VIP Magazin
30 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
Top Filme Iunie 2015
Iunie 2015, Nr. 131

Top Filme Iunie 2015

Comentează   |   Cuprins

Spy

Buget: $65 mln
Regizor: Paul Feig
Distribuție: Melissa McCarthyRose ByrneJason StathamMorena Baccarin

O comedie de acțiune care prezintă misiunea vieții unei angajate de birou modeste din CIA. În momentul în care agenții CIA sunt compromiși, ea se oferă drept voluntară ca să lucreze sub acoperire. Pentru asta, se infiltrează în anturajul unui dealer de arme mortale cu scopul de-a salva lumea de o criză globală.

Hot Pursuit

Cum e să fii o polițistă dată în urmărie de alți polițiști, dar corupți, precum și de criminali profesioniști? Iată că ofiţerul Cooper (Reese Witherspoon) încearcă să demonstreze acest lucru, protejând-o pe soția unui şef al drogurilor, o văduvă sexy şi prietenoasă.

Regizor: Anne Fletcher

Distribuție: Reese WitherspoonSofía Vergara, Matthew Del


Inside Out

Riley este o fetiţă veselă, dar care într-o zi, odată cu mutarea sa în alt oraș, își dă seama că trebuie să lupte cu cinci omuleți ascunși în mintea sa, și anume emoțiile precum Furia, Dezgustul, Frica, Tristeţea şi Bucuria. Când acestea preiau inițiativa, spre nemulţumirea părinţilor, Riley își dă seama că trebuie să meargă mai departe şi să-şi găsească noi prieteni.

Regizor: Pete Docter, Ronaldo Del Carmen

Distribuție: Diane Lane, Amy Poehler, Mindy Kaling|


Ted 2

Ursulețul Ted se căsătorește Tami-Lynn, prietena lui din primul film, și încearcă să facă un copil împreună. Ted însă îl roagă pe cel mai bun prieten al său, John, să le ofere sperma pentru inseminare artificială. Cu toate acestea, pentru a obține custodia acestui copil, Ted trebuie să dovedească în fața unei instanțe de drept că el este om.

Regizor: Seth MacFarlane

Distribuție: Seth MacFarlane, Alec Sulkin

 

Dumitru Mitu

Membru al trupei „Brio Sonores”

Nu cred că trece vreo zi fără să privesc un film. Deși sunt un pic mai pretențios, încerc să găsesc ceea ce am nevoie în funcție de dispoziția pe care o am.

Îmi plac filmele cu un mesaj puternic, care te pun pe gânduri și te lasă într-o stare de meditație pentru mai mult timp, așa precum e „Seven Pounds”, „The Green Mile” sau „Gladiator”. Sunt niște proiecții de cinema care nu te pot lăsa indiferent.

Pot afirma cu certitudine că și „Interstellar”, „The Butterfly Effect” sau „Inception” au ceva aparte și te pot ține în fața ecranelor indiferent că le vizionezi la cinematograf, acasă la laptop sau pe tabletă în transportul public.

Sunt multe filme demne de titlul „Cel mai bun” sau de un Oscar, doar că acestea nu pot fi obținute printr-un simplu scenariu. Mai e nevoie și de un regizor de excepție, de actori talentați – aceasta e cheia realizării unui film cu adevărat bun.

 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău