VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top 50 cele mai influete vedete 2012 (locurile 31-40)
Noiembrie 2012, Nr. 102

Top 50 cele mai influete vedete 2012 (locurile 31-40)

Comentează   |   Cuprins

31. Mishelle
interpretă

Interesul publicului: 4
Accesări pe Google.com: 32,5 mii (locul 35)
Apariţii mass-media: 7
Apariţii în presa scrisă: 6 (locul 30)
Difuzări TV/Radio: 7448 (locul 6)
Stare financiară: 6
Proprietăţi, venituri, afaceri
Influenţa în domeniu: 4
Autoritate în domeniu, influenţă asupra procesului de creaţie
Total: 21 puncte

Succesul răsunător al piesei „Only you”, creată special pentru ea de către Randi,  solistul din „Morandi” (România), i-a asigurat lui Mishelle intrarea cu dreptul în showbiz. Dacă o rândunică face primăvară, atunci două piese cântate de Mishelle (cu numele adevărat Mihaela Ojog) au făcut în doi ani adevărate miracole. Toate acestea au însemnat, înainte de toate, un management bun şi oportun. Mishelle are semnat contractul cu „Sens Music”, una dintre primele companii de la noi ce se ocupă de impresariat artistic. Interpreta a lansat în 2012 un nou super-hit „It feels so good” şi un videoclip, o producţie „HaHaHa Productions” de la Bucureşti, cu care colaborează „Sens Music”. Videoclipul a înregistrat destul de multe vizualizări pe YouTube, melodia clasându-se în primele poziţii la radiourile din Moldova şi Rusia, urcând în topurile de la „Europa Plus”, „Love Radio”. Din păcate, o vedem destul de rar pe acasă, mai mult la Paris, unde a filmat un filmuleţ fashion pe străzile Parisului, „Vivre Mon Rêve”,  sau la Moscova, unde probabil încearcă să stabilească legături mai strânse cu marele showbusiness rusesc.

32. Karizma
interpretă

Interesul publicului: 4
Accesări pe Google.com: 37,4 mii (locul 31)
Apariţii mass-media: 7
Apariţii în presa scrisă: 21 (locul 11)
Difuzări TV/Radio: 6369 (locul 12)
Stare financiară: 5
Proprietăţi, venituri, afaceri
Influenţa în domeniu: 4
Autoritate în domeniu, influenţă asupra procesului de creaţie
Total: 20 puncte

Evenimentul anului pentru Karizma a reprezentat concertul solo pe care l-a susţinut în luna mai la Teatrul Naţional de Operă şi Balet – „Colours of my soul”. Cel de-al doilea concert solo al artistei  a fost sută la sută live, în acompanimentul bandului „Angry Band”, în cadrul lui fiind interpretate 15 piese însoţite de premiera noului single. În luna decembrie urmează lansarea DVD-ului cu înregistrarea concertului, în afară de care Karizma a susţinut şi multe alte spectacole pe întreg teritoriul Republicii Moldova, onorariul artistei fiind de 250 de euro pentru un recital (500 de euro pentru un program cu bandul în spate). Tot în acest an a lansat piesa „Aş vrea” în duet cu Alexandru Manciu, a fost la Praga în componenţa delegaţiei moldoveneşti, participând la Sărbătoarea Românilor şi Basarabenilor din Republica Cehă. A susţinut şi cauze caritabile în concerte organizate pentru susţinerea copiilor cu probleme de sănătate, a participat la proiectul social „Din inimă” pentru susţinerea brandurilor autohtone.

33. Vlad Costandoi
producător, director „Sens Music”

Interesul publicului: 2
Accesări pe Google.com: 6,7 mii (locul 40)
Apariţii mass-media: 3
Apariţii în presa scrisă: 1 (locul 48)
Stare financiară: 7
Proprietăţi, venituri, afaceri
Influenţa în domeniu: 8
Autoritate în domeniu, influenţă asupra procesului de creaţie
Total: 20 puncte

Vlad Costandoi este astăzi unul dintre cei mai cunoscuţi manageri, impresari şi producători muzicali de la Chişinău. A fondat acum opt ani Compania „Sens Music”, unde la începuturi s-au „produs” Pavel şi Cleopatra Stratan, Adrian Ursu, Pasha Parfeny, Karizma, Doina Sulac. Astăzi, sub aripa producătorului se află interpretul de muzică populară Ion Paladi şi interpreta Mishelle. Anul 2012 este un an reuşit pentru Vlad, inclusiv pe plan financiar, având în vedere succesul lui Ion Paladi în România şi difuzările constante ale lui Mishelle la posturile ruseşti de radio. Tot în acest an, „Sens Music” şi-a deschis o reprezentanţă în Ucraina, ce se va ocupa de licenţierea pieselor, booking artistic, promovarea vedetelor din Ucraina în Europa. Mândria cea mare a lui Vlad Costandoi este Festivalul „Gustar” de la Orheiul Vechi, un proiect propriu,  în plină ascensiune şi care a început să se bucure de popularitate. În acest an, familia Costandoi s-a mutat într-un apartament nou, iar capul familiei conduce un BMW X3. 

34. Valentina Naforniţă
cântăreaţă de operă, soprană

Interesul publicului: 4
Accesări pe Google.com: 27,8 mii (locul 36)
Apariţii mass-media: 2
Apariţii în presa scrisă: 4 (locul 40)
Difuzări TV/Radio: 58 (locul 38)
Stare financiară: 4
Proprietăţi, venituri, afaceri
Influenţa în domeniu: 8
Autoritate în domeniu, influenţă asupra procesului de creaţie
Total: 18 puncte

Una dintre cele mai bune soprane din lume, originară din Moldova, Valentina Naforniţă, îşi continuă cu succes cariera muzicală, fiind solicitată pe scenele mari de operă din Italia, Austria, Marea Britanie, Franţa, România. A câştigat la 24 de ani unul dintre cele mai importante concursuri de canto clasic din lume, BBC Singer of The World din Marea Britanie, În 2012, Valentina a găsit timp să participe la un concert susţinut la Filarmonica de Stat „Serghei Lunchevici" şi să se alăture interpreţilor noştri în concertul dedicat Zilei Independenţei. Anume ea a fost cea care a interpretat pe scena din Piaţa Marii Adunări Naţionale Imnul Republicii Moldova. Trofeul de la Cardiff o obligă să fie şi mai bună în tot ceea ce face şi, deşi viaţa ei s-a schimbat radical, ea a rămas la fel, cu aceeaşi dragoste pentru artă şi frumos. A debutat în 2012 la Teatrul La Scala din Milano şi a avut mai multe spectacole la Opera din Viena.

35. Tania Cergă
Interpretă

Interesul publicului: 4
Accesări pe Google.com: 27,7 mii (locul 37)
Apariţii mass-media: 5
Apariţii în presa scrisă: 5 (locul 34)
Difuzări TV/Radio: 4732 (locul 21)
Stare financiară: 4
Proprietăţi, venituri, afaceri
Influenţa în domeniu: 5
Autoritate în domeniu, influenţă asupra procesului de creaţie
Total: 18 puncte

A început anul în forţă, când a acceptat să colaboreze şi să prezinte „Fabrica de Staruri 3”, gustând din plin cealaltă parte a deliciului numit televiziune. S-a descurcat de minune şi credem că nu va fi ultimul proiect în care Tania Cergă se implică. Piesele ei noi din 2012, „Vreau înapoi iubirea” şi „Inima”,  au făcut furori în rândul admiratorilor şi o reprezintă în totalitate ca persoană şi artist. A lucrat alături de „Alex Calancea Band”, realizând cu băieţii din trupă şi videoclipul la „Inima” – primul clip de după „Studio One”. De ceva vreme, o putem admira în publicitatea la zahărul „Cinci inimioare”. Tatiana spune că a trăit în acest proiect o experienţă nemaipomenită, având în vedere că a lucrat cu cei mai buni din domeniu, ea fiind una dintre puţinele vedete de la noi care se poate lăuda în 2012 cu un contract de publicitate. Fata ei, Izel, a început să meargă, să cânte, să o îmbrăţişeze şi să vorbească mult. Vedeta a stat o lună în Italia, ţara pe care o consideră de suflet, fiindu-i tare dragi  muzica, cultura, bucătăria italiană. A iniţiat o colaborare cu „HaHaHa Productions” de la Bucureşti şi a luat parte la un proiect extrem de important din România, despre care vom auzi în 2013. Cel mai important pentru ea e faptul că a mai crescut cu un an, s-a maturizat şi că pur şi simplu a trăit şi s-a bucurat de fiecare secundă, respiraţie, bătaie de inimă.

36. Serghei Orlov
producător

Interesul publicului: 1
Accesări pe Google.com: 1,770 (locul 49)
Apariţii mass-media: 2
Apariţii în presa scrisă: 15 (locul 8)
Stare financiară: 7
Proprietăţi, venituri, afaceri
Influenţa în domeniu: 8
Autoritate în domeniu, influenţă asupra procesului de creaţie
Total: 18 puncte

Anul 2012 l-a prins pe Serghei Orlov, cunoscutul producător muzical, în mijlocul multor contracte şi proiecte muzicale. În primul rând, a fost semnat contractul de sponsorizare cu Compania „Bucuria”, acesta fiind cel de-al treilea contract al Oliei Tira, după „Ford” şi Orange. A urmat concertul lui „Alex Calancea Band” – „Road to Home”, Serghei Orlov fiind coproducătorul acestuia, şi concertul solo al Oliei Tira în cadrul Festivalului „Mărţişor” –  „Olia Tira – Lady&Superman”. În mai, producătorul a semnat un contract de colaborare cu Compania „OU BraianStudio” din Tallinn, astfel, artiştii lui, Olia Tira şi „SunStroke Project”, au devenit oaspeţi frecvenţi în Ţările Baltice. Festivalul „Faces of Friends” de la Cahul, ajuns la a XIII-cea ediţie, care a adunat în 2012 peste 10.000 de spectatori în două zile, 19 trupe şi artişti, a devenit o carte de vizită a producătorului şi unul dintre evenimentele culturale de referinţă din ţară. A organizat o serie de concerte în Italia, Belgia, Ucraina, Rusia, Estonia, Lituania, Turcia şi România şi a adus acasă tot ce este inovativ în afară.

37. Natalia Cheptene
prezentator, PRO TV Chişinău

Interesul publicului: 4
Accesări pe Google.com: 44,8 mii (locul 29)
Apariţii mass media: 5
Apariţii în presa scrisă: 5 (locul 31)
Apariţii TV/Radio: buletinul de ştiri de la ora 17.00, luni-vineri, PRO TV Chişinău
Stare financiară: 4
Proprietăţi, venituri, afaceri
Influenţa în domeniu: 5
Autoritate în domeniu, influenţă asupra procesului de creaţie
Total: 18 puncte

După 13 ani în care a fost imaginea PRO TV Chişinău, a muncit în calitate de jurnalistă şi prezentatoare, Natalia Cheptene a plecat în 2012 de la acest post de televiziune. Şi-a luat rămas-bun de la telespectatori în cadrul unui buletin de ştiri, neanunţând cauza unei astfel de decizii. Blonda cu ochi verzi cu siguranţă nu poate pleca definitiv din TV, pentru că şi camerele o iubesc pe Natalia, dar şi Natalia nu-şi imaginează viaţa fără munca sa. A făcut parte din echipa PRO de la începuturi, a realizat sute de reportaje nonconformiste, tăioase şi cu impact asupra publicului, a prezentat unul dintre primele talk-show-uri TV pentru femei, „O svoiom, o jenskom”, şi a fost la pupitrul de editor şi prezentator al ştirilor speciale PRO TV de la ora 17.00. A avut apariţii spectaculoase în revistele de la Chişinău, mai mereu pe prima pagină. Pictorialele din „VIP magazin” nu odată au demonstrat că Natalia este o femeie curajoasă, frumoasă, deosebită. Acum, probabil, a venit timpul să o vedem într-o altă ipostază. Presupunem că la fel de spectaculoasă.

38. Marcel Ştefăneţ
Interpret

Interesul publicului: 3
Accesări pe Google.com: 14,6 mii (locul 39)
Apariţii mass-media: 3
Apariţii în presa scrisă: 7 (locul 25)
Difuzări TV/Radio: 942 (locul 35)
Stare financiară: 6
Proprietăţi, venituri, afaceri
Influenţa în domeniu: 6
Autoritate în domeniu, influenţă asupra procesului de creaţie
Total: 18 puncte

Autorul şi liderul proiectului „Transbalkanica” a început anul 2012 în forţă — cu piesa „Balkan Riders”, cu care s-a plasat printre primele poziţii la preselecţia naţională „Eurovision” şi cu titlul de „Artist emerit” al Republicii Moldova, după care a urmat o serie de concerte prin ţară şi peste hotarele ei. A realizat o piesă nouă în duet cu soţa sa, interpreta Cornelia Ştefăneţ, la care au filmat şi un clip în Grecia şi în Moldova. A mai reuşit să facă filmări la primul videoclip al Orchestrei „Fraţii Ştefăneţ”, cu care a realizat patru albume de muzică populară cu interpreţi din Moldova şi România, dar şi zeci de piese cu soliştii din ţară şi de peste hotare. De asemenea, a iniţiat un nou proiect de muzică live cu peste zece instrumentişti şi doi solişti – „Marcel Ştefăneţ Project”, onorariul trupei variind între 1000 şi 3000 de euro. Au fost participări la numeroase spectacole printre care în PMAN, împreună cu Geta Burlacu şi alţi artişti, cu prilejul Zilei Independenţei. Cu ocazia împlinirii unui an de căsătorie, a fost prezent, împreună cu soţia sa, Cornelia, pe coperta unei reviste de mariaj din Moldova.

39. Cristi Aldea-Teodorovici
interpret

Interesul publicului: 2
Accesări pe Google.com: 1,4 mii (locul 50)
Apariţii mass-media: 3
Apariţii în presa scrisă: 4 (locul 41)
Difuzări TV/Radio: 900 (locul 36)
Stare financiară: 6
Proprietăţi, venituri, afaceri
Influenţa în domeniu: 6
Autoritate în domeniu, influenţă asupra procesului de creaţie
Total: 17 puncte

În anul Doinei şi al lui Ion Aldea-Teodorovici copiii au început şcoala cu o oră specială dedicată celor doi mari artişti. Fiul lor, Cristi Aldea-Teodorovici, a promovat acasă, în Europa, SUA, printr-o serie de concerte vii, creaţia părinţilor săi. Concertul de la Palatul Naţional în memoria celor doi mari artişti a constituit o adevărată revelaţie muzicală, unde Cristi a cântat alături de Adriana Rusu, fiind acompaniat de o orchestră simfonică şi de o estradă excepţională dirijată de Dorel Burlacu, care a redat cu mare profesionalism un material atât de complex şi profund precum este creaţia lui Ion Aldea-Teodorovici. În concert au mai participat Valentin Boghean, Tania Cergă, Nicu Ţărnă, Felicia Dunaf, Ion Raţă, Olia Tira, Karizma. Pe lângă acest proiect inedit cu muzica părinţilor săi, Cristi a excelat şi pe tărâmul jazzului, cântând alături de „Dorel Burlacu Band”. Nu în ultimul rând, familia Teodorovici se pregăteşte pentru următoarea ediţie a concursului de muzică „Două inimi gemene” şi lansarea noului site www.douainimigemene.md, unde vor fi stocate melodii, poze şi interviuri cu Doina şi Ion Aldea-Teodorovici.

40. Anişoara Puică
Interpretă

Interesul publicului: 4
Accesări pe Google.com: 37,3 mii (locul 32)
Apariţii mass-media: 4
Apariţii în presa scrisă: 5 (locul 32)
Difuzări TV/Radio: 5248 (locul 20)
Stare financiară: 5
Proprietăţi, venituri, afaceri
Influenţa în domeniu: 4
Autoritate în domeniu, influenţă asupra procesului de creaţie
Total: 17 puncte

Numărul mare de difuzări la posturile TV şi radio şi solicitările la diverse evenimente culturale şi de familie vorbesc de la sine. Anişoara Puică are o  popularitate de invidiat, iar publicul ei fidel, căruia i-a dedicat ani de creaţie, i-a răsplătit de fiecare dată dragostea faţă de cântec cu săli pline de concerte şi discuri cumpărate. Modestă din fire, interpreta nu a râvnit niciodată la succesul altora, dar a muncit an cu an, lansând pe piaţă hituri de muzică uşoară şi populară. În 2012 interpreta va împlini 45 de ani şi 25 de ani de creaţie, evenimente pe care artista le va sărbători în cadrul unui concert grandios la Palatul Naţional „Nicolae Sulac”. Colaborările cu compozitorii Maria Stoianov şi Oleg Baraliuc i-au îmbogăţit substanţial repertoriul şi se pare că aceste tandemuri de creaţie sunt abia la început. Tot în 2012, Anişoara a lansat un album de muzică populară. Soţul ei Vladimir şi fiul Radu, ambii instrumentişti, sunt cei care o susţin şi se ocupă de impresariatul ei artistic.

Coordonator proiect: Sergiu Gavriliţă
Texte: Rodica Trofimov şi Marcel Toma
Analiză Google şi presa scrisă: Simion Ciochină
(mulțumiri speciale ziarului „Antenna”)
Analiză difuzări TV şi radio: „Media Forest Moldova”.
Fotografii: arhiva „VIP magazin”, arhiva personală a vedetelor

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

MULTE,FELICIARI,PENTRU VLAD COSANDOI! REALIZAI,CIT MAI DEPLINE!,MULTA,BAFTA SI MULT SUCCESS!NOI REALIZRI IN ANUL2013!
ecaterinachihaia   -  
28 Decembrie 2012, 00:50
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău