VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top Muzică Vara  2015
Iulie 2015, Nr. 132-133

Top Muzică Vara 2015

Comentează   |   Cuprins

Tema pentru acasă de la Muz FM şi Fourchette!

Când ultima dată ţi-ai făcut temele? Hai să ne amintim împreună şi să te provocăm să participi cu toată familia la noua noastră campanie! Avem o temă pentru acasă pentru copiii de toate vârstele. Iar premiile sunt dintre cele mai potrivite pentru noul an şcolar. 15 ghiozdane pline cu rechizite şcolare dintre cele mai frumoase şi colorate aşteaptă să le câştigi. Fie pentru copilul tău, fie pentru copilul din tine. 40 de caiete, agendă, carnet pentru notiţe, riglă, radieră şi multe altele sunt pregătite cu grijă într-un super ghiozdan de la Muz FM şi Fourchette.

Acum, să trecem direct la subiect. Tema este simplă: Familia mea alege Fourchette. Iar ca să-ţi uşurăm munca ţie şi copilului tău, am zis că primim desene, poezii şi compuneri pe această temă. Apucă-te de creat. Lasă-ţi imaginaţia să zboare. Stai cu copilul tău şi ajută-l să realizeze ce vrea el şi pune capodopera în orice supermarket Fourchette din ţară. Fie că eşti în Chişinău, Ungheni, Taraclia, Vulcăneşti, Bălţi, Soroca, Edineţ, Comrat, Cahul, Nisporeni oriunde găseşti un magazin Fourchette pentru a lăsa acolo scrisoarea. Nu uita să ne dai şi datele tale de contact. Iar dacă eşti părinte, ai grijă de realizarea copilului tău.

Noi aşteptăm din 1 iulie desenul, compunerea sau poezia ta, iar din 7 august ai să o poţi admira pe pagina de Facebook Fourchette şi pe muzfm.md. Lumea o va aprecia, iar noi te vom premia. Pe tine sau pe copilul tău. Succes, dragul nostru! Muz FM şi Fourchette te pregătesc de şcoală anul acesta!

Maestro FM inspiră

Dmitriy Malikov

„Cafe Safari”

Vara aceasta ne-am gândit că trebuie să vă inspirăm în primul rând la odihnă şi relaxare. Aşa că am decis, în premieră pe ţară, să vă oferim al patrulea album de muzică instrumentală al lui Dmitriy Malikov. Suntem siguri că aţi auzit de el, pentru că e un nume notoriu pe piaţa muzicală rusească, dar maniera şi stilul pe care ni-l prezintă în seria de albume instrumentale şi anume în cel de-al patrulea – „Cafe Safari” – sunt cu totul deosebite. Maestro FM recomandă în emisie toate piesele din album şi sperăm că veţi savura fiecare notă din acestea.

Muz FM RECOMANDĂ!

Blonde%20-%20All%20Cried%20Out.psd

Blonde

All Cried Out feat. Alex Newell

Vrei, nu vrei, piesa asta de vară te face să te scoli şi să începi să dansezi. Alex Newell sună foarte bine pe voce şi asta o puteţi auzi şi pe Muz.

Owl City 

Verge feat. Aloe Blacc

O combinaţie neaşteptată, dar foarte plăcută. Vocile Owl City şi cea a lui Aloe Blacc se pliază perfect pe trackul cu iz de beach party. Enjoy cu o cupă de şampanie!

U2%20-%20With%20or%20without%20you%20DJ%20Pantelis%20remix.psd

U2
With Or Without You (Dj Pantelis Remix)

O piesă arhicunoscută, greu de remixat, dar care nu i-a creat complicaţii grave lui Dj Pantelis. „With or without you” de la U2 este într-adevăr o legendă muzicală, însă remixul lui Pantelis ne place mai tare. Perfect pentru o călătorie cu maşina.

Macheta%20Tema%20pentru%20Acasa_A4_ROM.psd
Maroon%205%20-%20This%20summer.psd

Maroon 5
This summer’s gonna hurt like a mother fu**r

Încă o demonstraţie clasică a celor de la Maroon 5 că nu le pasă de nimeni şi de nimic. Chiar dacă posturile de radio nu permit înjurături în emisie, repede am găsit soluţia de cenzură. Nu de alta, dar piesa asta e bestială. Fără preamărire.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău