VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Top 4 monden. Mai 2012
Mai 2012, Nr. 97

Top 4 monden. Mai 2012

Comentează   |   Cuprins

Despre localuri şi meniuri, evenimente şi ţinute, atitudini şi tendinţe – toate într-o rubrică susţinută de Lucia Berdos şi Rodica Trofimov.

RESTAURANT.
„Carmelo”
Dacă vi s-a făcut cumva tare dor de Italia, de o pizza rumenă din cuptor, de o porţie de spaghetti cu grana padano sau şi mai şi, de un lobster proaspăt şi suculent, rezervaţi-vă o masă la restaurantul, tot el pizzeria, pasticceria şi gelateria „Carmelo” şi veţi simţi cum fericirea vă umple simţurile gustative. La „Carmelo”, de altfel, locul preferat al prim-ministrului nostru şi al colegilor săi de partid, puteţi să găsiţi cele mai proaspete produse de mare din Chişinău. Restaurantul se aprovizionează direct din Italia, de două ori pe săptămână. Vă recomandăm o pizza cu ruccola, risotto şi neapărat să gustaţi produsele de mare – caracatiţa, calmarul şi creveţii făcuţi la grătar de bucătarul-şef italian, tot el şi patronul. Sunt nemaipomenite, fără exagerare. Şi ce fel de cină fără un vin bun italian, un desert – o cafea, îngheţată sau sorbet made in Italy?
+ cele mai proaspete produse de mare
– deservirea

MAGAZIN.
„Brums”
Moda celor mici mai are o adresă la Chişinău – „Brums”. Magazinul cunoscutului brand italian de haine pentru copii a fost recent deschis pe bd. Moscovei, 2, cu cele mai noi colecţii. Acestea sunt destinate nou-născuţilor şi copiilor de la 2 până la 10 ani. „Brums” este caracterizat prin culori îndrăzneţe, linii moderne, articole din denim, încălţăminte, toate cusute şi create ţinând cont de dorinţele copiilor.
+ brand de calitate
– stoc limitat

CAFENEA.
„Tortik”
Apreciatele torturi şi prăjituri de la „Tortik” pot fi gustate astăzi nu numai în cadrul unor ceremonii oficiale sau evenimente de familie, ci şi la patiseria cu acelaşi nume proaspăt deschisă. Un local deosebit, realizat în stil Provence şi decorat în culori pastelate, este situat într-un edificiu de importanţă istorică. Pentru sărbătorile de Paşti, cofetăria a pregătit o serie de copturi speciale, cu câteva feluri de umplutură, ce s-au bucurat de succes din partea clienţilor. Iar de azi înainte, puteţi duce acasă orice cumpărătură dulce de la „Tortik” într-o cutie originală sau hârtie colorată – ambalajul cu stil al produselor este o găselniţă extraordinară. Asortimentul dulciurilor „Tortik” a fost lărgit şi suntem siguri că, pe viitor, ne aşteaptă noi surprize culinare.
+ stilul distinctiv al patiseriei şi produselor
– atenţie la calorii!

ONLINE.
www.reclame.md
De curând, spaţiul virtual moldovenesc a fost completat de un nou portal unde găsim spoturi frumoase, bune şi interesante – www.reclame.md. Tânăra echipă şi-a propus să creeze o arhivă online de publicitate – spoturi TV, publicitate stradală şi printată. Astăzi, sunt plasate peste 800 de spoturi. Astfel, publicitatea companiei dvs. poate fi văzută imediat de câteva sute de vizitatori ai site-ului reclame.md, iar profilul companiei – în compartimentul Branduri. O idee utilă şi originală.
+ acces liber la spoturi
–  site de nişă

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău