VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top Film Octombrie 2015
Septembrie 2015, Nr. 134

Top Film Octombrie 2015

Comentează   |   Cuprins

The Last Witch Hunter

Distribuție: Vin Diesel, Rose Leslie, Elijah Wood, Michael Caine
Regizor: Breck Eisner
Buget: 90 mln USD

Un film SF cu Vin Diesel în rol de vânător de vrăjitoare. Acesta fiind ultimul din clanul său, are misiunea primordială de a salva planeta de puterea ființelor mistice, care amenință să arunce o epidemie mortală asupra New Yorkului contemporan. Dar pentru a reuși și chiar dacă sabia sa magică are puteri nebănuite, el trebuie să conlucreze cu o vrăjitoare, lucru ce niciodată nu credea că îl va face.

Pan 3D

Distribuție: Hugh Jackman, Garrett Hedlund, Rooney Mara, Levi Miller star in PAN

Regizor: Joe Wright

Povestea unui băiețel care nu va crește niciodată mare. Fiind lăsat la ușa unui orfelinat, acesta nici nu putea bănui ce i se va putea întâmpla vreodată. E vorba despre Peter Pan și cum a ajuns el să fie eroul tuturor într-un ținut sub numele de Neverland.

 

 

Hotel Transylvania 2-3D

Distribuție: Selena GomezAdam SandlerNick Offerman|

Regizor: Genndy Tartakovsky

Partea a doua a desenului animat are și mai multă magie și replici hazlii. De data aceasta, Dracula vrea să trezească un monstruleț în nepotul său jumătate om, jumătate vampir.

 

 


The Walk 3D

Distribuție: Charlotte Le BonJoseph Gordon-LevittBen Kingsley

Regizor: Robert Zemeckis

Un film bazat pe fapte reale. Doisprezece oameni se spune că au păşit pe Lună, dar numai un singur bărbat, Philippe Petit, a reuşit în 1974 ceva ce nimeni nu va mai repeta: să traverseze distanţa dintre turnurile gemene World Trade Center pe o sfoară aflată la sute de metri înălţime. 

 

Doina Babcinschi

Specialist PR la Avon Moldova

Curentul fast-food a atins și zona cinematografiei. Se scot atât de multe filme anual, și doar puține dintre ele merită privite de mai multe ori, pentru că, de cele mai dese ori, uiți subiectul filmului după ce ai ieșit din cinema. Totuși lumea fără film ar fi săracă în culori, emoții și speranțe.

Mereu aveam impresia că în filme căutăm ceea ce ne lipsește în viața reală: bunătatea din universul Disney, culorile, nebunia și visurile din creațiile lui Tim Burton, speranța din comediile romantice, intriga din seriale.

Un film bun nu doar mă emoționează și mă face să gândesc, ci e armonios, frumos, plin de muzicalitate deosebită, cum ar fi „Atlasul norilor” de  Lana Wachowski, Tom Tykwer și Andy Wachowski (după părerea mea, David Mitchell a scris o capodoperă), „Oferta irezistibilă” de Giuseppe Tornatore, „Ea” de Spike Jonze.

Cel mai reușit proiect televizat de până acum îmi pare serialul „Friends”, actual, amuzant și atât de adevărat. L-am revăzut de câteva ori și tot mai revin la unele episoade, dacă sunt tristă sau mă plictisesc.

 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău