VIP Magazin
30 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
Top 4 monden. Aprilie 2013
Aprilie 2013, Nr. 107

Top 4 monden. Aprilie 2013

Comentează   |   Cuprins

Concept-boutique. ZENONNI Su Misura
În sfârşit, şi un concept-boutique prêt-à-porter pentru bărbaţii din Chişinău. Venind din România, Zenonni se adresează domnilor cu cerinţe exclusiviste atunci când vorbim de costume şi cămăşi. Acestea vor putea fi comandate aici şi realizate în parteneriat cu renumitele case de modă din Italia Cloth Ermenegildo Zegna, Loro Piana şi Thomas Mason. Zenonni este primul concept-boutique din România care integrează un serviciu profesional de consiliere vestimentară cu stilul Italian al costumelor şi cămăşilor făcute pe măsură. Showroomul se află pe strada Mateevici.
+ avantajul de a alege din câteva sute de stofe, modele şi accesorii, relaţia intimă dintre client şi showroom
– nu poţi avea costumul decât în trei-patru săptămâni

Restaurant. Bastion
Un local bine plasat, un interior absolut masculin, vitraje ce se întind exact din tavan. Deşi în ansamblu nu e rău, lustrele par prea grele, tavanul e din prea mult lemn, chiar dacă vrea să sugereze conceptul ecologic. Aşa cum e dificil să vii cu ceva nou în lumea restaurantelor de la noi, proprietarii au pedalat pe ideea unei bucătării eco, separată de sala principală printr-un perete din sticlă… În ciuda promovării intense a conceptului eco, foarte în trend azi, ne-a fost dificil să descoperim ecologicul în meniul absolut tradiţional. Poate doar în cazul în care „Fitness meniu” înseamnă supa de linte, salata de ţelină şi banalul deja „Cezar cu creveţi”…
+ faptul că se află în centrul Chişinăului
– nu am putut descoperi specialităţile eco în meniu

PICTURĂ. Emoţii de primăvară
Emoţiile primăverii pot fi mai intense dacă avem grijă şi de starea noastră spirituală. Un spectacol, un concert sau o galerie de artă pot fi exact ceea de ce avem nevoie. De data asta, vă recomandăm o escapadă în lumea culorilor pictorului Dumitru Balica, cel care recent şi-a inaugurat expoziţia personală „Spring Art”, expusă la Galeria Alianţei Franceze începând cu 15 martie. Este a 11-a expoziţie pregătită de artist în cei 16 ani de carieră. Noile tablouri realizate de Balica, impresiile, emoţiile şi culorile, gândurile şi stările care îl fac mai puternic pot fi contemplate până la 30 aprilie.
+ stare de spirit exprimată în diverse forme plastice şi culori
– puţină promovare şi motivaţie pentru moldoveni

MUZICĂ. Festival de muzică de Bach
Distinsa Sanda Filat înnobilează începutul lunii aprilie cu un eveniment cultural aşteptat de melomani – cea de-a treia ediţie a Festivalului Internaţional „J. S. Bach”. Evenimentul include cinci concerte dedicate sau inspirate din creaţia lui Johann Sebastian Bach, compozitor şi organist german considerat în mod unanim drept unul dintre cei mai mari muzicieni ai lumii. Susţinut de Orchestra Naţională de Cameră, sub bagheta maestrului Cristian Florea, festivalul îl are ca invitat pe reputatul oboist Adrian Petrescu din România, iar în calitate de solişti, pe cunoscutul flautist moldovean Ion Negură Jr. şi violonistul Eugen Ursu. Succesul evenimentului este unul de necontestat, indiferent că aţi luat bilet doar la recitalul de chitară, seara de jazz sau la concertul cu muzică de orgă.
+ perpetuarea unei tradiţii frumoase
–  festivalul nu este încă un eveniment de larg consum

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău