VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top FILM Aprilie 2016
Martie 2016, Nr. 138

Top FILM Aprilie 2016

Comentează   |   Cuprins

London Has Fallen

Regizor: Babak Najafi

Distribuţia: Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman, Alon Moni

Buget: 105 mln USD

Organizaţiile teroriste se pare că nu dorm niciodată. De data aceasta, au decis ca ţinta lor să fie liderii tuturor statelor lumii, adunaţi la Londra. Preşedintele american însă reuşeşte să scape, dar acesta e doar începutul. Planul de distrugere a mapamondului începe cu capitala Marii Britanii în cel mai josnic mod posibil. Totuşi, salvarea există şi se pare că, şi de data aceasta, fără implicarea Serviciului American Secret, acest lucru ar fi imposibil.

10374078_10206566765873797_36260610995611272_n.psd

Zootopia_Poster.psd

Zootopia 3D

Regizor: Byron Howard, Rich Moore, Jared Bush

Distribuţia: Ginnifer Goodwin, Jason Bateman, Shakira, Octavia Spencer, J. K. Simmons

Zootopia este un oraş vesel. Dar nu unul simplu, ci unul în care locuiesc cele mai năstruşnice animale. Totuşi, liniştea acestuia dispare când cel mai guraliv vulpoi al Zootopiei, Nick, este acuzat de o crimă pe care el nu a comis-o. În apărarea sa vine Judy, iepuroaica-poliţistă. Şi împreună sfidează legile naturii, demonstrând că duşmanii naturali pot deveni, uneori, chiar prieteni.

 

Grimsby

Regizor: Louis Leterrier

Distribuţia: Sacha Baron Cohen, Mark Strong, Rebel Wilson, Penélope Cruz, Isla Fisher, Gabourey Sidibe

Viaţa poate fi crudă uneori, în special când desparte doi fraţi. Totuşi, după 28 de ani, ei se regăsesc în cel mai neobişnuit loc şi moment posibil. Ce urmează apoi e o adevărată peripeţie care demonstrează că dragostea fraternă poate învinge totul.

 

Smeshariki. Legenda Dragonului de Aur 3D

Regizor: Denis Cernov

Distribuţia: Mihail Cerneac, Serghei Mardari, Dmitrii Naghiev, Garik Harlamov

De data aceasta, eroii noştri preferaţi, datorită unui experiment nu prea reuşit, ajung pe o insulă pe care, fără să reuşească a o cunoaşte bine, nimeresc într-un conflict internaţional cu populaţia băştinaşă. După multe aventuri prin junglă, cu multă dinamită, cu hoţi de morminte şi chiar cu insecte, avem parte şi de un happy-end.

                             

 Petru Scaleţchi

Bucătarul personal al ambasadorului SUA în Moldova

Cu siguranţă, mă pot numi un cinefil foarte alintat. Nu prea privesc tot ce apare la TV ori la cinema. Mulţi chiar pot rămâne fascinaţi de noile filme, eu, însă, refuz să le privesc. Mereu am fost impresionat de filmele istorice, precum „Pearl Harbor”, „Bridge of spies”, „Valkyrie”, „The pursuit of Happyness”, „The bank job”, „The pianist”, „Public enemies”, „The king’s speech”… Filmele despre spioni este o altă slăbiciune. Am privit toată Bondiana şi, pentru a o înţelege la justa ei valoare, trebuie să priveşti toate filmele cu Bond. Pentru mine, un film este mereu o lecţie. Din acest motiv, de fiecare dată fac notiţe şi încerc să văd ceva mai mult. Să intru în pielea personajului pentru a trăi emoţiile lui.

Dacă aş face un top al filmelor, pe prima poziţie ar fi „The Thomas Krown affair”. L-am privit deja mai mult de 450 de ori! E un film care mă caracterizează şi din care înveţi cum să joci la limită şi cât de mult contează când cineva are încredere în tine. Ar urma „Moscova nu crede în lacrimi”, filmul care ne pune să ne gândim la soartă, la locul şi la omul cu care ne putem trezi peste 20 de ani când sună deşteptătorul. „Gladiator” e despre bărbăţie, răzbunare, stimă. „Pe aripele vântului”, filmul care arată cum dintr-o domniţă alintată creşte o femeie adevărată. „Parfum de femeie”… denumirea filmului spune tot.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău