VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top 4 monden. Ianuarie-februarie 2013
Februarie 2013, Nr. 104-105

Top 4 monden. Ianuarie-februarie 2013

Comentează   |   Cuprins

Fanconi café 1872
O poveste începută în Odessa în 1872 de Iakob Fanconi continuă la Chişinău, într-un spaţiu luxos din faţa Circului. Atmosferă plină de căldură, opulenţă şi personaje la modă. Gusturile dumneavoastră se vor regăsi neapărat în meniurile cu specialităţi delicioase şi sofisticate din bucătăria japoneză, taiwaneză şi europeană, iar băuturile îi vor satisface chiar şi pe cei mai pretenţioşi clienţi. Fanconi întruneşte toate condiţiile pentru clienţii de clasa Premium. În scurt timp de la deschidere, urmând soarta localului din Odessa, Fanconi a devenit unul dintre locurile în care-şi dau întâlnire oamenii de afaceri şi elita oraşului.
+ design inedit, meniu variat şi ambianţă de lux
– vecinătatea Circului abandonat, cartierul parcă lipsit de enigmă

Jack's Bar & Grill  
Eşti prea serios pentru un club de noapte, dar vrei un loc unde să savurezi un whisky, unde te poţi plânge (şi bărbaţii plâng câteodată!) că ai lovit maşina sau că te-ai certat cu soţia, sau unde poţi mânca bine şi savura atmosfera? Acest loc se cheamă Jack's Bar & Grill – este o adevărată bucătărie pentru bărbaţi. Meniu divers, preponderent din carne, porţii elefantice din steakuri cu înălţimea de 2,5 cm. Carnea este preparată pe un grătar special pe cărbune de lemn „Hospere”, care contribuie la realizarea unei prăjiri şi rumeniri perfecte. Pe lângă steakurile clasice, Jack's Bar & Grill este inovativ prin prepararea steakurilor Frozen – care sunt coapte pe dinafară şi reci şi moi în interior. Dacă nu vă daţi în vânt după carne, s-ar putea să vă lase gura apă după o negressă, carott cake şi cheeze cake clasic, iar „siruvell”-ul spaniol ar putea face cap de listă la deserturile favorite.  
+ Muzică live, regim 24 din 24,  preţuri mici – 110 lei pentru un steak de vită cu legume la grătar
– puţină promovare

Valentina Vidraşcu online
O piesă semnată de ea este un lux şi un vis pentru garderoba multor moldovence. De curând, fashionistele pot urmări creaţiile celebrei Valentina Vidraşcu şi în spaţiul online, pe website-ul personal www.valentinavidrascu.ro. Era şi timpul! Dacă tot nu avem un showroom pe Ştefan cel Mare şi Sfânt, măcar să putem accesa site-ul din orice colţ al planetei. Criticii de modă afirmă că Valentina este designerul care a scos ia românească dincolo de acest spaţiu şi a transformat-o într-un accesoriu al feminităţii universale. Creaţiile Valentinei mixează tehnica şi rigoarea dobândite în urma stagiilor la case importante de modă precum Amanda Wakeley şi Ralph Lauren cu respectul faţă de valorile pieselor vestimentare tradiţionale. Cu cele 16 colecţii inspirate din costumul românesc, Valentina Vidraşcu a fost prezentă la importante evenimente de modă autohtone şi internaţionale.
+ accesibilitate pentru oricine la creaţia ei
– lipsa unui magazin „VV” pe bulevardul principal

Eveniment de modă Made in Moldova
Au mai rămas câteva săptămâni până la o nouă ediţie a prezentării de modă Spring Fashion Walk 2013, o adevărată revelaţie pentru femei. Ca şi în anul trecut, evenimentul este organizat de Clubul Internaţional al Femeilor din Moldova în parteneriat cu Proiectul USAID CEED II şi Asociaţia APIUS şi face parte din campania „Din  branduri de Moldova”. Scopul campaniei este de a promova brandurile autohtone şi de a încuraja consumatorii să procure articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii de producţie locală. Vom avea posibilitatea să admirăm şi să apreciem munca designerilor şi companiilor locale şi, de ce nu, să ne alegem cu ceva pentru garderoba de primăvară. Evenimentul se va produce pe 2 martie în incinta Palatului Republicii.
+ nivelul înalt al organizării
– accesibilitatea redusă a unui număr mai mare de vizitatori

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău