VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top cărţi (octombrie2013)
Octombrie 2013, Nr. 113

Top cărţi (octombrie2013)

Comentează   |   Cuprins

„Călătorii pentru o viaţă – 500 de locuri unice”
Autor: National Geographic
Editura: Litera 2011
Colecţia „Călătorii pentru o viaţă” prezintă 500 de destinaţii unice, care vă oferă o diversitate inegalabilă de peisaj – oceane, munţi, dealuri şi vâlcele, cătune şi oraşe – şi o varietate de mijloace de transport – cu trenul sau cu maşina, pe jos sau pe apă. Fiecare destinaţie este prezentată în detalii, astfel încât cartea se transformă într-un ghid sigur. Colecţia include şi capitole speciale destinate diferitor tipuri de călători: în căutarea culturii, paradisul gurmandului, în acţiune, printre nori, mari călători.

„O viaţă nouă în 7 zile”
Autor: Paul McKena
Ed. 2011
Paul McKena a efectuat un studiu asupra oamenilor care se bucură de succes în viaţă, extrăgând din acesta acele strategii şi tehnici cognitiv-comportamentale care ne vor ajuta să gândim în acelaşi mod precum cei care îşi ating întotdeauna obiectivele autoimpuse.


„O viaţă nouă în 7 zile”

Autor: Paul McKena
Ed. 2011
Volumul este însoţit de un CD audio de programare mintală  menit a învăţa oamenii să dobândească succesul.  Până în prezent, acesta a fost distribuit în întreaga lume şi se bucură de  vânzări ce depăşesc cifra  de 3 milioane de exemplare..


„Suflete regăsite”
Autor: Ulrika Jonsson
Ed. 2012
Este oare posibil ca dispariţia neaşteptată a partenerului de viaţă să reprezinte şansa unui nou început? Răspunsul îl oferă Ulrika Jonsson prin intermediul personajului Myrtle, o văduvă care-şi înfruntă propriul trecut.


Alexandru Bordea

Proprietarul companiei de traininguri de afaceri „Evenda”
În speranţa că aceste rânduri nu vor fi citite de buna mea profesoară de limba română, trebuie să recunosc faptul că până în anul întâi de facultate, efectiv, nu am citit nimic. Nicio carte. Motivul nu îl pot explica. Însă prima carte primită în dar de la prietena mea a declanşat avalanşa de poftă pentru lectură.

Erau zeci de cărţi pe care le procuram şi sunt o parte din ele care au rămas necitite. Motivul e simplu: fiecare carte îşi are momentul ei pentru lectură. Trebuie să fii gata să o citeşti, iar dacă simţi că nu eşti conectat la carte, oricât de insistent ţi-ar recomanda-o cineva, e bine să o laşi deoparte.

În ultimul timp, citesc tot mai mult cărţile în format electronic. Nu pot spune că sunt din categoria romanticilor, pentru a păstra formatul fizic al cărţilor. Iar posibilităţile de a face notiţe şi a păstra nişte detalii interesante din carte sunt mult mai multe în formatul electronic.

Lecturile mele sunt preponderent în limba rusă. Şi asta pentru  că, după mine, traducerile în această limbă sunt mai bune decât cele în română.

TOP cărţi:
1. „Камасутра для оратора” Радислав Гандапас
2. „The Startup Owner's Manual” Steve Blank, Bob Dorf
3. „Трансерфинг реальности”  Вадим Зеланд

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău