VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Cel mai simpatizant bărbat la fabrica „Zorile”
Aprilie 2004, Nr. 01

Cel mai simpatizant bărbat la fabrica „Zorile”

Comentează   |   Cuprins

top barbatiDe curând, 50 de angajate ale fabricii de încălţăminte "Zorile" din Chişinău au participat la un sondaj în care şi-au dezvăluit simpatiile lor faţă de bărbaţii care dau tonul în politică, cinema, muzică şi sport. Astfel, am constituit un top al popularităţii personalităţilor bazat pe opiniile angajatelor fabricii.

Number one în topul simpatiilor muncitoarelor de la "Zorile" indică clar faptul că ne mai aflăm sub influenţa Răsăritului, dar şi că femeilor noastre le place să fie conduse de un "ţar" autoritar. Nu rămâne cu mult în urmă nici preşedintele Vladimir Voronin, lider incontestabil printre politicienii moldoveni nominalizaţi în top. Faptul că pe locurile 3 şi 4 sunt incluşi doi bărbaţi din lumea sportului, mai precis, din fotbal, relevă că femeile nu sunt indiferente faţă de domeniul respectiv. Gheorghe Hagi (10 voturi) şi Ronaldo (8 voturi) ocupă poziţiile trei şi, respectiv, patru. Iar pe următoarele şase locuri, în top 10 se află Bruce Willis, Serafim Urecheanu, Ion Suruceanu, Mircea Snegur, Gheorghe Urschi şi Jean Claude van Damme.

Se pare că lucrătoarele de la "Zorile" nu sunt de acord cu strategiile economice şi politicile fiscale promovate de premierul Vasile Tarlev, care are o singură nominalizare (Ecaterina Chiriţă, 19 ani). Dintre politicienii din România doar Adrian Năstase a prins un vot (Tina Toma, 24 ani). Se pare că aventura lui Bill Clinton cu Monica Lewinski 1-a avantajat pe ex-preşedintele american (Natalia Budu, 19 ani, Alina Melnic, 44 de ani). Ideile excentricului Vladimir Jirinovski au priză la Viorica Ovdin (26 ani). "Proiectantul restructurării", Mihail Gorbaciov, a rămas în inima Elenei Clapcov (52 ani).

Nu lipseşte nici "prietenul copiilor", Michael Jackson, votat de Valentina Popov (23 ani). "Brigadirul" Serghei Bezrukov este idolul a două participante la sondaj: Natalia Arsenova (22 ani) şi Măria Zasican (28 ani). Dacă aţi crezut că manelele nu se poartă şi la noi, greşiţi: Nadea Neguriţă de 28 ani 1-a votat pe Adrian Copil Minune. Victoria Clapcov a rămas impresionată de vizita făcută în China şi 1-a nominalizat drept cel mai simpatic pe fotbalistul Chin Hon San. Cine o fi, numai Victoria îl cunoaşte. în fine, Ala Şveţ (52 ani) îl consideră bărbatul anului pe nepotul său, Andrei. Nici mai mult, nici mai puţin.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Sincer, aceasta revista lasa de dorit. E plina de prostie si demagogie. arata comlexele tuturor infumuratilor care sint niste plafonati si marginalizati. Vreti sa copiati marile tari din UE, dar nu vu reusheshte pentru ca nu aveti pic de stil si valoare, aceasta opinie e impartasita de mai multe persoane care sunt satui de aceste subecte eftine si ridicole. Chiar mi-e rushine ca traiesc in aeasta tara.
Incercati shi voi ceva mai nou, cum ar fi cultura, shtiinta. Obosim de minciuni si oameni de nimic.
ada   -  
11 Februarie 2010, 15:37
Sus ↑
de acord
alta ada   -  
16 Mai 2010, 13:55
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău