VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top Cărți Aprilie 2016
Mai 2016, Nr. 139

Top Cărți Aprilie 2016

Comentează   |   Cuprins

Бизнес с нуля. Метод Lean Startup”

Autor: Eric Ries

Ed. Alpina Publisher

Eric Ries a creat o metodă care te învaţă cum să atragi cifrele de partea ta și ea se numește „The Lean Startup”. Autorul a dezvoltat-o și a descris-o în această carte, destinată pentru antreprenori și viitori antreprenori. Pe parcursul lecturii, vei afla și vei înţelege conceptul și managementul antreprenoriatului, dar și vei învăţa cum să-ţi îmbunătăţești rezultatele antreprenoriale și cum să păstrezi antreprenorii responsabili, ce abordări trebuie să evite și de ce umanitatea este esenţială. Autorul dă asigurări că urmând principiile descrise de el, vei debloca un depozit gigantic de potenţial uman.

Image%20(80).psd

„Выживший. Роман о мести”

Autor: Michael Punke
Ed. Эксмо 2016

Exploratorul Hugh Glass e mutilat cumplit de un urs grizzly, iar colegii lui nu mai speră ca el să supravieţuiască și îl părăsesc.

Bazat pe fapte reale, acest roman e o poveste remarcabilă despre obsesie, voinţă umană împinsă până la limite şi despre cât de departe poate duce setea de răzbunare.

Image%20(84).psd

„Fata din tren”

Autor: Paula Hawkins
Ed. Trei 2015

Dacă în numărul precedent am prezentat acest titlu într-o ediţie rusă, de data aceasta este vizat publicul cititor de limba română.

„Precum trenul care o poartă pe Rachel în fiecare zi, povestea acestei cărţi şerpuieşte printre vieţile anoste din suburbiile Londrei, iar cititorii o vor urmări cu sufletul la gură.” (The Boston Globe)

Image%20(77).psd
Image%20(82).psd

„Atinge măiestria în Leadership”

Autor: Robin S. Sharma
Ed. Vidia 2010

Pas cu pas, Robin S. Sharma dezvăluie un sistem extraordinar care va readuce încrederea, angajamentul și entuziasmul în organizaţia pe care o conduci și îţi va transforma complet modul de a trăi.

 

 

Image%20(78).psd

„Iubește-ţi boala”

Autor: Valeri Sinelnikov
Ed. Hellen 2016

Pe când era student la Medicină, autorul a tras concluzia că știinţa medicală, deomcamdată, nu a reușit să trateze cu adevărat boli, ci doar să le înlăture simptomele. Mai mult, înţelegând că afecţiunile își au cauza în mintea omului, autorul și-a creat propriul model de a învinge boala.

 

Pentru detalii, accesaţi

www.librarius.md

tel.: (022) 585 544

 

Andrei Curăraru

Blogger, activist social

Lectura este cea mai lungă relaţie amoroasă din viaţă și, totodată, o introspecţie plăcută. Citind, îţi analizezi propriile sentimente, gânduri, trăiri și treci prin delirul căutărilor de sine, găsind propriile răspunsuri. Vă propun spre atenţie două din titlurile mele preferate. „Un veac de singurătate”, de Gabriel Garcia Marquez, o poveste circulară despre căutarea de sine în război, politică, artă și iubire, care culminează cu un sfârșit la fel de mistic ca și apariţia familiei Buendia. „Freakonomics”, de Stephen Levitt și Steven Dubner, o culegere de cercetări care dau răspunsuri neverosimile la întrebări aparent triviale. Ce legătură există între avorturi și rata criminalităţii? Cum influenţează vacile încălzirea globală și este ea atât de ireversibilă? Dubner, jurnalistul, îl ajută pe Levitt, economistul, să prezinte economia, statistica și sociologia într-o manieră captivantă, accesibilă oricui.

În fine, orice aţi lectura, analizaţi critic și nu urmaţi orbește tendinţele!

 

andrei%20curararu.psd

 
Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău