VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top cărţi (Iunie 2012)
Iunie 2012, Nr. 98

Top cărţi (Iunie 2012)

Comentează   |   Cuprins

„Tezaurul Împăratului”
Autor: Steve Berry
Preţ: 125,00 lei
Editura: RAO
Fostul agent secret Cotton Malone încearcă să afle adevărul despre moartea tatălui său, pe un vas nuclear american aflat într-o misiune secretă. În această aventură, el are de înfruntat nu doar duşmani şi concurenţi contemporani, dar şi mistere de pe vremea lui Carol cel Mare. Autorul cărţii, Steve Berry, cel care a scris şi bestsellerul „Camera de chihlimbar”, a vândut până acum mai bine de 11 milioane de exemplare de carte în varianta tipărită, în 37 de limbi pentru 50 de ţări.

„Veneţia. Ghid Turistic”
Autor: Teresa Fisher
Editura: Ad Libri
Preţ: 90,00 lei
La început de vară, dăm startul concediilor şi excursiilor. Acest ghid turistic al Veneţiei conţine informaţii complete şi bine structurate pentru cei care vor să descopere tainele celebrului oraş pe apă.


„Fata sălbatică”

Autor: Linda Newbery
Editura: RAO
Preţ: 135,00 lei
Tânărul Samuel e nevoit să renunţe la şcoala de arte plastice şi să se angajeze la un conac foarte izolat, pentru a se ocupa de educaţia a două fete. Conacul ascunde însă o mulţime de secrete, pe care le descoperim pe parcurs.

„Omul cu cercurile albastre”
Autor: Fred Vargas
Editura: Trei
Preţ: 90,90 lei
Comisarul Adamsberg se bazează pe intuiţie şi „deznoadă” cele mai complicate crime. Tot intuiţia îl ajută să-l găsească şi pe maniacul inofensiv, care desenează noaptea cercuri albastre pe străzile din Paris.
„Sexul explicat adolescenţilor”

Editura: Prut Internaţional
Preţ: 182,14 lei
Această carte oferă adolescenţilor răspunsuri la cele mai delicate întrebări ale vârstei, pe care se jenează să le adreseze părinţilor şi profesorilor, şi la care prietenii nu sunt întotdeauna în măsură să le răspundă.

Flavy DeeJay

DJ, producător

Dependenţa de cărţi a apărut după ce am citit mai multe biografii ale muzicienilor şi istorioare scurte scrise de J.D. Salinger şi Haruki Murakami. Îmi place limbajul cu care vorbesc Murakami şi Jerome, căci vine cu impact puternic. După istorioarele „Blue Bird”, dedicate unei vocaliste de jazz şi „The Laughing Man”, îmi place cartea „The Catcher in the Rye” („De veghe în lanul de secară”) de Salinger. Peripeţiile băiatului care tot caută să se regăsească m-au captivat de câţiva ani bun. Cartea preferată din toate timpurile cred că este biografia lui Jim Morrison, „No One Here Gets Out Alive”. Este o carte explozivă! Cărţile te duc într-o lume fascinantă şi captivantă. Se întâmplă adesea să ai o mare dorinţă să citeşti o carte, dar e foarte greu să începi să o faci. Însă, odată ce ai început, nu te laşi până la ultima pagină. Îmi place, atunci când citesc, să simt mirosul cărţilor, este ca şi parfumul unei persoane. Uneori acesta amplifică mesajul cărţii şi îţi creează senzaţii foarte plăcute. Astfel de cărţi mă obligă să le adaug în biblioteca mea. Acum reuşesc să lecturez când am timp liber, în drum sau în weekend. De multe ori mi se întâmplă să găsesc inspiraţie pentru o nouă piesă în anumite istorioare ce lasă o amprentă vie în lumea mea.

TOP cărţi:
1. „No One Here Gets Out Alive” de Jerry Hopkins  şi Danny Sugarman.
2. „The Catcher in the Rye” de J. D. Salinger
3. „Underground” de Haruki Murakami

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău