VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top Film (Octombrie 2011)
Octombrie 2011, Nr. 90

Top Film (Octombrie 2011)

Comentează   |   Cuprins

In Time
Regizor: Andrew Niccol
Distribuţia: Justin Timberlake, Amanda Seyfried, Cillian Murphy, Olivia Wilde
Buget: 200 mln usd
Bine aţi venit în lumea unde timpul este cea mai tare valută, iar oamenii sunt programaţi genetic ca să îmbătrânească la 25 de ani.!Dacă vrei sa trăieşti mai mult, trebuie să-ţi cumperi timp. În această lume bogaţii devin, practic, nemuritori, iar săracii, ca de obicei, trebuie să lupte pentru supravieţuire. În aşa lume vă invită eroii acestui film. O asemenea lume o putem întâlni în scrierile lui Bradbury. Pentru a avea încasări mai mari, regizorul a decis să-l ia în rol principal pe celebrul cântăreţ Justin Timberlake. A devenit deja o modă a Holywood-ului de a lua în roluri celebrităţi din alte domenii. Dar credem că aceasta nu va fi o problemă pentru cei cărora le place fantasticul, mai ales că efectele speciale vă vor duce într-o lume unde „Timpul este putere! Timpul costă bani!”.

The Three Musketeers
Regizor: Paul W. S. Anderson
Distribuţia: Logan Lerman, Matthew Macfadyen, Ray Stevenson, Luke Evans
Nimic nou sub soare. Cred că toţi ştiu istoria celor trei muschetari. Pe parcursul anilor au fost o sumedenie de ecranizări. Cea de anul acesta îşi propune să ne cucerească prin efecte 3D. Cu toate acestea, nu vor lipsi scenele romantice, costumele de epocă şi luptele pentru dreptate.

Dream House
Regizor: Jim Sheridan
Distribuţia: Daniel Craig, Rachel Weisz, Naomi Watts
De mult nu am privit un thriller captivant. Istoria filmului este foarte încâlcită. Un editor se mută într-o casă misterioasă cu familia sa. Nimeni însă nu le-a spus că în aceasta a avut loc un omor, iar ucigaşul încă nu a fost prins. Dar se pare că acest ucigaş este însuşi eroul principal... Un film care balansează între mistică şi horror.

Puss in Boots
Regizor: Chris Miller
Distribuţia: Antonio Banderas, Salma Hayek, Zach Galifianakis
Ce a făcut motanul încălţat înainte de a se filma în „Shrek”? A trăit în povestea lui, unde a încercat cu prietenii săi să fure o gâscă de aur. Dar, ca în orice poveste, motanul încălţat va întâlni o prinţesă... pe pisica Kitty. Copiii vor rămâne din nou încântaţi de peripeţiile amuzantului pisoi în ciubote.


Dumitru Marian

producător de film

Care ar fi patru indicii (subiective) ale unui film bun? În limba română există expresia „cum ţi se pare?”. Este o expresie care, în opinia mea, trebuie să conţină drept răspuns cel puţin un calificativ. Când sunt întrebat despre un film, îmi este foarte greu să
calific acest produs al unei munci – de multe ori colosale, alteori mai puţin, iar uneori chiar zadarnice – printr-un singur adjectiv sau câteva. Îl calific prin felul în care mă simt eu după acest film...

Impresionat. După ce ai văzut filmul, îl recomanzi altor oameni. Impresiile sunt atât de intense, încât simţi nevoia să-i povesteşti despre acest film primului (ne)cunoscut pe care îl întâlneşti în cale, alţii scriu pe bloguri sau pe facebook.

Influenţat. Un film care nu schimbă nimic în interiorul tău, măcar pentru o jumătate de oră după ce l-ai privit – degeaba l-ai privit. La mine durează mai mult, durează uneori până la următorul film bun, iar asta se poate întinde.

Cucerit. Închizi playerul sau ieşi din cinematograf şi imediat simţi nevoia acută să mai vezi filme ale autorilor sau actorilor din film şi începi să cauţi. Este primul pas spre cinefilie.

Dependent. Lista de filme bune are întotdeauna câteva titluri puse în top şi automat la întrebarea „filmul preferat” răspunzi cu unul dintre aceste titluri, de obicei sunt foarte puţine. Un film bun pot şi vreau să-l mai privesc încă o dată, iar dorinţa revine periodic. Filmul este un drog pe care îl folosim toţi, dar numai unii reuşesc să ajungă high.

TOP filme:
1. „The Shawshank Redemption”     de: Frank Darabont
2. „Le Huitième Jour”  de Jaco Van Dormael
3. „Bachir Lazhar” de Philippe Falardeau


Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău