VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top Film Aprilie-Mai 2016
Mai 2016, Nr. 139

Top Film Aprilie-Mai 2016

Comentează   |   Cuprins

The Huntsman: Winter's War

Regizor: Cedric Nicolas-Troyan

Distribuţia: Charlize Theron, Chris Hemsworth, Emily Blunt

Malefica regină Ravenna reînvie datorită surorii ei mai mici Crăiasa Zăpezii, Freya, și, adunându-și puterile, se pregătesc să cucerească Lumea. Dar, și de data aceasta, Eric, vânătorul războinic, cel care a ajutat-o pe Albă-ca-Zăpada să o înfrângă pe Ravenna odată, va încerca să o învingă din nou. Acum, Eric are o iubită-războinică pe nume Sarah și iubirea dintre ei doi este interzisă de legile regatului. Vor reuși ei oare să fie împreună și să le înfrângă pe cele două surori?

hardcorehenry_quad50-lores.psd

    Hardcore

Regizor: Ilya Naishuller

Distribuţia: Haley Bennett, Tim Roth, Sharlto Copley

S-a trezit în faţa unei femei care l-a numit Henry. Nu-și amintea nimic din trecut și nu putea vorbi. Era un bărbat readus la viaţă chiar de soţia sa și transformat în cyborg, iar asta se pare că i-a fost „blestemul”. În urma unei explozii, femeia iubită îi este răpită de un psihopat cu puteri telechinezice. Acum, Henry trebuie să își recapete identitatea și să înceapă o luptă cu o armată nesfârșită de mercenari pentru a o salva.

 robinzon.psd

Robinson Crusoe 3D

Regizor: Vincent Kesteloot, Ben Stassen

Distribuţia: Ilka Bessin, Dieter Hallervorden, Matthias Schweighöfer

Viaţa unei insule e perturbată într-o zi de naufragierea unei nave și de apariţia lui Robinson Crusoe în acest mic paradis. Un papagal drăguţ și mai multe vietăţi sălbatice ale insulei sunt cei care îl întâmpină pe tânărul Crusoe și îl ajută să supravieţuiască. Armonia aceasta însă dispare din nou când pe acest tărâm ajung mai multe pisici. Împreună, vor descoperi adevărata forţă a prieteniei.

 

Экипаж

echipaj.psd

Regizor: Николай Лебедев

Distribuţia: Данила Козловский, Владимир Машков, Агне Грудите

Alexei Gushchin este un pilot militar care, pentru nerespectarea unui ordin, a fost concediat. Printr-o minune a fost lăsat să piloteze aeronavele civile. În timpul unui zbor spre Asia de Sud-Est, comandantul său primește un mesaj despre cutremur pe o insulă și decide să aterizeze în epicentrul dezastrului pentru a salva sute de vieţi.

 

Stela Roman

Coordonatoare de proiecte la Asociaţia Presei Independente

În copilărie priveam „Columbo” și „Kommissar Rex”, înregistram „Twin Peaks” și priveam noaptea „X Files”. Și deși nu mai ţin minte aproape nimic în afară de episodul cu al 25-lea cadru din „Columbo”, sandviciurile câinelui Rex și faptul că prima și unica sesiune de hipnoză am avut-o datorită unui episod din „X Files”, mereu simt un val de nostalgie atunci când îmi amintesc de ele.

Și-mi mai amintesc serile calde de vară în care toate băncile din faţa blocului deveneau subit orfane când începea următorul episod „O Clone”.

Am învăţat engleza privind seriale. E cel mai ușor și plăcut mod de a o studia și de a învăţa lucruri noi.

Am aflat diferenţa dintre inducţie și deducţie („Sherlock”), știu ce este efectul Doppler și am descoperit Pisica lui Schrödinger (seria „The Doppler Effect” din „The Big Bang Theory), am savurat plăcerea jurnalismului etic și deontologic în bucătăria idealistă din „The Newsroom”. Am descoperit slăbiciunea pentru eroinele pline de duh, inteligente și sarcastice (Lorelai din „Gilmore Girls”, April din „Parks and Recreations”, Louise din „Bob's Burgers”). Mai nou, am descoperit Universul Marvel („Jessica Jones”).

Și, mă rog, poate o fi serialele o pierdere de timp, dar datorită lor acum pot da TOEFL-ul.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău