VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top Monden Aprilie 2016
Mai 2016, Nr. 139

Top Monden Aprilie 2016

Comentează   |   Cuprins

Patru lucruri pentru o vacanță de Paști fericită

„Din Inimă” + Julia Allert

Primăvara aceasta a deschis ușile unui nou magazin cu branduri autohtone. Colecţii noi pentru toate generaţiile și stilurile își așteaptă cuminţi cumpărătorii într-un spaţiu cochet ce găzduiește ţinute de la Georgette, Ionel, Sekana, Julia Allert și Premiera Dona. Creaţiile Juliei Allert ne-au cucerit definitiv prin flexibilitatea acestora de a fi asortate în cele mai inedite lookuri. Ţinute vaporoase, rebele precum o primăvară adolescentină, printuri inspirate din stilul grunge, culori și geometrie jucăușe, rochii și piese vestimentare ce împacă pantofii și ghetele deopotrivă și-au dat întâlnire în colecţia primăvară – vară 2016 semnate Julia Allert.

+ originalitate folosită la maximum de creatoare

- ţinute dedicate doar unui singur stil


Alain de Botton. „Sex, shopping şi un roman”

Eroina, Alice, munceşte în domeniul publicităţii, eroul, Eric – la bancă. Casa ei e dominată de stilul vintage, apartamentul lui e monocrom. Ea are multe complexe, el e un tip exuberant. Ce îi unește? Tinereţea și atracţia reciprocă. Alain se întreabă totuși dacă sintagma „extremele se atrag” mai e valabilă în zilele noastre. Cert e că, la un moment dat, cercul în care se rotesc Alice și Eric are tendinţa de a se tranforma într-un triunghi amoros. Cine totuși învinge în această geometrie condusă de Cupidon?!

+ titlul te incită la lectură

- deocamdată, versiunea în limba română o găsim doar în librăriile de peste Prut

Rucsacul Furla

Chefului tău de aventură și vacanţă nu îi va fi trist dacă vei lua la drum rucsacul Candy by Furla. Comod, stilat, acesta se potriveşte oricărui look, pentru că tu ai grijă să fii mereu la înălţime indiferent de împrejurări. Executat din cauciuc şi din piele, îţi va fi un însoţitor de încredere în toate drumeţiile tale. Pe lângă tot felul de mărunţişuri pe care le iei cu tine în acest rucsac, vei găsi loc şi pentru cartea pe care ţi-am recomandat-o anterior. Ce să mai vorbim! Şi stilată, şi cu sete de lectură, şi cu un chef nebun de a te distra pe cinste! Drum bun!

+ se încadrează în noile trenduri

- îţi dă mici bătăi de cap la asortarea cu ţinutele


Epilarea cu laser „LUMENIS”

The Light­Sheer „LUMENIS”, dioda laser, este o metodă estetică din ce în ce mai apreciată de pacientele clinicii „Derma Beauty”. Este perfectă pentru diferite tipuri de piele, numărul procedurilor efectuate cu ajutorul laserului fiind mai redus decât al celor care implică alte aparate. Laserul are o acţiune inofensivă, iar sistemul LightSheer Dioda oferă o tehnologie puternică, ambele impulsuri – scurt și lung – fiind sigure și tratând în mod eficient toate tipurile de piele, inclusiv pielea bronzată. Laserul pătrunde la o adâncime de 4 mm în piele, ulterior se dispersează.

Îndrăznește să arăţi mai mult în această vacanţă!

+ procedura e inofensivă și durează puţin

- bronzul e contraindicat după două săptămâni de la epilare

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău