VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top Muzică Iunie 2015
Iunie 2015, Nr. 131

Top Muzică Iunie 2015

Comentează   |   Cuprins

Pentru că este cea mai tare! La mulţi ani, Victoria Bucătaru!

Alexandru Turevici, redactor muzical: Tare vă place roşu, dar ştiţi să mergeţi doar la verde! La mulţi ani şi un drum al vieţii lung și plin de peisaje uimitoare! Iar piesa pe care v-o dedic cu drag este „Lady In Red” de Chris de Burgh.

Paulina Cotovici, redactor ştiri: La mulţi ani, şefa! Îţi doresc ca ceea ce e frumos în visurile tale să devină realitate, iar ceea ce e impecabil în gândul tău să completeze acele visuri! Ascultă cu plăcere „What a Wonderful World” de Louis Armstrong.

Iulian Ursu, DJ: Fericită sunteţi, iubită sunteţi, bogată sunteţi că ne aveţi pe noi. La mulţi ani! Iar piesa este pe măsură: Cântece pentru copii – „Dacă vesel se trăieşte!Tra-la-la”.

Сălin Roşca, producător: Un an mai tare, un an mai crazy, un an mai frumos, un an mai select, un an mai alert vă doresc şi vă mulţumim pentru Muz FM! Şi, evident, piesa care ne-a unit, „Just say yes” – Snow Patrol.

Lucia Scheleruc, DJ: O femeie minunată şi atât de specială ca Victoria nu putea veni pe lume decât primăvara, pentru că Ea este, de fapt, o Primăvară! La mulţi ani pentru o femeie deosebită, frumoasă, inteligentă, puternică şi extrem de abilă, care excelează în carieră, dar care ştie să pună accent pe relaţiile interumane prietenoase şi spiritul de echipă. E femeia care atrage, inspiră şi motivează, fiind un exemplu prin modul de a trăi frumos şi de a le reuşi pe toate. Spiritul acestei zile să o însoţească întotdeauna, iar primăvara să îi inunde sufletul cu sănătate, bucurie, inspiraţie şi cât mai multe realizări frumoase! La mulţi ani! Deci, „Superwoman” de Alicia Keys.

Dana Oleinic, DJ: Iubire. Să oferiţi şi să primiţi iubire! Cred cu tărie că este foarte importantă. Să aveţi parte de ea, de iubire în viaţă, în toate formele ei! „Dream Of a Machine” – Zagar

Mihai Teodor, DJ producător: Să fiţi mereu copil în suflet şi la chip, or de ziua copilului se nasc doar oameni fericiţi! Vă dedic din suflet „Suita pentru vioară şi pian – Impresii din copilărie” de George Enescu.

SIA –California dreamin’

Sia a realizat un cover după clasicul single California Dreamin’ compus de John Phillips și Michelle Phillips în anii ’60. Piesa a fost înregistrată pentru prima oară de The Mamas & the Papas, alte versiuni cunoscute aparţinând trupelor R. E. M., The Beach Boys, The Carpenters. Coverul realizat de Sia se regăsește pe coloana sonoră a filmului de acţiune și aventură „San Andreas”, regizat de Brad Peyton. Pelicula va apărea în cinematografe anul acesta, iar Sia sună bestial în noul cover.

Alloise.psd
017779.psd

ALLOISE – Merry Go Round

Alloise este o interpretă din Ucraina, care în 2012 a primit premiul MTV pentru cea mai bună artistă din ţara ei, iar acum lansează „Merry go round”, care urcă direct pe poziţiile de frunte ale topurilor R&B, soul etc. Maestro FM a descoperit-o printr-o piesă mai veche, „Tell me of fire”, şi de atunci am rămas fideli soundului lui Alloise.


Muz FM RECOMANDĂ!

Carlas%20Dreams%20feat%20Delia.psd

Carla's Dreams feat. Delia
„Cum ne noi”

Controversat sau nu, dar iată că, uşor-uşor, îşi face loc şi pe piaţa din România. Carla's Dreams a lansat o piesă alături de Delia. După colaborarea cu Inna, Antonia, Loredana, single-ul „Cum ne noi” sigur va fi un hit vara asta.

Madcon.psd


Madcon
„Don't Worry”

Credeam că e artistul unei singure piese, dar iată că Madcon ne uimeşte iar cu un track de vară care sigur o să roadă urechile, în sensul bun, evident.

Sam%20Smith%20%26%20Tiesto.psd


Sam Smith vs. Tiësto
„Lay Me Down”

DJ-ul german vă va surprinde cu varianta lui pentru balada „Lay Me Down” a lui Sam Smith. E mult mai slow decât piesele energice cu care v-aţi obișnuit. Nicio șansă să vă plictisiţi de cel mai nou single al lui Sam. Daţi play şi pe Muz FM.

Victoria%20Bucataru%20La%20multi%20ani.psd
Armin%20van%20Burren.psd


Armin van Buuren feat. Mr. Probz
„Another You”

Spre întristarea trancerilor de modă veche, „Another You” este o colaborare cu rapperul Mr. Probz şi reprezintă primul single de pe următorul album al lui Armin van Buuren, anunţat pentru toamna acestui an. Enjoy!

Stromae%20feat%20Major%20Lazer.psdStromae
„Ave Cesaria” (Major Lazer Remix)

Superstarul belgian începe să-şi facă loc şi pe piaţa muzicală din SUA, ajutat de Kanye West şi de faptul că a interpretat soundtrackul filmului „Mockingjay”. Acum, Major Lazer a remixat piesa „Ave Cesaria”, aducându-i un nou plus de imagine. 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău