VIP Magazin
19 Octombrie 2018
Print
Print
Print
Print
Top 4 monden. Octombrie 2010
Octombrie 2010, Nr. 79

Top 4 monden. Octombrie 2010

Comentează   |   Cuprins

Despre localuri şi meniuri, evenimente şi ţinute, atitudini şi tendinţe – toate într-o rubrică susţinută de Lucia Berdos şi Rodica Trofimov

Geta BurlacuMUZICĂ. GETA BURLACU. Proiect de suflet la „Vintage Cafe”.
Cu o oarecare regularitate, o puteţi găsi pe Geta Burlacu cântând în incinta „Vintage Cafe”. E vorba de un proiect de suflet, la baza căruia stă o frumoasă prietenie dintre Geta şi patronii localului, care au inaugurat „Vintage Cafe” şi pentru buna lor prietenă. Recitalurile de aici ne duc cu gândul la anii de debut ai interpretei, când lumea capitalei abia o cunoştea pe Geta, fata cu program latino din restaurantele Chişinăului. Într-o atmosferă cu adevărat deosebită, în faţa unui public cu adevărat apropiat, Geta îşi deschide sufletul… Încercaţi să-i prindeţi emoţiile în una din serile speciale de la „Vintage Cafe”, unde totul este foarte bun: cântecul, bucatele, băutura, oamenii.
+ proiect inedit
– informaþi-vă din timp despre recitalul artistei


CARTE. CARNE ŞI SÂNGE. M. CUNNINGHEM.
Scriitorul american Michael Cunninghem şi-a câştigat celebritatea cu romanul „Orele”, scris în 1998, premiat cu Premiul Pulitzer şi PEN/Faulkner Award şi ecranizat în 2002 (cu N. Kidman, M. Streep şi J. Moore în rolurile principale). Este un autor de succes, iar celor cărora le place genul de saga, le propunem să citească o carte adâncă, „Carne şi sânge”, despre istoria unei familii greceşti, Stassos, ce cuprinde viaţa a patru generaţii, de la 1935 până la 2035, şi desigur, cu toate naşterile, bolile şi morţile personajelor. „Desigur”, pentru că aşa cum prevede logica unei cronici, eroii merg pe un drum predestinat de soartă…  
+ un roman apreciat de critica literară
– carte disponibilă în original şi în limba rusă


ARTĂ. VALENTINA RUSU-CIOBANU. 90.
Valentina Rusu-Ciobanu îşi celebrează jubileul de 90 de ani printr-o extraordinară expoziţie la Centrul expoziţional „C. Brâncuşi” – „90”. Publicul are ocazia să admire lucrări din diferite perioade de creaţie ale dnei Rusu-Ciobanu, artista care s-a format în ambianþa culturală a României interbelice şi care a activat mai apoi în realităţile social-politice sovietice. A promovat „arta naivă”, în care grotescul, umorul şi şarja s-au contrapus cu clişeele, a pictat o galerie întreagă de portrete celebre şi a creat „tablouri cu profunde semnificaţii metaforice”. Nu pierdeţi ocazia să faceţi cunoştinţă cu universul colorat, poetic şi simbolic al uneia dintre cele mai reprezentative personalităţi din pictura moldovenească.
+ eveniment fără drept de refuz
– expoziþie de scurtă durată


LOCAL. Café Velvet sushi lounge
Preferat de tinerii stilaþi din oraє, dar єi de cei cărora le place să petreacă timpul într-un local cu gust, Cafe „Velvet” este unul ce nu poate fi omis de pe lista noastră. Mai ales că oferă în plus un program muzical-distractiv de bună calitate. Interiorul este o combinaþie dintre stilurile clasic єi minimalist, cu elemente japoneze, fiind completat cu fotolii єi mese comode, oglinzi impunătoare єi printuri cu iriєi. Meniul localului este unul europeano-asiatic, cu salate єi sushi єi deserturile ce merită toată atenþia. Cafe „Velvet” e locul unde veþi întâlni vedete TV єi din showbiz, care se distrează aici alături de prieteni.
+ lounge cu muzică şi mâncare bună
– chiar dacă aveþi un local preferat, exploraþi şi alte locaþii

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

destul de interesat si deosebit...
Aida.N.   -  
09 Mai 2011, 18:10
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+20°