VIP Magazin
30 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
Top 4 monden. Iulie-august 2013
August 2013, Nr. 110

Top 4 monden. Iulie-august 2013

Comentează   |   Cuprins

Eveniment. Fashion show O'Blanc
Deşi s-a despărţit de curând de partenera sa de afaceri, designerul Olga Goncearuc, mai nou Olga Blanc, nu a pierdut din inspiraţie. Ea a uimit crema societăţii printr-o colecţie şic de rochii de vară etalate la o prezentare de modă pe acoperişul unui complex comercial. Petrecerii i-a fost caracteristică culoarea albă, atât ţinutele invitaţilor, cât şi decorul era alb, iar podiumul improvizat dădea senzaţia unei prezentări fashion din marile capitale ale modei. Ţinutele au fost prezentate de modele profesioniste, iar seria rochiilor albe a fost demonstrată de către femei de succes din Chişinău.
+ ideea podiumului pe acoperiş este excepţională
– locul nu este adaptat pentru evenimente, fapt ce poate genera  neajunsuri tehnice

Şcoală de vară. Quo vadis
Centrul European de Limbi Străine „QUO VADIS” le  transformă copiilor joaca într-un mod modern de învăţare. Cum? Prin programul de vară „În vacanţă la QUO VADIS”. Distractiv, instructiv şi în siguranţă. Programul este propus pentru o lună, cu posibilitatea extinderii până la trei luni.
+ copiii sunt divizaţi pe categorii de vârstă
– şcoala se află totuşi în oraş, unde e puţină verdeaţă

Petrecere.
Perfecte.md

Site-ul perfecte.md şi postul de televiziune „Acasă” au dat una dintre cele mai tari petreceri de vacanţă la noua terasă a hotelului „Prezident”. Ambianţa relaxantă, piscina albastră şi doamnele asortate cu cerul de vară graţie ţinutelor azurii au fost de nota 10. Gazdele au prezentat câteva destinaţii de vacanţă, o colecţie de rochii de seară şi au felicitat-o pe gazda evenimentului, Natalia Cheptene, cu ocazia zilei sale de naştere.
+ periodicitatea disciplinată cu care se organizează evenimentele
– nu reuşesc să adune toată  „spuma”, poate din cauza verii...

Restaurant. Bella Via
Un punct de atracţie drăguţ în noul centru comercial „Atrium”. Şi, totodată, un motiv de a te mai reţine prin zonă pentru lunch sau cină. E ok dacă vrei să ieşi duminica la shopping cu o prietenă sau cu copiii. Ambianţa este una de poveste, cu decoruri în nuanţe pastel şi cu o deschidere frumoasă către bulevardul Cantemir, pe care îl poţi admira prin geamurile largi.
+ decorul şi terasa cu deschidere către centrul Chişinăului
– mai este de lucru în privinţa meniului

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău