VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Cele mai simpatizate femei DE CĂTRE OSTAŞII COMPANIEI "GARDA DE ONOARE"
Ianuarie 2005, Nr. 09-10

Cele mai simpatizate femei DE CĂTRE OSTAŞII COMPANIEI "GARDA DE ONOARE"

Comentează   |   Cuprins

top femei ostasiÎn această unitate ostaşii sunt aleşi pe-o sprânceană, înalţi ca brazii, adevăraţi Feti-Frumosi ai neamului. Cândîsi pun uniformele albe, fetele vin să-i admire, precum pe timpuri veneau mamzelele să facă ochişori dulci husarilor. Sunt flăcăi de nădejde si la arme, dar, bănuiesc că-s tari si la iubit.

Analizând sondajul realizat în Compania Gardă de Onoare, am dedus filozofic, că şi de la un metru nouăzeci înălţime „micuţele" sunt tot atât de încântătoare. Cele mai dragi femei pentru ostaşi rămân Britney Spears şi Jennifer Lopez, între ele fiind plasată Sofia Rotaru, care, şi la anii ei e nemaipomenit de frumoasă. De un succes aparte aici se bucură Irina Bivol (fără armonică). Madonna continuă să fie admirată de flăcăi imberbi şi-1 înţelegem pe soţul ei, mai tânăr ca ea cu 11 ani. Două rusoaice, drăguţa de Kylie Minoque şi două moldovence (chiar dacă una îşi zice că e Indiana) au încheiat topul celor 10.

Potrivit anchetelor, au fost numite pentru clasament 29 de vedete, în exclusivitate actriţe şi interprete de muzică uşoară, în mare parte, trecute deja prin topurile noastre anterioare. Excepţie fac puştoaicele de la Tatu, Ruslana şi Irina Dubţova. Alia Pugaciova, care mai prezintă pentru cineva interes.

Surpriza topului este Irina Bivol, care ajunge pentru prima dată în clasamentele noastre pe treapta a patra a preferinţelor.
Printre „alese", din „ale casei", au fost numite Aura, Lina, Natalia Barbu, Georgeta Voinovan şi Andreea Marin. Asta a fost. Eu am îndeplinit ordinul şi vă raportez.

Cronicar în termen, Ion Borş

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău