VIP Magazin
15 Decembrie 2018
Print
Print
Print
Print
Top 4 monden. Decembrie 2012
Decembrie 2012, Nr. 103

Top 4 monden. Decembrie 2012

Comentează   |   Cuprins

Un top al celor mai deosebite evenimente ale anului se înscrie perfect în această pagină, cu care suntem sigure că v-aţi împrietenit deja. Nu a fost uşor să selectăm din mulţimea de lansări, concerte, inaugurări şi aniversări ale brandurilor de notorietate locală. Şi totuşi…

185 de ani de Purcari
Strauss, Chopin, Puccini. Original şi maiestuos, Compania Purcari Premium Wines a organizat un concert inedit de muzică clasică în aer liber, marcând astfel impresionanta aniversare cu numărul 185. Evenimentul a coincis deloc întâmplător cu ceremoniile dedicate Zilei Naţio-nale a Vinului şi s-a desfăşurat sub cerul liber, la Moldexpo. În imediata apropiere a chefliilor din pavilioane şi a chişinăuienilor care au venit să guste vinurile noastre, VIP-urile au ciocnit licori rafinate de Purcari, şi-au etalat ţinutele de zile mari şi vrem să credem că au savurat spectacolul dat de orchestra distinsului Gheorghe Mustea.
+ ne-am dori ca toate brandurile moldoveneşti să aibă o viaţă atât de lungă
– cheful dat sub ochii trecătorilor simpli a fost un pic jenant

MolDeco, evenimente cu valori
Este dificil să alegi cel mai bun eveniment din toate evenimentele bune organizate în acest an de Art-salonul MolDeco. Lansarea portretelor lui Vasile Botnaru, executate incredibil de inspirat, în cafea? Sau poate lansarea de Ziua Oraşului a primului album al lui Eugen Doga? Sau poate prezentarea galeriei de fotografii vechi autentice? Indiferent  de ce alegem, fiecare dintre noi a remarcat la MolDeco un mix reuşit al elitelor care se întâlnesc aici, socializează, lansează opinii şi pun în valoare lucrurile care altădată nu se regăseau în agendele multora dintre cei mai ocupaţi oameni ai Chişinăului.
+ reuniunea elitelor
– puţin loc pentru un număr mai mare de invitaţi

Lansrile de colecii la Felicia Optic Center
Iar atunci când e vorba de evenimente cu o notă adevărată de monden şi strălucire, exact ca la Moscova, Milano sau Paris, nu putem trece cu vederea lansările de branduri şi colecţii şi campaniile ofertante de la Felicia Optic Center. Anul acesta, aducerea la Chişinău a celebrelor mărci precum „Tiffany”, „Miu Miu” şi „Stella McCartney”, campania „Ray Ban” a însemnat un fenomen inedit, începând cu invitaţiile la evenimente  speciale şi încheind cu cadouri deosebite pentru oaspeţi. Tot aici menţionăm colaborarea reprezentanţilor de la „Felicia” cu „Arutin Art Bureau”, cei care au grijă de conceptele şi desfăşurarea evenimentelor.
+ evenimente ce se înscriu perfect în circuitul internaţional
– modelele de top se vând repede

Festivalul Bach
Pentru mondenii cu pretenţii intelectualiste, Festivalul Internaţional „J. S. Bach” este un perfect produs spiritual, dar şi un loc bun pentru etalarea statutului social. Desfăşurat la Sala cu Orgă, sub patronajul Sandei Filat, cele şapte concerte dedicate  exclusiv creaţiei lui Johann Sebastian Bach sunt un important punct de atracţie anuală pentru lumea distinsă a Chişinăului. Dirijorii şi pianiştii cu renume care sunt cap de afiş, dar şi elevii şcolilor de muzică din Chişinău, sunt cei care  aduc în Sala cu Orgă diplomaţi, miniştri, parlamentari, oameni de afaceri şi de cultură pasionaţi de artă.
+ prin acest festival cultura revine în prim-planul societăţii
– sperăm că festivalul va avea loc în continuare, în pofida faptului că Sanda Filat numai este soţia dlui prim-ministru

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău