VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top Film Vara 2015
Iulie 2015, Nr. 132-133

Top Film Vara 2015

Comentează   |   Cuprins

Terminator: Genisys 3D

Regizor: Alan Taylor

Buget:  170 mln USD

Distribuţia: Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke, Jai Courtney

Este anul 2029. John Connor continuă războiul împotriva mașinilor. Pentru a câștiga lupta împotriva Skynet, el îl trimite pe locotenentul său de încredere Kyle Reese înapoi în timp pentru a-i salva viaţa mamei sale și pentru a-și asigura propria existenţă. Dar, ajuns la destinaţie, Kyle constată că trecutul iniţial a fost modificat, iar asta va schimba în cele din urmă soarta războiului pentru totdeauna.

 

Ant-Man 3D

Regizor: Peyton Reed
Distribuţia: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas

Înarmat cu un super costum, cu o capacitate uimitoare încât se micșora până la dimensiunea unei furnici, dar cu puteri excepţionale, Scott Lang trebuie să intre în rolul acestei mici insecte și să-și ajute mentorul, Dr. Hank Pym, care planifică un jaf ce va salva lumea.

mission_impossible_rogue_nation-wide.psdMission: Impossible – Rogue Nation

Regizor: Christopher McQuarrie
Distribuţia: Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg

De data asta, Ethan și echipa sa au o nouă misiune imposibilă – eradicarea Sindicatului, o organizaţie internaţională de înaltă calificare menită să distrugă FMI.

 

2015_Fantastic_Four_Poster.psd

Fantastic Four 3D

Regizor: Josh Trank
Distribuţia: Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan

Patru tineri au fost aleși să fie teleportaţi într-un univers alternativ și periculos, care le-a modificat forma fizică și le-a conferit noi abilităţi. Ei trebuie să înveţe să le valorifice și să lucreze împreună ca o echipă pentru a salva Pământul de un mare pericol.

 

 

Veronica Ghimp

Prezentatoare „Publika TV”

Cu o industrie cinematografică atât de dezvoltată, e greu să ai filme preferate – nu mă pot opri la unul singur, nici măcar la câteva. Poate doar dacă omitem clasicul, dintre cei mai noi actori îmi place la nebunie Bradley Cooper şi aproape toate filmele în care a jucat. Printre filmele la care m-aş uita de nenumărate ori e „Pe aripile vântului” (ştiu că nu sunt deloc originală), dar şi „Turistul”, pentru că Angelina Jolie e atât de frumoasă în această producţie, şi nu numai, iar Johnny Depp e atât de dulce. Cu toate acestea, nu pot să spun că „Turistul” e cel mai bun film. Ador desenele animate! Şi pe cele vechi, şi pe astea noi, cum ar fi „Frozen”, „Madagascar” sau „Shrek”! Ooofff, şi mai sunt atâţia actori şi filme care îmi plac…

 
Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău