VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top Film (Iulie - August 2011)
August 2011, Nr. 87-88

Top Film (Iulie - August 2011)

Comentează   |   Cuprins

Transformers3: Dark of the Moon
Regizor: Michael Bay
Distribuţia: Shia LaBeouf, Josh Duhamel, John Turturro, Patrick Dempsey, John Malkovich

Cea mai aşteptată premieră a acestei veri. Scenariul filmului are la bază evenimente reale – prima aterizare a omului pe Lună. Echipajul Apollo 11, condusă de Neil Armstrong, pierde pentru o vreme legătura cu Pământul, timp în care găsesc pe Lună rămăşiţele navei roboţilor Cybertron. De aici iarăşi începe lupta pentru Pământ. Decişi să se răzbune pe Autoboţii conduşi de către Optimus Prime pentru înfrângerea pe care au îndurat-o în precedenta parte, Decepticonii lui Megatron revin în acţiune şi declanşează un nou război între cele două rase rivale de roboţi. De data aceasta, Autobotii şi Decepticonii sunt implicaţi într-o periculoasă confruntare spaţială între Rusia şi SUA. La filmările peliculei s-au folosit numai camere 3D.
Premieră în Moldova: iulie 2011

Mr. Popper’s Penguins
Regizor: Mark Waters
Distribuţia: Jim Carrey, Carla Gugino, Philip Baker Hall
Vă era dor de comediile cu Jim Carrey? Iată-l că revine într-o comedie cu un scenariu amuzant în compania a şase pinguini pe care îi primeşte drept moştenire. Având puţin spaţiu în casă, el îi „cazează în frigider”.
Premieră în Moldova: iulie 2011

Captain America: The First Avenger
Regizor: Joe Johnston
Distribuţia: Chris Evans, Tommy Lee Jones, Hugo Weaving
Căpitanul America este personajul celebru al comixurilor americane. Născut în SUA, eroul principal este încadrat într-un proiect secret. După mai multe experimente clinice, el devine un „super-soldat”.
Premieră în Moldova: august 2011

Spy Kids 4: All the Time in the World
Regizor: Robert Rodriguez
Distribuţia: Jessica Alba, Joel McHale, Alexa Vega, Daryl Sabara
Vă recomandăm să mergeţi la acest film împreună cu toată familia. Acolo o să vedeţi o poveste interesantă şi plină de efecte a unei familii unde patru copiii se luptă pentru a-şi salva părinţii. 
Premieră în Moldova: august 2011

Sandu Grecu

Jurnalist, blogger


Îmi plac filmele, de asta le privesc. Altfel, îmi plac filmele pe care le privesc – totul depinde de subiect şi mai puţin de gen. Nu împart filmele pe categorii „comercial” sau “de autor”, nu sunt expert – sunt filme care îmi plac şi care nu. Îmi plac filmele cu actori buni şi mă bucur că în fiecare an descopăr cel puţin câte un actor foarte bun. Sunt destule cazuri când un film prost poate fi salvat de un joc actoricesc deosebit – majoritatea filmelor americane au un subiect de doi bani, dar actorii le-au făcut capodopere. Exemplu ar servi orice film de-al lui Al Pacino cu excepţia „Godfather”, „Donnie Brasco” şi „Devil’s Advocate”. Mi-ar fi plăcut să fiu ca Al Pacino.

Nu pot să spun că m-au educat anumite filme sau actori, dar am crescut cu serialul „Dallas” şi cu filmele lui Van Damme. Dintre cele care m-au impresionat, ar fi cele trei menţionate cu Al Pacino, „What Women Want” cu Mel Gibson, „Blood Diamond” şi „Catch Me If You Can” cu Di Caprio, „Butterfly Effect” cu Ashton Kutcher, „Gladiator” cu Russel Crow, „Forrest Gump” şi „Cast Away” cu Tom Hanks şi multe altele de care nu-mi amintesc – în diferite perioade au fost diferite, dar favoritul meu de la prima vizionare, cam de vreo zece ani, rămâne „The Family Man” cu Nicolas Cage.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău