VIP Magazin
26 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
Top 4 monden. Noiembrie 2011
Noiembrie 2011, Nr. 91

Top 4 monden. Noiembrie 2011

Comentează   |   Cuprins

Despre localuri şi meniuri, evenimente şi ţinute, atitudini şi tendinţe – toate într-o rubrică susţinută de Lucia Berdos şi Rodica Trofimov

RESTAURANT.
„GRILL HOUSE”
Un local îndrăgit şi popular printre gurmanzi, cu o bucătărie bună, ambianţă plăcută, un design modern combinat interesant cu stilul rustic. Restaurantul „Grill House”. Pe lângă frigăruii foarte gustoşi de vită, pui, porc, miel (puteţi alege din toate varietăţile de carne şi peşte), putem găsi şi bucate moderne, interesante, precum spaghetti cu produse de mare, rizoto cu trufe. Meniul deserturilor este şi el foarte variat şi „captivant”, merită atenţie cheesecake-ul şi sorbe-ul din fructe de pădure.
+ bucătărie excelentă
– rezervare din timp, mai ales spre sfârşitul săptămânii


CARTE.
Gwyneth Paltrow
Între lansarea unei linii de parfum şi a unei cărţi (potrivit „tendinţelor” holywoodiene), actriţa Gwyneth Paltrow a decis să împartă cu publicul larg dragostea ei pentru gătit, descriind în cele aproape 300 de pagini zeci de reţete „transpuse în viaţă” de ea personal. Cookbook-ul, dedicat tatălui ei, se numeşte „My Father’s Daughter” – „Delicious, Easy Recipes Celebrating Family&Togetherness” (în traducere prescurtată „Fata tatei” – „Reţete simple pentru a celebra familia”). De la istorisirile despre părinţii săi şi sărbătorile din familie, Gwyneth povesteşte în parte despre mirodenii, sosuri, burgheri şi sandiviciuri, micul dejun, paste şi deserturi. Felul ei de mâncare preferat – pui la cuptor cu cartofi. Iar pentru ca mâncarea să iasă perfectă, vedeta recomandă utilarea bucătăriei cu cele mai sofisticate tehnici. O carte frumos ilustrată şi cu reţete simplu de gătit.
+ promovarea unei alimentaţii sănătoase
– disponibilă doar în engleză


BIJUTERII.
„Pasquale Bruni”
Un nume aparte şi o marcă specifică pe piaţa mondială a bijuteriilor, „Pasquale Bruni” a fost adus la Chişinău. Alături de un alt brand cunoscut, „Damiani”, delicatele opere de artă bijutieră ale lui Pasquale Bruni pot fi găsite la noul Salon de bijuterii „Fleur de Lis”. Colecţiile italianului dintotdeauna au impresionat prin meticulozitatea în realizarea detaliilor şi tradiţia artizanală unică, bijuteriile fiind lucrate manual de maeştri artizani italieni. Dacă sunteţi în căutarea unui cadou original, cu subtilitate artistică, de bun-gust, deopotrivă modern, elegant şi discret, bijuteriile din aur şi pietre preţioase „Pasquale Bruni” pot deveni cele mai „fidele” prietene ale destinatarelor sau o atenţie demnă pentru bărbatul drag.
+ un brand mondial la Chişinău
– unele modele sunt doar la comandă


SALA CU ORG.
Brunch-concert

Sala cu Orgă a lansat în premieră la Chişinău conceptul de brunch-concert, o simbioză dintre micul dejun şi prânz (din engleză „breakfast” şi „lunch”) şi concertul de muzică de cameră. Într-o atmosferă distinsă, la ora 11.45, invitaţii primului brunch-concert au servit câte o gustare de la „Café de Paris” şi au ascultat muzică de cameră, interpretată de un cvartet format din muzicienii Orchestrei Naţionale de Cameră. Brunch-concertele au devenit deja o tradiţie a mai multor instituţii cultural-artistice din Europa şi SUA, precum Filarmonica şi Opera din Berlin, Filarmonica din New York. Sala cu Orgă îşi propune să organizeze astfel de evenimente o dată pe lună.
+ dorim mult succes proiectului şi să-şi păstreze tradiţia
– număr limitat de bilete

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău