VIP Magazin
23 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
Top 4 monden. Martie 2014
Martie 2014, Nr. 118

Top 4 monden. Martie 2014

Comentează   |   Cuprins

Un început de an mai mult decât febril. Ne place. Aniversări. Lansări. Defileuri. Festivaluri de muzică clasică. Film moldovenesc. Artă moldovenească. Şi muuultă mondenitate pe metru pătrat. Quo vadis, Chişinău?

Expoziie de broderie. MolDeco
MolDeco – micuţ, cochet şi foarte îndrăzneţ. Credem că proprietarii acestui salon au reuşit să transforme arta în mondenitate şi invers. MolDeco intră în primăvară cu o expoziţie de broderie care va dura două săptămâni, anunţând astfel şi optimista aniversare cu numărul 10! De ce trebuie să ajungeţi aici? Pentru că niciodată până acum nu au mai fost adunate într-o singură expoziţie atâtea lucrări valoroase:150 de broderii, unele cu o valoare de peste 100 de ani. Una dintre ele face parte din colecţia Muzeului Luvru. La fel, veţi putea admira o bluză Dolce&Gabbana cu broderie lucrată în Moldova.
+ timp de două săptămâni, în salonul MolDeco se află o adevărată comoară
– la cât de mari sunt expoziţiile făcute de MolDeco, ar trebui să se găsească o sală de muzeu pentru ei

Muzică. Festivalul Internaţional „J. S. Bach”
Festivalul de Muzică Clasică a ajuns la a patra ediţie. De data asta, organizat de Sala cu Orgă şi Fundaţia „J. S. Bach”. Preşedinta Fundaţiei, Sanda Filat, a anunţat cu mândrie că anul acesta festivalul va fi unul de proporţie datorită invitatului special de la Catedrala Notre Dame din Paris. Deci, între 3 şi 10 aprilie, vă aşteaptă mari revelaţii la Sala cu Orgă – Bach şi muzică franceză, Bach şi contemporanii săi Vivaldi, Scarlatti, Uccelini, improvizaţii de jazz şi „Pasiunile” după Matei.
+ festivalul, prin calitatea sa, poate ajunge un eveniment cultural recunoscut în Europa
– ar fi de dorit o mai mare susţinere din partea statului şi a sponsorilorFilm.
La limita de jos a cerului
În primăvara aceasta, în mediul cinematografic de peste Prut se vorbeşte mult despre moldoveni! Cu 13 categorii bifate, filmul lui Igor Cobîleanski are toate şansele să ia marele trofeu în cadrul  celei de-a opta ediţii a Premiilor Gopo de la Bucureşti. „La limita de jos a cerului” concurează cu 65 de filme româneşti lansate în cinematografe şi festivaluri în 2013. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe 24 martie, în cadrul unei gale transmise în direct de Pro Cinema şi pe www.premiilegopo.ro. Deci, aşteptăm acasă trofeul pentru cel mai bun regizor – Igor Cobîleanski. Vă amintim că la 30 ianuarie curent Igor Cobîleanski a fost desemnat de „VIP magazin” „Omul anului 2013 în cinematografie”.
+ datorită acestui film, pentru prima oară un număr atât de mare de moldoveni ajung să fie nominalizaţi: actori, scenografi, pictori de costume, operator, regizor
– păcat că Hollywoodul nu a auzit încă de filmul moldovenesc

Fashion. DiVero
Atenţie, fashionistelor! La nouă ani, brandul „DiVero” s-a mutat într-o căsuţă drăguţă şi plină din oraşul vechi. Mai exact, pe strada Şciusev 40. Rochiile, adevărate opere de artă, şi-au găsit locul în nişte vitrine drăguţe, iar draperiile dantelate vor face orice femeie să se simtă răsfăţată în cele mai feminine ţinute de seară. Într-un ceas bun, DiVero!
+ designul spectaculos al buticului
– succesul depinde de promovare

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău