VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top Monden Decembrie 2015
Decembrie 2015, Nr. 137

Top Monden Decembrie 2015

Comentează   |   Cuprins

Dubai

Ce poate fi mai fierbinte (la propriu și la figurat) decât să întâmpini Anul Nou în imperiul luxului și al opulenței, Dubai? Ai tot „pachetul” pentru o seară dintre ani de-a dreptul fabuloasă: cascade de artificii de pe cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa, lumini din abundență, blândețea plajelor arabe, care te țin departe de frigul de-acasă, oportunități de shopping la tot pasul (în caz că nu ai reușit să îți cumperi ținuta perfectă de revelion). Fiind un oraș cosmopolit, vei putea degusta și o cupă cu șampanie savurând clipa și speranța că dorința pe care ți-ai pus-o la ora 00.00 va deveni reală în curând.

+ un revelion exclusivist

-  nerecomandat oamenilor pasivi 

Mauritius

Sinonimul unui revelion luxos este insula Mauritius. Fiind îmbrățișată de plajele fine ale Oceanului Indian, acest fragment de pământ însumează un lux de stări și momente. Culoarea turcuoaz care se scaldă în valurile calde, palmieri care cuprind norii leneși, emoții că ești departe de rutină și de gerul flămând îți oferă un buchet de neuitat al unor zile frumoase. Răsfățul naturii este alături de tine chiar și la cumpăna dintre ani. Mauritius te așteaptă cu brațele deschise pentru a savura clipă de clipă din noul început al anului.


+ o destinație originală pentru revelion

- puțin promovată în rândul moldovenilor 

Cancun, Mexic

Cei care vor alege să întâlnească anul 2016 în Cancun, Mexic, vor avea parte de o atmosferă cu adevărat caliente. Spiritul latin şi minunăţiile naturii mexicane au încheiat un „acord de asociere” special pentru cei care vor să petreacă revelionul la temperaturi generoase. Poţi să petreci primele zile din an alături de peşti şi alte vietăţi marine prin excursii de scuba diving, vizite la piramidele incaşe, drumeţii şi sporturi nautice. Cancun este povestea frumoasă a unui revelion ce se anunţă promiţător şi de neuitat!

+  pe lângă petrecere, ai parte de vizite la multe obiective turistice

-   atenţie la rechini!

Maldive

Insulele Maldive, mereu, au avut în componenţa lor „sângele albastru” al turismului. Să sărbătoreşti Anul Nou la mii de km de casă, într-o climă jucăuşă şi întins la soare poate fi un vis realizabil. Să îţi desfeţi privirea cu cerul inundat în artificii ce se reflectă în valurile Oceanului Indian poate fi cu adevărat un cadou inedit de revelion. Ai ocazia să întâmpini 1 ianuarie în unul dintre cele mai frumoase locuri de pe pământ, departe de orice prezenţă a unei ierni friguroase.


+  o destinaţie perfectă pentru orice vacanţă

-   o climă prea umedă 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău