VIP Magazin
30 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
Top 4 monden. Mai 2013
Mai 2013, Nr. 108

Top 4 monden. Mai 2013

Comentează   |   Cuprins

Restaurant. Mi Piace
E locul în care s-a mutat elita. E spus tare, dar adevărat. Dacă nu găsiţi vreo persoană de decizie sau vreun VIP la birou, îl puteţi prinde „absolut incidental” aici. Dar ăsta rămâne secretul nostru. Ok? Mi Piace îţi place pentru tot: pentru atmosfera province-italiană, meniul absolut italian, gătit de bucătari veniţi de pe Mediterană, pentru pizza la cuptor, pentru sălile calde şi pline de lumină, pentru Parcul Trandafirilor de peste geam, pentru geamuri fără draperii sau jaluzele, pentru terasă, pentru atmosfera prietenoasă, pentru camera în care poţi veni cu copiii la o cină sau un mic branch de duminică. Iar în curând, Mi piace va deschide o sală de banchete şi una de conferinţe.  
+ unul din puţinele localuri în care nu se fumează
– pentru unii, avantajul  de mai sus poate fi un neajuns

Restaurant. OLIVA
Arhiplin din prima zi. Practic, fără o rezervare prealabilă, rişti să nu găseşti o măsuţă liberă. Uluitor pentru statutul de „cea mai săracă ţară din Europa”…  Plasat în centrul sectorului Râşcani, luminos graţie pereţilor din sticlă, atractiv datorită preţurilor diferite de cele din localurile de lux. În plus, arhitecţii au mers pe un design simplu, nepretenţios, care nu oboseşte. Delicios: bruschetele, piadina, focaccia, pizza, desigur. Plus Pasta Fresca, preparată zilnic de bucătar sub ochii clientului. Gust intens şi bogat, datorită ingredientelor mereu proaspete... Vă puteţi începe dimineţile aici, cu micul dejun…
+ atmosfera foarte prietenoasă, plină de încredere
– e doar unul în oraş (dar credem că se va extinde după modelul fratelui mai mare „Tucano”)

Smart Store. Accesorii CHIC
Un butic cu accesorii deştepte pentru oameni cu pretenţii, fiţe şi gadgeturi de ultimă generaţie. Aici poţi da o notă de lux telefonului, notebookului, tabletei sau poţi achiziţiona un pix cu diamant alb. Nu de alta, dar fiecare femeie îşi doreşte cât mai multe diamante. La Smart Store găseşti soluţii pentru a transforma orice gadget într-un obiect scump. Se află în centrul Atrium, buticul 1019 şi, pe lângă faptul că propune produse de calitate, cum ar fi Justcavalli, Smart Store este singurul butic de acest gen din Chişinău. Iar dacă nu găseşti ceva pe măsura gusturilor consultanţii îţi oferă posibilitatea de a comanda accesoriul direct din catalog.  
+ accesibil pentru oricine, preţuri de la 370 de lei în sus
– puţină promovare

DECAMERON. „Caruselul erotic”
Teatrul Nocturn Decameron este un proiect inedit lansat de Teatrul Eugene Ionesco. Primul spectacol este Caruselul erotic în regia lui Giorgi Tavadze, regizor din Georgia. O megaproducţie cu investiţii de peste un milion de lei făcute în costume sclipitoare, lumini şi sunet, sala – transformată radical într-un spaţiu de show şi cu o scenografie impresionantă.  Cabaret, erotică, dans şi muzică live interpretată de Geta Burlacu şi Angry Band. Senzaţional pentru Chişinău este că spectatorii vor sta câte doi la o măsuţă, iar in preţul biletului se include şi un meniu special, pregătit de tânărul bucătar Alexandru Buza. Pe lângă scene de teatru, puteţi savura profiterol cu mousse de vinete şi mentă, carpaccio de viţel cu tapenadă de măsline, midii gratinate, fructe şi sampanie.
+ vom avea şi noi un Moulin Rouge al nostru
– spectacolele se joacă abia de la 18 mai, mai des in luna iunie

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău