VIP Magazin
15 Decembrie 2018
Print
Print
Print
Print
Top 4 monden. Iulie-august 2012
August 2012, Nr. 99

Top 4 monden. Iulie-august 2012

Comentează   |   Cuprins

FILM de Oscar.
Midnight in Paris
Cea mai nouă producţie a celebrului şi nonconformistului Woody Allen. Buget – 30 mln. de dolari. Filmul este o declaraţie de dragoste pentru Paris, filmat altfel, privit din cele mai enigmatice şi emoţio-nante unghiuri. Este o paralelă halucinantă dintre Parisul contemporan şi Parisul anilor ‘20. Dacă cineva crede că nu s-a născut „de ziua lui”, că acest timp nu i se potriveşte, că trăieşte pasiuni prea romantice pentru secolul XXI, atunci „Midnight in Paris” îi va da răspunsuri în această privinţă. Fiecare perioadă e dificilă pentru protagoniştii filmului, aceştia crezând că mai demult era mai bine. Concluzie: trebuie să căutăm echilibrul în interiorul nostru, să ne simţim în armonie cu noi indiferent de epoca în care am venit pe lume şi să schimbăm ceva în noi până la această miraculoasă întâlnire cu împăcarea şi armonia din sine! În 2012, filmul a luat premiile Oscar şi Globul de aur pentru cel mai bun scenariu.
+ o melodramă romantică care va schimba ceva în tine
– încă nu a ajuns în cinematografele din Chişinău

CARTE.
Katherine Pancol
„Eu am fost prima” (J'étais là avant)
Ea este liberă. Îşi oferă corpul fără ezitări, dar, în acelaşi timp, fiecare relaţie de dragoste o sperie şi o face să fugă. El este pasional, fără compromisuri şi generos, dar femeile pe care le venerează îşi pierd din farmec pe zi ce trece. S-au îndrăgostit – o fericire sufocantă. Plăceri, îndoieli, aşteptări. În ei, invizibile şi grele, umbrele şi şoaptele cresc: „Eu am fost prima” – sunt mamele care i-au iubit şi i-au trădat, care au visat şi au suferit, mamele care încă mai trăiesc în ei şi nu-i lasă să iubească. Cartea „Eu am fost prima” ne învaţă că niciodată nu suntem singuri într-o relaţie. Este romanul unei femei care se eliberează de demonii săi. Care ne eliberează de demonii noştri…
+ o lecţie de viaţă pentru femeile care îşi caută iubirea
– încă nu poate fi procurată în librăriile din Chişinău

Meniu de vară şi piscină.
Royal Park
Aici te poţi ascunde de ochii curioşilor. O terasă aerisită, pitită în parcul din Valea Trandafirilor, la care ajung doar cunoscătorii şi cei care apreciază bucătăria şi deservirea de excepţie. Pe lângă faptul că puteţi întâlni aici VIP-uri dintre cele mai inabordabile, atracţia verii este şi piscina recent construită, în stilul clasic al lui Gianni Versace, nu doar pentru turiştii care se opresc la hotelul Royal Park, ci şi pentru chişinăuienii care aleg să-şi petreacă vacanţa în oraş sau să reducă la jumătate o zi de muncă după care să alerge la piscină. Este foarte atractivă diversitatea de cocteiluri răcoritoare, cât şi excentricităţile din meniu. Între acestea,  foie gras cu felii de ananas, melci franţuzeşti, scoici, carpaccio de viţel, magre de raţă cu portocale sau chiar miel din Noua Zeelandă. Royal Park este alegerea perfectă şi pentru o petrecere glamouroasă cu 200 sau chiar 400 de prieteni. Are cineva atâţia?
+ bucătărie excepţională, zonă de bronzat în oraş
– accesibilitate pentru cei cu venituri mai sus de mediu

FAshion.
RoConcept
Pe gustul oricărei femei
O colecţie de rochii ce nu te poate lăsa indiferentă şi te face să-ţi doreşti câteva exemplare în garderobă. Ţesături fine ce dau nota de eleganţă, decolteuri pe alocuri mult prea generoase, dar în acelaşi timp de o croială subtilă, culori cu personalitate şi un design unic pentru fiece rochie. „RoConcept multibrand boutique” din hotelul Leogrand oferă peste 50 de rochii semnate de cunoscuţi designeri români, cum ar fi Mihaela Drafta, Stefania Caragea, Mândra Chic sau marca Rhea Costa, care pot fi purtate la diverse ocazii. Stofe scumpe, lucrate manual, înnobilate cu broderii, aplicaţii de perle şi cristale – un alint pentru fiecare doamnă.
+ melanj perfect între casual şi şic
– preţuri ridicate

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon






* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+1°