VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top Film Martie 2015
Martie 2015, Nr. 127-128

Top Film Martie 2015

Comentează   |   Cuprins
Chappie
Regizor: Neill Blomkamp
Distribuţia: Sigourney Weaver, Sharlto Copley, Hugh Jackman, Dev Patel

Chappie este un robot de ultimă generaţie, iar unicitatea acestuia constă în faptul că, asemeni unui copil, totul trebuie învăţat. După cum mediul influenţează de multe ori dezvoltarea copiilor, nici Chappie nu este scutit de această încercare. Rămâne să vedem ce drum va alege roboţelul.

Duhless 2

Regizori: Roman Prygunov
Distribuţia: Danila Kozlovsky, Maria Andreeva, Mikhail Yefremov

Ce poate fi mai frumos decât să locuiești pe o insulă din Asia, printre nisipuri și valurile oceanului? Circumstanţele însă îl întorc acasă pe Max Andreev și-l impun să facă o alegere dificilă.

 


 Insurgent

Regizori: Robert Schwentke
 
Distribuţia: Shailene Woodley, Theo James, Miles Teller, Jai Courtney
 

Acest film continuă povestea celor întâmplate în „Divergent”, când între cele patru fracţiuni se coace un război nimicitor. În astfel de momente, trebuie să decizi de partea cui ești. Triș nu-și ignoră divergenţa, chiar dacă nu știe unde poate ajunge pe această cale.

Home 3D

Regizori: Tim Johnson
Distribuţia: Jim Parsons, Rihanna, Jennifer Lopez

Existenţa extratereștrilor deja nu mai este un mit. O rasă a acestora, Boov, caută refugiu pe Pământ pentru a scăpa de dușmanii lor. Toţi oamenii sunt mutaţi de pe planetă, iar de reorganizarea acesteia se ocupă Boov. Tip, fetiţa care reușește să evite capturarea, se trezeşte complicea unui Boov alungat, pe nume Oh. Cei doi fugari realizează că sunt în joc şi pornesc în călătoria vieţii lor.

Cristian Jardan
Director la UNIMEDIA

Un film bun este acela care te pune pe gânduri sau te face să nu poţi dormi noaptea. Și, da, vrei să-l revezi. Mai pe scurt, nu te lasă indiferent.

Din fericire, sunt multe filme bune și diverse. Ultimul care mi-a adus un strop de insomnie a fost „Leviathan”, în regia lui Andrei Zviaghinţev. Cinematografia rusă e bună. Doar „Москва слезам не верит” cât face.

Prefer să văd filmele acasă. La laptop sau televizor. Probabil e mai comod așa, nu știu. Poate pentru că astfel, dacă nu îmi place filmul, apăs pe stop, deși sunt tolerant.

Mie îmi plac filmele de Oscar. Serialele nu mă prea încântă. Totuși, la „House of Cards” m-am uitat și mă mai uit. De Kevin Spacey mă leagă Oscarul său din „American Beauty”. Tare bun film. Cred că l-am revăzut de vreo zece ori.

Îmi plac aproape toate filmele cu Johnny Depp, Brad Pitt sau Al Pacino. Fără Depp nu cred că aș fi urmărit seria „Piraţilor din Caraibe”. Al Pacino rămâne în frunte cu „Parfum de femeie”, iar Brad Pitt m-a convins cu Tristan din „Legendele toamnei”.

Și filmele lui Pedro Almodóvar sunt senzaţionale. „Habla con Ella” sau „La mala educación” m-au lăsat perplex. Era cât pe ce să-l uit pe Tarantino cu „Inglourious Basterds” sau „Django Unchained”. Bune, tare bune! Eh, câte filme au rămas acum fără atenţie! Sunt multe, bune, frumoase, interesante, iar unele dintre ele nici nu au apărut încă. Abia le aștept!

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Acest film cred ca este cel mai bun in domeniul lui ,el merita de vazut .
danyel   -  
21 Mai 2015, 23:59
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău