VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top Film. Noiembrie 2014
Noiembrie 2014, Nr. 125

Top Film. Noiembrie 2014

Comentează   |   Cuprins

SERENA
Regizor: Susanne Bier 
Distribuţia: Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Ana Ularu
În perioada Marii Depresiuni, care a durat zece ani, frumoasa Serena se mărită cu George Pemberton, după care se mută în Carolina de Nord pentru a dezvolta o fabrică de prelucrare a lemnului pentru construcţii. În pofida faptului că este o străină, într-un ţinut deloc primitor, Serena reuşeşte repede să se impună întro lume a bărbaţilor care conduc imperiul forestier. Se pare că nimeni şi nimic nu le-ar putea distruge mariajul şi marea dragoste a celor doi, dar tocmai cea mai puternică femeie este profund mişcată de subiectul matern. Serena află că soţul ei are un copil, conceput cu câţiva ani înainte de întâlnirea lor. Ea devine foarte vulnerabilă şi sensibilă, iar ultima picătură umple paharul, când află că niciodată nu va putea avea copii. Tot ce au construit ei împreună se destramă, deoarece din acel moment Serena este urmărită doar de gândul de răzbunare pe fiul nelegitim al lui George. Un film bun și emoţionant, mai ales pentru femeile care par a fi reci la orice. Vizionându-l, acestea neapărat se vor regăsi în rolul Serenei.

THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY – PART 1

 
Regizor: Francis Lawrence
Distribuţia: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth
Katniss a supravieţuit după extenuantele Jocuri ale Foamei. Casa ei este distrusă, familia se află într-o siguranţă relativă, iar soarta lui Pete este necunoscută, fiind răpit de autorităţile Capitoliului. Începe războiul. Ea se află într-un impas, pentru că trebuie să fie mai puternică decât era în arena Jocurilor Foamei. Se pare că dragostea e cea care mişcă sori şi stele.THE PENGUINS OF MADAGASCAR

Regizor: Simon J. Smith, Eric Darnell
Distribuţia: Tom McGrath, Benedict Cumberbatch, John Malkovich, Andy Richter, Chris Miller
Este povestea a patru pinguini, care locuiesc în Grădina Zoologică din New-York şi care întreprind misiuni secrete, păstrându-şi supremaţia până când îşi face apariţia Julien, Regele Lemurienilor. Acum, pinguinii trebuie să lupte pentru a rămâne şefii habitatului.

HORRIBLE BOSSES 2


Regizor: Sean Anders
Distribuţia: Jason Sudeikis, Jason Bateman, Charlie Day
Trei bărbaţi sătui să mai asculte de şefii lor snobi, pun la cale să scape de ei. Cum niciunul dintre ei nu-şi permite să demisioneze, singurul lucru care le-ar putea uşura existenţa este să-şi păcălească şefii abuzivi. După câteva pahare, cei trei prind la curaj şi apelează la un fost puşcăriaş, care, cred ei, le va urzi un plan perfect de înlăturare a şefilor.

 

 

SERGIU MATEI
Antreprenor internaţional şi investitor în Start-Up  
Arta cinematografică a fost mereu o sursă de inspiraţie pentru mine, chiar dacă fac parte din lumea afacerilor și am tot mai puţin timp pentru divertisment. Îmi place să evadez, uneori, de la programul zilnic, la cinematograf sau acasă, cu o ceașcă de ciocolată fierbinte în faţa ecranului. Am în colecţie filme dragi sufletului, pe care le-am privit de mai multe ori, cum ar fi „Forrest Gump” sau „Ultimate gift”. Îmi plac filmele de la care am ce învăţa. „Forrest Gump”, regizat de Robert Zemeckis, e un film fenomen din 1994, care și acum, peste 20 de ani, e vizionat cu plăcere. Recent am fost în Hong Kong și am vizitat un restaurant unde se servesc tot felul de creveţi. Denumirea restaurantului, și localul în sine, era visul unuia dintre actorii filmului respectiv. E incredibil să asociezi anumite locuri sau evenimente cu filmele privite. Din păcate, nu am posibilitatea să merg la cinematograf, probabil că am fost o dată sau de două ori în acest an. Însă, dacă ar exista 36 de ore pe zi, în locul celor 24, mersul al cinema ar fi primul lucru din agenda mea. Am o deosebită plăcere să vizionez filmele de acţiune sau în regim 3D. Totuși, sunt și filme a căror premieră nu mi-aș dori să o ratez  în 2015. Iar „Star Wars” este unul dintre ele. O creaţie cinematografică ce te captează și te transpune într-un alt mediu, unde simţi textura hainelor, emoţiile personajelor și întreaga atmosferă.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău