VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top Film (martie 2013)
Martie 2013, Nr. 106

Top Film (martie 2013)

Comentează   |   Cuprins

G.I. Joe: Retaliation
Regizor: Jon M. Chu
Distribuţia: Bruce Willis, Dwayne Johnson, D. J. Cotrona, Lee Byunghun, Adrianne Palicki, Ray Park, Jonathan Pryce
Cine poate salva lumea de un terorist deghizat în preşedintele SUA? Bineînţeles că doar detaşamentul special „G.I. Joe”. Subiectul luptei super-eroilor cu terorismul mondial e foarte exploatat în ultima perioadă pe la Hollywood. Doar că de această dată teroristul ia ostateci nişte lideri mondiali şi îi ameninţă cu bine-cunoscutul „buton roşu”. Aici se dezlănţuie acţiunea – gloanţe, bombe, lupte marţiale şi, desigur, efecte speciale dintre cele mai bune. Totuşi premiera peliculei a avut ghinion. O dată a fost amânată pentru un an, timp în care a durat convertirea filmului în format 3D. Altă dată – din cauza unui accident în care a decedat un membru al echipei de cameramani. Cu toate acestea, investiţiile enorme care s-au făcut n-au putut anula premiera mondială, care va avea loc pe 28 martie. Dacă decideţi să mergeţi la acest film, lasaţi-vă gândurile acasă. Nu o să aveţi nevoie de ele.

Red Dawn
Regizor: Dan Bradley
Distribuţia: Chris Hemsworth, Josh Peck, Josh Hutcherson, Adrianne Palicki
Buget: 185 mln usd
Rivalitatea militară dintre Coreea de Nord şi SUA este cunoscută de toţi. Dar ce dacă într-o bună dimineaţă trupele dictatoriale ale Coreii vor invada teritoriul american? Cine va putea să opună rezistenţă unei armate bine organizate? Veţi putea găsi răspunsul vizionând acest film action.

О чем молчат девушки
Regizor: Karen Oganesean
Distribuţia: Olga Filimonova, Iulia Persilid, Olesea Sudzilovskaia, Taisia Vilkova
Patru prietene evadează din Moscova pe malurile însorite ale Spaniei pentru a merge la SPA, a se bronza pe plajă şi pentru... a bârfi în voie. Numai aici fetele îşi vor putea exterioriza gândurile pe care ele, de obicei, le ţin în secret.The Host

Regizor: Andrew Niccol
Distribuţia: Saoirse Ronan, Max Irons, Jake Abel
După celebra sagă despre vampiri, suntem în aşteptarea unei alte premiere cam pe acelaşi subiect. De această dată, în locul vampirilor ne vor invada extratereştrii care vor folosi corpurile umane pentru a trăi în ele. Pelicula ilustrează istoria unei fete în corpul căreia se află un astfel de monstru, dar care nu îi poate stăpâni sufletul.

Diana Guja
Blogger (alobebe.wordpress.com)

Cred că dacă nu ar exista filmele, populaţia planetei ar fi mai mică. „Vrei să privim un film împreună?” este cea mai uşoară şi mai puţin riscantă metodă de a invita undeva omul care îţi place. Scenariul care va urma depinde deja de cei doi. Acesta este, însă, întotdeauna unul cu un happy-end. Cel puţin, pentru o noapte.

Poate din cauza că îmi plac istoriile de dragoste, poate din lene, dar eu nu privesc singură filme, decât foarte rar. Sunt un exemplu ideal de femeie pe care o poţi „amăgi” cu un film. Privitul filmelor şi mâncatul în singurătate mi se par nişte experienţe foarte triste şi admisibile doar în serile în care sunt în plină criză de mizantropie.

Mie îmi place mult atmosfera cinematografelor, oamenii care stau la cozi în faţa caselor de bilete, afişele mari, momentul când în sală se închide uşa şi clipa în care, după ce toţi au plecat, rămâi ultimul om în faţa ecranului uriaş. Dar, paradoxal, evit să merg la cinema. Motivul este unul foarte simplu: filmele sunt prea lungi şi eu nu rezist să stau o oră şi jumătate sau două ore într-un singur loc. De aceea, prefer să le privesc în condiţii casnice, când în orice moment în care mi-a venit un gând ce trebuie neapărat verbalizat, pot să întind mâna şi să apăs pe „pause” pentru a începe un dialog. Sau mă pot duce la bucătărie ca să-mi fac un ceai şi să-mi ung o felie de pâine cu unt şi să presor sare deasupra. Sau să fac dragoste. Să adorm, ca să mă trezesc peste o oră şi să reiau filmul de unde l-am lăsat.

Totuşi e fain că există fimele în viaţa noastră. Dar eu am observat că viaţa oricum bate filmul.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău