VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top 4 monden. Decembrie 2013
Decembrie 2013, Nr. 115

Top 4 monden. Decembrie 2013

Comentează   |   Cuprins

Patru feluri de a întâlni anul Calului de Lemn
După ce am tras o curăţenie generală, ne-am decorat casele cu tot felul de clopoţei şi figurine din lemn, am aranjat masa cu şerveţele imaculate, ne-am asigurat că în casă miroase fin a santal, trebuie să decidem cum întâlnim Anul Nou. Casnic fiind, Calul de Lemn ne sugerează compania familiei şi prietenilor, dar nu este împotrivă să sărbătorim cât mai vesel şi zgomotos. Alegem un local pe gustul nostru şi îmbrăcăm preferabil ceva verde, albastru, mov sau gri. Optăm pentru atlaz, mătase, catifea, lână sau piele. Orice ţinută alegem, aceasta trebuie să fie cât mai şic, mai sofisticată şi cu accesorii glamour.

MOST. În stil Gatsby!
Dacă alegeţi „Most”, aţi putea avea parte de cea mai sclipitoare sărbătoare a vieţii voastre. Aţi visat vreodată la o noapte de revelion în stil Gatsby?! Povestea începe la 21.00! Din atracţiile serii – muzică live cu Natalia Gordienko, Adrian Ursu, trupa „Lume” şi corul „Brio Sonores”. Multă culoare şi emoţie, sclipiri orbitoare de diamante, ocean de şampanie, jazz nebun şi cutremurător, focuri de artificii şi un meniu select de la bucătarul-şef. Toate astea vă vor duce în America anilor ’20-’30. Iar copiii sunt aşteptaţi de clovni, căţei dresaţi şi papagali vorbitori! E o şansă unică să ajungeţi oaspeţi de onoare ai marelui Gatsby! El chiar ştie sensul luxului şi distracţiilor!
Costă 1800 de lei de persoană. Pentru copii – 900 de lei.

CASA SĂRBĂTORII. Simple the best!
Cei de la „Casa Sărbătorii” continuă tradiţia serilor de revelion cu mese luxoase, muzică bună şi oameni împliniţi. Şi de data asta vin cu o reţetă simplă şi corectă: cel mai delicios meniu mixat cu barul fără limite, dansuri până dimineaţa şi o seară condimentată cu daruri preţioase! Evident că nu vor lipsi focurile de artificii, un cocktail party cu Geta Burlacu&ANGRY Band şi Pasha Parfeny. Nu vor fi ignoraţi nici copiii, cărora li se pregătesc decoraţii şi un anturaj ca în poveste!
Costă 1800 de lei de persoană. Pentru copii mai mici de 10 ani – gratis.

NOBIL. Luxury night!
Şi hotelul „Nobil” promite un Revelion luxuriant. Echipa de aici ştie că de felul în care îţi petreci noaptea de Revelion depinde pulsul anului care începe. Şi tocmai de asta propune o atmosferă de confort, lux şi fericire. Unde? În View Café & Restaurant. Zece feluri de bucate, un pachet extensiv de băuturi şi un live band de milioane vor garanta magia. Iar când orologiul va bate miezul nopţii, veţi putea admira cele mai spectaculoase focuri de artificii din ţară, de la terasa de pe acoperişul hotelului.
Costă 200 de euro de persoană. Preţ special de cazare: 100 de euro.

LEOGRAND. Aristocratic!
Restaurantul „Ambasador" din hotelul „Leogrand” este pentru cei care se simt bine într-o ambianţă clasică, aristocrată, aproape ca în filme. Meniul, unul dintre cele mai selecte, va satisface toate gusturile, iar atmosfera va fi una caldă şi aproape ca acasă. Pianul va conferi serii o tonalitate specială, iar Gonza Cover band cu Vladimir Fotescu şi Cristina Scarlat vă vor duce în lumea coverurilor de neuitat.
Costă 50 de euro de persoană, plus pachetul de băuturi de 20 sau 30 de euro. Preţ special de cazare – 60 de euro.

Noi, Lucia Berdos şi Rodica Ciorănică, două mondene „de meserie”,  zicem să alegeţi stilul, ţara imaginară şi locul unde vreţi să fiţi când ceasul va anunţa, emoţionant şi plin de speranţe noi, miezul nopţii magice… Ne reauzim la anul! La Mulţi Ani tuturor!

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău