP TOP Vocea Poporului, unde toţi sunt egali şi în drept să-şi expună părerea despre frumuseţea care eîn stare să salveze lumea.


Şi nici să bănuiesc că pentru bărbaţii radioului naţional, frumuseţea mai înseamnă şi patriotism. Pentru prima dată se permite a include în top colegele de breaslă, deoarece numele lor sunt foarte bine cunoscute de o bună parte a populaţiei, care, zi de zi, le ascultă vocile. Iar dacă o lume le consideră vedete, de ce n-ar face-o şi bărbaţii de alături?

Astfel, potrivit lor, cap de top la Postul de radio „Moldova"» este considerată crainicul Maricica Munteanu, cunoscută după vocea inconfundabilă, iar de colegi - şi după aspectul său. Timpul trece pe lângă ea fără să o atingă, lăsând-o tânără, frumoasă şi admirabilă.

Urmează aceiaşi Jennifer Lopez. Pe semne că există mulţi macho şi la radio.

Apoi, revin la colege, pentru a o acoperi cu bronz pe simpatica blondă de la emisiuni speciale, care poartă chiar şi un nume "blond" - Svetlana Sârbu. După care, uşor de tot trec cu privirea peste Prut, şi nu o singură dată, ca să le vază cu ochi care ştiu să aprecieze frumosul pe Andreea Marin şi pe Teo. în top îşi fac loc admiratele Nicole Kidman şi Julia Roberts. Bărbaţii de la microfoane şi-au amintit cu drag de Sofia Rotaru şi de colega lor, Mariana Bahnaru.

Încheie topul „visul erotic" al bărbaţilor - Sophia Loren.

Cu părere de rău - pentru că merită apreciate - au rămas în afara topului, dar am fost asigurat că sunt la fel de iubite şi alte femei, preferate rămânând vedetele de alături. N-au fost trecute cu vederea colegele Tatiana Fişer, Veta Ghimpu-Munteanu, Oxana Gherasim, Tamara Bârzoi. Printre favorite se numără şi Natalia Cheptene, Adriana Ochişan, Mădălina Manole. Plac şi străinele (Kylie Minogue, Sophie Marceau, Charlize Theron, Ecaterina Andreeva şi ...Mona Lisa).
Aşa s-au prezentat cei de la radio. Iubesc aproapele, mai trăgând cu ochiul şi peste gard.

Ion Borş

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon






* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău